- 15 Nisan 2016
- 94
- 11
- 88
- Konu Sahibi Umutluyumhalaa
Daha sekiz aylık evliyim. İki üç ay önce eşimin eski kız arkadaşıyla mesajlaştığını öğrendim. Sonra gittim ailesine anlattım oğullarını haklı çıkarma çabasına gitdiler hemen sonra aileme anlatttım. Boşanıcaktım aslında kafaya koymuştum sonra afettim. Eşim o kızla konuştuğu dönemde teledonunu hep uçak moduna alırdı ve şifresini saklardı. Bu olaydam sonra yapmadı böyle bişi artık. Gözüm hep üstündeydi. Ben bu olaydan sonra zaten takıntılı biriydim daha da arttı katıntım. İki gün önce gece uyandıö telefonunu kurcaladıö bişi bulamıyacağıöı da biliyorum. Eşim de kız şifresini sakladı. Sonra bu sabah baktım telini uçak moduna almış uyuyodu ben de niye telefonun uçak mpdunda drdim şifreni ver dedim vermedi şifreni söyle dedim. Kızdı bana beni neden uyandırıyosun dedi belki müşteriyle tartıştım dedi belki iş yerinden biriyle tartıştım dedi ama ben inanmadım nedense ben de sana kötü bir şekilde söylemedim başka derdin var senin dedim. Senin amacın farklı dedim. Hanımlar ben erken yaşta yanlış bir evlilik yaptım sanırım ben bu durumda haksızmıyım sizce ve ne yapmalıyım