Ben ne yapsam ne etsem bilemedim

Evet bizdede durum aynı bu çocuk neden ağlıyor diyo bide arkadaş eşim gelincede ordayiz. Biz birlikte olsak sabah kalkınca diyoki bugün çocuk uyumadi hep sesini duydum tobeee

iste bu gibi durumlarda mesafe koymak en iyi cözüm
benim arkadasimda her gün ya annesinde yada annesi orda, iyi güzel torununa düskün ama ben bile rahatsiz oluyorum
cocugun gelisimi icinde iyi degil

benim eşimde yok ben de 2 kızımla kendi evimde kalıyorum. orda rahat edemezsiniz zaten bunu söyleyin ve evinize geçin.

Yanlis anlamayin ama su babanneler ne yapsa yaranamiyor ya anlamiyorum ben.
Sevse dert sevmese dert.
Zarar veren davranislari olur anlarim ama oyle bir sey de yok sanirim.
Annem demesi, aglayinca ilk onun kosmasi falan , kotu seyler degil ki bunlar?
Benim kv de de yapar hic zoruma gitmez aksine sevinirim.
Kizimin cisi gelir babannesi kosar, susadim der babannesi verir,ne var yani bunlarda?
Torununu emzirmeye calisan babanne duyduk biz burda, sizin anlattiklariniz basit seyler.

ayy yazınızın son cümlesini okuyunca ''hay ağzını öpiim'' lafı çıktı istemsizce ağzımdan :))) buradaki çoğu konuların tek noktası bu cümlede gizli yeminle. iletişimsizlik..

ayy yazınızın son cümlesini okuyunca ''hay ağzını öpiim'' lafı çıktı istemsizce ağzımdan :))) buradaki çoğu konuların tek noktası bu cümlede gizli yeminle. iletişimsizlik..
hayır annemde böyle kurar kurar sesini çıkarmaz gelir bana dert yanar boşuna kendini yıpratıyosun napacaklar allah aşkına söyle derdini böyle olayı daha büyütüyosun kafanda bir söylesen düzelcek herşey ama olmaz ayıp olur söylersem der. türk kadını çilekeş derler ya bence mazoşist sıkıntın varsa anlat çözerler çözmezlerse ona göre tepkini arttır yani

Evlerimiz yakın çocuk için iyi bile çünkü o bakıyor normalde de ben sabah saat 8 de gidip akşam 5:30 da eve geliyom kendi evimde olunca arabayla ona birakiyom
Mutsuz olabilirsin ama halinden memnunsun bence. Ev temiz yemek var çocuğa bakılıyo. Bence kv nin elini öpmen lazım.

Canım aslında o konularda rahat sayılmam yemek temizlik bende işten gelip hemen onlara koyulurum ama ben kaynanamı seviyorum öyle büyük bir problem yok . Tek istediğim kendi düzenim biraz daha az müdahale. Yani eşimden de kaynaklı sıkıntılar var. Mesela biz hiç tatile baş başa gidemeyiz hep ya ablası ya abisi ya kaynanam olur. Aslında içime ata ata biriktirdiğim çok şey var. Galiba buda eşime karşı soğukluk olarak kendini gösteriyor. Arkadaşlar sevgim tükendi sanırım bazen hiç bişey söylemeden alıp başımı gitmek istiyorum.

Hani bu tükenmişlik halini yaşayanınız var mı? o tutku kayboldu adama deli oluyodum resmen şimdi hiç bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…