Ben ne yapmalıyım bilmiyorum.

allahimbennapicam

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
3
-2
1
25
merhaba,

gerçekten burayı iş yerinde çalışırken vakit geçirmek için kullanıyordum bir hesabım dahi yoktu. Ama bugün başıma gelen şeyle hem hesap hem de konu açmak istedim, lütfen bana akıl verin. Öncelikle beni kendi yaptığım şeylerle ilgili lütfen yargılamayın çünkü bunlar benim kendi tercihlerim.

Ağustos ayı başında erkek arkadaşımla tanıştım ve şu anda 1.5 aydır bir ilişki içerisindeyiz. Bana davranışı vs. her şey çok iyi bununla alakalı bir problemimiz yok. İlla soranlar olacaktır ben 25 o 30 yaşındayız. İlişki içerisinde cinselliğe karşı değilim bu yüzden bunları yaşadık. Asıl olayı anlatacağım, dünden beri kendisinden çok kısa kısa mesajlar alıyorum benimle ilgilenmiyor yazmıyor. 12 buçuk gibi uyandım mesaj atmadığını görüp aradım, meşgule attı tekrar aradım. Bunun üzerine mesaj attı "çok kötü bir gece geçiriyorum yarın anlatıcam" benim aklıma gelen ailevi problemler ve işle alakalı sıkıntılar oldu. Neyse sabah oldu bana asla mesaj atmıyor ben yazdım konuşacak mıyız diye, konuşacağız, başımda çok büyük bir bela var bugün yarın halledeceğim dedi. Ben de benimle paylaşamayacağın ne olabilir? diyerek üstüne gittim, mesajlarıma dönmedi.

En son olarak onu aradım ve konuştuk söylememekte diretti ama söylettim. Dün gece bir kızın yanında olduğunu bunun sebebininse 1.5 ay önce kızla bir şeyler yaşaması sonucu kızın hamile kaldığını öğrenmesi olduğunu söyledi. Hala elim ayağım titriyor, gerçek olduğuna inanmak istemiyorum. Aldıracaklarını bunu bana söylemek istemediğini vs belirtti. Bir kez görüştük ilaç kullandık ama olmuş dedi. Ben de 1.5 ay önceyse hayatında ben vardım dedim? Hayır sen yoktun diyor. İlişkinin başında her şey çok iyiydi böyle bir şeyi asla sezmedim bence o dönemlerde görüşmüyordu ama bilemiyorum. Ben napıcam? Kız aldırmaya gittiğinde ben de geleyim dedim. Sevgilisi olduğunu kıza söylememiş bu arada. Ben gitmek istemiyorum sen niye gideceksin dedi. Bir an önce halledip önüme bakmak istiyorum dünden beri ne yaşadığımı bilmiyorum dedi. Şimdi sonuç olarak benden önce olmuş bir olay diyerek konuyu kapatmalı mıyım, ondan ayrılmalı mıyım? Kendisini seviyorum bu arada. Ben ne yapmalıyım bilmiyorum.

bu kısım kafamı en çok karıştıran yer oldu. ilişkimiz içinde olduysa yüzüne bakmayacağım zaten. ama benden öncesiyse ne diyebilirim ki? kendimi çok çaresiz hissediyorum. kan testinden net gün anlaşılır mı acaba

yani ne diyeceğimi bilemedim. Böyle bir olay üzerine sağlıklı ilişki yürümez. Ama seviyorum diyosun hemen ayrılmayı ya da bitirmeyide kabul edemeyecek gibi duruyorsun. Sen şimdilik bişey yapma yavaş yavaş kendini soğut adamdan günde 10 mesaj atıyorsa 8 at ve git gide azalt bir anda değilde 15 güne yay ayrılmayı kendini hazırla. Bu adamla olmaz benim diyeceğim budur...

Adamın sözde sizden önceki ilişkisinin hamileliğini aldırmaya sen mi gideceksin hastaneye? Ucundan mı tutacan ne yapacaksın? Adam böyle daldan dala ilişkiler yaşıyor belli sen önce cinsel hastalık testi yaptır.

Her şeyden önce iş yerinde vakit geçirmek için burayı kullanıyor olmanız çok ayıp.. iş yerinde iş yapın. Adamlar size bu yüzden para veriyor. biz de diyoruz memleket niye bu halde...

ben de ne diyeceğimi bilemedim. daha önce hiç telefonunu elime alıp karıştırmadım. bugün onunla buluşmak istediğimi söyledim ama iş yerinde yerimde duramıyorum şu anda çıldırıcak gibi hissediyorum. Akşam buluşup mesajlarını okumak istiyorum. nasıl bir tavrı varmış kıza karşı diye. Çünkü kızın onunla görüşmek istediğini ama kendisinin görüşmek istemediğini söylemiş hep.

anlaşılmaz gebelikte ay olarak konuşmazlar haftalık olarak konuşurlar kız şuan 5 ya da 6 haftalıktır. Son adetini takip eden günlerde hamile kalmıştır. farazi bir hesap yapalım bugün ayın 18i ve kız 6 haftalık gebe olsun. basit matematik hesabıyla 42 gün geri gitmek gerekir. 6 ağustos kızın adetinin ilk günüdür. Ki adetin 12-14. günleri arası hamile kalma olasılığı yüksektir. Buda demek oluyorki kız 18-22 ağustos aralarında bir yerde hamile kalmış. Ama burada önemli olan gebelikte kaçıncı haftada

ben 25 o 30 yaşındayız. İlişki içerisinde cinselliğe karşı değilim bu yüzden bunları yaşadık.

Dün gece bir kızın yanında olduğunu bunun sebebininse 1.5 ay önce kızla bir şeyler yaşaması sonucu kızın hamile kaldığını öğrenmesi olduğunu söyledi.

Aldıracaklarını bunu bana söylemek istemediğini vs belirtti. Bir kez görüştük ilaç kullandık ama olmuş dedi.

Kız aldırmaya gittiğinde ben de geleyim dedim.

Bir an önce halledip önüme bakmak istiyorum dünden beri ne yaşadığımı bilmiyorum dedi.

Adamla tam birbirinize göresiniz. Adamın ilk vukuatı olduğunu da sanmıyorum. Bu sorumsuz adam bir başka kadını kürtaj zorluyor ve siz de o esnada orda olmak istiyorsunuz öyle mi ? Çok yazık. Kimsiniz siz ? Bu soruyu gerçekten soruyor musunuz ? Yoksa Yağmur - Sabri S. çiftinin haberinden mi etkilendiniz ?

Bilmeyenler için haber.

Yahu tam size denk gelmiyorsa nolmus?
Sizden 2 gun once birliktelik yasamislarsa tamam mi diyeceksiniz?
Bide bende geleyim aldirmaya giderken diyorsunuz
Saka gibisiniz ya
Akil fikir parayla olsa alip hediye edicez yani

Keşke gitse de kadın bunu orda bir güzel yolsa. Göz dağı veriyor resmen.

1,5 ay önce kız hamile kalmış bence daha yeni olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Allah sizede akıl fikir versin. Daha yeni tanıdığım birini bu kadar hayâtına almak bana doğru gelmiyor.

Gebelik son regl tarihinden itibaren hesaplanır. 1 bucuk aylık diyorsa ağustos ayı içerisinde bir ilişki olmuş olması gerekir hadi öyle olmadı diyelim ki temmuzda siz yokken bir ilişki yaşandı. Daha yeni ilişkiye girecek kadar aşk yaşayan bir adamın o kızdan soğuyup hemen size aşık olup sevişebildiğini kabullenebiliyoe musunuz?

Sana ne akıl verelim şimdi biz. Çok seviyorsan problem yok tabii ne olacak ki. Her ay başka bir vukuatla gelir halledersiniz. Sen kendine de dikkat ette vukuat deyip seni de halledip önüne bakmasın. Gerçi eminim seni çok seviyordur çünkü ilgili falan, yani adam ilgilenmeyip ne yapacak bunu da bilmiyorum ki, hakaret mi edecek ilgisiz mi davranacak, sıkılana kadar tabii ki iyi davranacak. İşi bitince ilgisi de kesilir önüne bakar.

Burayı vakit geçirmek için takip ediyormuşsunuz, öyleyse içerik silmenin de yasak olduğunu biliyor olmalısınız.

Adam sizi kandırıyor hamile bir kadın yok, en azından görüştüğü kadınlar arasında hamile olan bir kadın yok.
Çok eşli, cinsellik yaşamayı seven ve ilişkiyi ciddiye almaya başlayan kadınları böyle yalanlarla hayatından çıkarmak isteyen bir adamla berabersiniz.
Ayrılın kurtulun.

Reglin altıncı yedinci günü de ve son günleri de hamile kalan çok duydum
O yüzden ultrasonda direk söylenen işte X hafta+Y gün hesabı doğru
Oradan geriye gideceksiniz
Bir de lütfen gitmeyin sizin de kızın yanına kürtaja dünyanın en cringe olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…