• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapmalıyım

Umutluyumhalaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
94
11
88
Daha sekiz aylık evliyim. İki üç ay önce eşimin eski kız arkadaşıyla mesajlaştığını öğrendim. Sonra gittim ailesine anlattım oğullarını haklı çıkarma çabasına gitdiler hemen sonra aileme anlatttım. Boşanıcaktım aslında kafaya koymuştum sonra afettim. Eşim o kızla konuştuğu dönemde teledonunu hep uçak moduna alırdı ve şifresini saklardı. Bu olaydam sonra yapmadı böyle bişi artık. Gözüm hep üstündeydi. Ben bu olaydan sonra zaten takıntılı biriydim daha da arttı katıntım. İki gün önce gece uyandıö telefonunu kurcaladıö bişi bulamıyacağıöı da biliyorum. Eşim de kız şifresini sakladı. Sonra bu sabah baktım telini uçak moduna almış uyuyodu ben de niye telefonun uçak mpdunda drdim şifreni ver dedim vermedi şifreni söyle dedim. Kızdı bana beni neden uyandırıyosun dedi belki müşteriyle tartıştım dedi belki iş yerinden biriyle tartıştım dedi ama ben inanmadım nedense ben de sana kötü bir şekilde söylemedim başka derdin var senin dedim. Senin amacın farklı dedim. Hanımlar ben erken yaşta yanlış bir evlilik yaptım sanırım ben bu durumda haksızmıyım sizce ve ne yapmalıyım

Daha sekiz aylık evliyim. İki üç ay önce eşimin eski kız arkadaşıyla mesajlaştığını öğrendim. Sonra gittim ailesine anlattım oğullarını haklı çıkarma çabasına gitdiler hemen sonra aileme anlatttım. Boşanıcaktım aslında kafaya koymuştum sonra afettim. Eşim o kızla konuştuğu dönemde teledonunu hep uçak moduna alırdı ve şifresini saklardı. Bu olaydam sonra yapmadı böyle bişi artık. Gözüm hep üstündeydi. Ben bu olaydan sonra zaten takıntılı biriydim daha da arttı katıntım. İki gün önce gece uyandıö telefonunu kurcaladıö bişi bulamıyacağıöı da biliyorum. Eşim de kız şifresini sakladı. Sonra bu sabah baktım telini uçak moduna almış uyuyodu ben de niye telefonun uçak mpdunda drdim şifreni ver dedim vermedi şifreni söyle dedim. Kızdı bana beni neden uyandırıyosun dedi belki müşteriyle tartıştım dedi belki iş yerinden biriyle tartıştım dedi ama ben inanmadım nedense ben de sana kötü bir şekilde söylemedim başka derdin var senin dedim. Senin amacın farklı dedim. Hanımlar ben erken yaşta yanlış bir evlilik yaptım sanırım ben bu durumda haksızmıyım sizce ve ne yapmalıyım
eski kız arkadası ile ne konusmuslar mesajda?

Yasla ve evliliginizle ilgisi yok. Sorun kocaniz ve iradesizligi. Guven problemi bi kere yasaninca surekli tekrarlanacak gibi geliyor. Siz esinizi affetmissiniz yinede. Affedene kadar kontrol altinda tutmanizi anlarim ama hayat boyu onu suclar gibi surekli hayatini kurcalarsaniz, evliliginiz biter. Bitmesini istiyorsaniz affetmemeliydiniz. Affettiyseniz de surekli bu imayi yapmayin.

Hala eski sevgilisiyle konusuyor.daha bir yiliniz bile dolmamis yazik.
Guvensizlik diye birsey kalmamia aranizda hakli olarak.
Cocuk olmadan bir dusunun.

eski kız arkadası ile ne konusmuslar mesajda?
Ya kız eşime aşıkmış bırakmıyomuş mesajları sildiği için görememiştim ama aadece yazıştık dedi yemin etti bide sabahki olayda ben mi suçluyum sizcee

bu evlilikte güven bitmiş.. migde bulanmış birkere
bu saatten sonra siz alsa güvenemeyeceksiniz.. herşeyin altında birşey arayacaksınız
Bence bir süre ailenizin yanına gidin ve size o güveni tekrar vermeden ise asla dönmeyin hala yalan uyduruyor o kız eşinize ulaşıyor ve eşiniz ile iletişim kuruyorsa kızın hatası değil
kocanızın hatası

valla belki öyle belki böyle diyerek bal gibi yalan söyleyip, hedef saptırıyor, seni kolay kandıracağını düşünüyor sanırım, uzun süre bebek düşünme, hatta sakın belki düzelir diye bebek yapayım deme
empati yapsın biraz sen aynı şeyi yapsan nolurdu

Haklisin.
Bosanirdim ben olsam.
Bosanmazsanda cocuk yapma.

Eşin senin bilmene rağmen ikinci kez konuşma ısrarını göstermiş demek ki kopamadığı vazgeçmediği bişeyler var. Ki bununla konuşmasada başka biriyle yine konuşur bazı insanlar evlide olsa çocuğuda olsa bunu huy gibi devam ettiriyolar.
Zaten artık hiçbişey yapmasada sen bu şüpheyle mutlu olamazsın. Çünkü acabalar bitmez kurt düşmüş bi kere

Mesajların içeriği ne mesela o önemli ne konuşmuşlar. Ayrıca siz hiç flört etmediniz mi o zaman teli hep göz önünde değilse o zaman bunu düşünmeniz gerekirdi. Hele hele gidip bunu onun ailesine ve özellikle kendi ailenize yansıtmanız hiç doğru değil eğer boşanmayacaksınız niye onları anlatıup huzursuz ediyorsunuz ki. Evde olan herşey gidip aileye anlatılmaz bunu öğrenin önce. Takıntı halini almış ne yazık ki bu durum sizde tanımadan da evlenince böyle oluyor.

Bu adam değişmezz, sende en güzel yıllarını bu pis herifle heba etme

Ya kız eşime aşıkmış bırakmıyomuş mesajları sildiği için görememiştim ama aadece yazıştık dedi yemin etti bide sabahki olayda ben mi suçluyum sizcee
Hep kızlar aşık olur bu hint kumaşlarının peşini bırakmazlar ve mutlaka psikopat da olurlar..

Hadi bu erkeklerde aklın kırıntısı yok da inanan hatunlara ne demeli bilmiyorum ben

Çocuk yoksa boşan.bu şekilde yıllarca evlilik yürütmek çok zor.aynisini yaşadım ama ben hamileydim ve zaten babamın evinden kurtulmak için evlenmiştim.15 yılın sonunda hiçbir şeyi unutmadım.daha da kötüsü benzeri olaylar bir kaç kez tekrar etti.simdi evliliğim rayına oturdu ama bende herşey bitti.ve diyebilirim ki çocuklarım olmasa şimdi de boşanır in.

Böyle konulara yapıcı yorumyapmak istiyorum ama Yok olmuyor...

insanın içindeki şüpheyi geçirmenin yolu maalesef yok.
Eşiniz de size karşı açık degil, alavere dalavere peşinde adam, güven vermiyor..

Bu şekilde evlilik devam etse, siz yıpranırsınız, yıprandıkca da eşinize sararsınız.
En azından çocuk konusunda dikkatli davranın, mutsuzluğa bir de yavru sürüklemeyin.

Back
X