ben ne yapıcam şimdii

Ben en cok ablanin ewinizde olmasindan rahatsizmissin gibi konusmana takildim.cocuguda var ew kucuk demissiniz o cocuk dediginiz sizin yegeniniz.ayric yarin bigun ewlenip esinle tartisinca siginacagin ew ayni ablanin yaptigi gibi annenin ewi olacak ozaman o ew buyumeyecek iste.bende arada esimle tartisip anneme giderim acaba kardesim hakkimda sizin gibi dusunuyormudur ama hic sanmiyorum aile baglari kuvvetli bir aileyiz biz.senin bu tarzin yanlis canm
evet benim aile bağım okadar kuvvetliki her biri için canımı verebilirim ama ablamla aramız soğuk çünkü ben kardeşime böbreğimi verdiğim zaman para için verdi diye dedikodu çıkarttı ki zaten öyle birşey yoktu halen çalışıyorum eve destek oluyorum kendi emeğimle aidığım bileziklerimle kardeşime araba aldım daha ne yapabilirim

hemen konuya başlamak istiyorum kızlar
bi kaç gün bayaaa aşk acısı çekmiştim barıştık herşey çok güzel ilerlemeye başladı
evlilik planlarımızadan kaldığımız yerden devam ettik
bizim mahallede bi adam var beni gerçekten seviyor ama ben hiçç hoşlanmıyorum geçen yaz bize haber göndermişlerdi beni istemeye geleceklerdi ben istemediğim için olmadı .dün akşam annemle babam başka bi komşuya hayırlı olsuna gittiler bu kadın bize haber getiren kadın dı annemle babama bu adamı şöyle iyi böyle iyi diye anlatmışlar neyse akşam eve geldiler babam bi düşün diyince bende hayır benim hayatımda biri var durum bu şekilde ben o adamdan nefret ediyorum dedim kimdir nereli falan derken kardeşim evin ortasına atladı kendisi 19 yaşında tek erkek ve şımarık bir yapısı var kendisi organ nakli oldu donörü bendim her neyse beni katilmi edeceksiniz diye bağırmaya başladı olmaz falan diye büyük ablamda bi kaç gündür kocasıyla küs bizde kalıyor ama kocasıyla ayrılması hiççç umrunda değil bana bi afralar tafralar falan neyse
annemlede arası çok çok iyi ablamında çocuğu var oda bizde evde küçük kıpırdamak mümkün değil artık yani ona kimse birsey sormadığı halde ayyy ben bilmemmmm diye sbağırmaya başladı sanki biri bişey sordu
kardeşim öyle bağırınca babam ben karışmıyorum dedi bende zaten bana kimse bana karışmıyor dedim kimse beni önemsemiyor dedim odama gittim.

şimdi ben ne yapmalıyım ne olur bana bir akıl verin.

stres yapma bence.hem bak annen ve baban tepkisiz kalmış sen öyle deyince .kardeşine gelince oda ergen işte o aşılır,sen ve sevdiğin adam kararlı olun ayaklarınızı yere sağlam basın gerisi su gibi akar ardına takılır.

stres yapma bence.hem bak annen ve baban tepkisiz kalmış sen öyle deyince .kardeşine gelince oda ergen işte o aşılır,sen ve sevdiğin adam kararlı olun ayaklarınızı yere sağlam basın gerisi su gibi akar ardına takılır.
canım teşekkür ederim ALLAH sesini duysun inşallah

canım teşekkür ederim ALLAH sesini duysun inşallah
Amin canım hakkında nasibin ne ise hayırlısı ne ise o olsun .bunun için dua et,engeller içinde büyütme gözünde büyütürsen olay büyür .adı olay olur.akışına bırak bir rahatla.kardeşin ilede bu konularda muhatap olma .onuda kırma birde iyi yönünden bak belkide seni paylaşamıyordur.:D:KK19::KK60::KK66::KK66:

Amin canım hakkında nasibin ne ise hayırlısı ne ise o olsun .bunun için dua et,engeller içinde büyütme gözünde büyütürsen olay büyür .adı olay olur.akışına bırak bir rahatla.kardeşin ilede bu konularda muhatap olma .onuda kırma birde iyi yönünden bak belkide seni paylaşamıyordur.:D:KK19::KK60::KK66::KK66:
amin canım inşallah belkide dediğin gibi paylaşamıyordur beni çünkü onunla aramızdaki bağ çok kuvvetli

evet benim aile bağım okadar kuvvetliki her biri için canımı verebilirim ama ablamla aramız soğuk çünkü ben kardeşime böbreğimi verdiğim zaman para için verdi diye dedikodu çıkarttı ki zaten öyle birşey yoktu halen çalışıyorum eve destek oluyorum kendi emeğimle aidığım bileziklerimle kardeşime araba aldım daha ne yapabilirim
Bunlarla ilgili konunuz varmi yokmu bilmiyorum acikcasi hic bakmadim profilinize.tabi bu olaylar karsisinda haklisiniz dusuncelerinizde. Biraz erken bir yorum olmus benimki.ama ilk etapta okuyunca konunuzu sasirmistim ablaniz hakkindaki konusmaniza.kusura bkmyn

Bunlarla ilgili konunuz varmi yokmu bilmiyorum acikcasi hic bakmadim profilinize.tabi bu olaylar karsisinda haklisiniz dusuncelerinizde. Biraz erken bir yorum olmus benimki.ama ilk etapta okuyunca konunuzu sasirmistim ablaniz hakkindaki konusmaniza.kusura bkmyn
önemli değil canım sadece muhalefet olması canımı sıkıyor mesela onunla ilgili konularda ben asla yorum yapmam
kırmam ama bazen beni deli ediyor yeğenimin konuşmaları biraz toplu olduğum için yediğim lokmalara bakıp kahkaha atması falan dahasıda var yani

KIZLAR FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR. 29 Aralık 2014

uzun zamandır siteyi takip ediyordum burada internette tanışıp evlenen ve mutlu olan kadınların hikayesini bayaa okudum.nitekim bende şuan internetten tanıştığım biri ile gayet seviyeli ve mutlu bir ilişkim var

ilk eşimden ayrıldıktan sonra birda hasla kimseyi sevemem diye düşünürken tam 6 yıl sonra kalbim güm güm atmaya başladı ve o enkazdan sonra halen yaşadığımı hisettim.

erkek arkadaşımın başından bir evlilik geçmiş.

iki çocuğu var

çocuklar annesinde kalıyor ve gelme imkanarı var ki gelsinler tabi ama ben bu sorumluğu kaldırabilirmiyim az bir sesimi yükseltsem çocukları üzermiyim

erkek arkadaşımın bursada evi var evlenip orada yaşamak istiyor kardeşi ve babası bursada

annesi babası ayrı şuan annesinde kalıyor annesi istanbulda kafam okadar karışıkki ne yapacağımı bilemiyorum sizin düşüncelerinize ihtiyacım var.

HİÇ ANLAMIYORUM!! 31 Aralık 2014

of kızlar ben mi hatalıyım anlamadım cuma günü 27 tane kırmızı gül göndermişti bana aşkım canım hayatım demeler falan ( seviliyiz ya )

pazartesi trabzona gitti yarın dönüyor

dün çocuklarının yanında konuşmayalım dedim tamam dedi aksam bir dk konuştuk bu arada çocuklar yanında değildi kendisi trabzonda otelde kalıyor şuan

aksam aradığımda hayırdır canım diye mesaj attı daha sonra kendi aradı

şimdi ise saat kaç oldu aramadı beni şimdi ben aradım kahvaltı yapıyorum dedi

açıkcası bende yeni yıl hediyesi aldım kendisine kargoya verdim muhtemelen cuma günü elinde olur

sizce gidişat ne neler oluyor hediyeyi gerimi alsam kargodan bilemedim ama çok sinirliyim şuan görüşlerinize ihtiyacım var

bir sonuca varamıyorum 7 Ocak 2015

off kızlar of ne yapacağım ben bu adamla yılbaşı gecesi aradı aşkım şuan diskodayım seni duyamıyorum mutlu seneler seni seviyorum diyip kapattı döndüğünde ise neredeyse bir haftadır sanki beni aramayan o değilmiş gibi konuşmaya başladı aşkımlar canımlar falan bende ona kalbimin çok kırıldığını söyledim

normalde her akşam yatmadan önce sesini duyayım derdi yani konuşurduk canım ben yatıyorum dedim

cevap vermiş iyi uykular kib bayy hazmış dalga geçer gibi bende bitirdim

evet çok üzgünüm kalbim acıyor

ertesi gün çok fena hasta oldum arkadaşım kendisine mesaj atmış lunie hasta diye aramadı hiç

dün instegram da resmimi paylaştım beğenmiş

bende bugün mesaj attım keşke bi geçmiş olsun deseydin dedim ama yine cevap yok

ne olur bana bişrşeyler söyleyin bu durum nedir böyle mantıklı düşünmeye çalışıyorum ama o bir hafta beni aramamasına okadar sinirliyim ki anlatamam birde diskodayız ertesi gün bardayız arkadaşlarla takılıyoruz

falan ya bunlar normalmi

unutursun için yana yanaaaa 9 Ocak 2015

kalbimin üstüne biri oturmuş gibi nasıl geçecek bu acı bitsin artık bitsinnnnn

3 gün ama yine dün bi ara kavgamız oldu geçmişimle ilgili bazı şeyler anlatmıştım ona akrabalarının yanında sanki bunları bilmiyormusum gibi bağıra bağıra anlattı içim acıdı aklıma geldikçe ağlayasım geliyor

Merhaba luine ;

Erkek arkadaşınla ilgili önceki konularını seni daha iyi anlayabilmek için alt alta topladım. Amacım seni eski konularınla kırmak değil öncelikle.. Mevcut konun bu haliyle çok havada kalıyor ve erkek kardeşin şımarıklık yapan bir ergen gibi duruyor.

Gel gelelim eski konularınla bir bütün olarak değerlendirirsek erkek arkadaşınla aynı hassasiyette değilsiniz gibi duruyor. Anladığım kadarı ile biten evliliğin sonrası yeniden kalbini çarptıran bu adamı değerlendirirken mantığını devre dışı bırakıyorsun.

Erkek kardeşin ; erkek arkadaşınla ilgili ne kadar bilgi sahibi bilemiyorum ancak görüşlerini düzgünce ifade edemese de seni korumaya çalışıyor kendince.

Hayatında aşk olmasını dilerim , seninle aynı hassasiyetlere sahip , bir ömür mutlu olacağın kişiyle. O aşk , bu adam mı ?

önemli değil canım sadece muhalefet olması canımı sıkıyor mesela onunla ilgili konularda ben asla yorum yapmam
kırmam ama bazen beni deli ediyor yeğenimin konuşmaları biraz toplu olduğum için yediğim lokmalara bakıp kahkaha atması falan dahasıda var yani
Haklisin bazi cocuklar boylarina bakmadan koca adam gibi davraniyor hareketleri ve konusmalariyla.buda onlari iyice itici bir hale getiriyor.aynisindan kuzenim oglu var benimde.cocuk 9 yasinda ama tipi davranisi konusmasi 30 yasinda gibi ve ukela.ailede allah icin seven bir kisi yok.o derece itici.bilemiyorum yetistirme tarzindanmi anne baba davranisindanmi ama gercekten nefret bir durum haklisin.skma canini ins esiyle barisirda doner ewine

Haklisin bazi cocuklar boylarina bakmadan koca adam gibi davraniyor hareketleri ve konusmalariyla.buda onlari iyice itici bir hale getiriyor.aynisindan kuzenim oglu var benimde.cocuk 9 yasinda ama tipi davranisi konusmasi 30 yasinda gibi ve ukela.ailede allah icin seven bir kisi yok.o derece itici.bilemiyorum yetistirme tarzindanmi anne baba davranisindanmi ama gercekten nefret bir durum haklisin.skma canini ins esiyle barisirda doner ewine
inşallah canım

babanıza "hayatımda biri var, o gorucuyu istemiyorum" diyorsunuz,
kardesiniz sevgiliniz icin kavga cıkarıyor, "katil mi edecen" diyor,
anneniz seyirci,
babanız da "ben karısmam" diyip gidiyor...

babanızın ya size kızması beklenir ya da arabesk kardesinize...
degişik.

:)) kardeşim 19 yaşında ben 28 sevgilim 30 yaşında
evet :) sonradan okudum düzelttim ama sen daha hızlı çıktın :))..ozaman iş değişir kardeşine bakma sen hem seni kıskanıyordur hemde delikanlı işte..sevginizden eminseniz evlenin..ailedeki herkesle teker teker konuş ortalık biraz sakinleşince..

KIZLAR FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR. 29 Aralık 2014

HİÇ ANLAMIYORUM!! 31 Aralık 2014

bir sonuca varamıyorum 7 Ocak 2015

unutursun için yana yanaaaa 9 Ocak 2015

Merhaba luine ;

Erkek arkadaşınla ilgili önceki konularını seni daha iyi anlayabilmek için alt alta topladım. Amacım seni eski konularınla kırmak değil öncelikle.. Mevcut konun bu haliyle çok havada kalıyor ve erkek kardeşin şımarıklık yapan bir ergen gibi duruyor.

Gel gelelim eski konularınla bir bütün olarak değerlendirirsek erkek arkadaşınla aynı hassasiyette değilsiniz gibi duruyor. Anladığım kadarı ile biten evliliğin sonrası yeniden kalbini çarptıran bu adamı değerlendirirken mantığını devre dışı bırakıyorsun.

Erkek kardeşin ; erkek arkadaşınla ilgili ne kadar bilgi sahibi bilemiyorum ancak görüşlerini düzgünce ifade edemese de seni korumaya çalışıyor kendince.

Hayatında aşk olmasını dilerim , seninle aynı hassasiyetlere sahip , bir ömür mutlu olacağın kişiyle. O aşk , bu adam mı ?
haklısın canım biz yaptığımız 2 saatlik konuşmanın ve sevgilimin özür dilemesinin ardından tekrar devam kararı aldık kendisi bana rezil olmaktan korktuğunu ve biraz çekindiğini söyledi ve artık bayaaa iyi hislerini açık açık belli edebiliyor evlilik konusunda ise zaten hemen bi evlilik söz konusu değil sadece başka talibim olduğu için ailem ısrar etmesin diye söylemek zorunda kaldım

Back
X