- 2 Haziran 2016
- 310
- 306
- 103
- 34
- Konu Sahibi senkoyadimi
-
Canım konuşamıyorum kırılacaklar diye korkuyorum ama eşim anlıyor sürekli surat asar pozisyondayım başbaşa kalınca tabi herkesin yanında suratta asamıyorumEşiniz ve kayınvalidenizle şikayetçi olduğunuz konuları paylaştınız mı?
kendi evine çıkmalısın bunu yaparsan pek sorun kalmaz.Öncelikle herkese merhaba sevgili kk üyeleri;
3 yıllık evliyim 2 yaşında oğlum var çalışıyorum aslına bakarsanız iyi sayılabilecek bir evliliğim var yani eşim yemeğe temizliğe yardım eder sorumluluk sahibi evine vakitli gelir bişey yapacağı zaman bana danışır vb. Ancak çok çok çok mutsuzum. Şuan eşimle işi nedeniyle ayrıyız ve kayınvalidemle kalıyorum çok iyi bir insan kavgamız hiç olmadı ama kızlar oğlumu sanki kendi oğlu gibi annem falan demesi, böyle oğlum hasta olunca şöyle yap böyle yap demesi beni kızdırıyo dile gelen bişey yok ama sevmiyorum. Eşim 15 gün burda 15 gün iş yerine gidiyor ama o 15 günde hiç benim planlarım olmuyo hep kayınvalidemin akrabalarında, kaynımda görümcemde geçiyor. Bu durumdan cok sıkıldım artık eşime içim atmıyo. onunla aynı yataga girmek beni tiksindiriyor. Tüm sevgim tükenmiş gibi.
eşim kreşi istemiyo istanbulda tek kalamazsın diyo bide bakıcıyla kalıyım dedim onlarda fahiş fiyat istiyolar maaşın yarısı bakıcıya gidiyoKayınvalidende kalma. Çocuklu insansın. Çocuğu kreşe ver ve çalışmaya devam.
Bence eşine sıkıntılarını söylemelisin.Canım konuşamıyorum kırılacaklar diye korkuyorum ama eşim anlıyor sürekli surat asar pozisyondayım başbaşa kalınca tabi herkesin yanında suratta asamıyorum
İstanbul'da tek kalana ne oluyor?eşim kreşi istemiyo istanbulda tek kalamazsın diyo bide bakıcıyla kalıyım dedim onlarda fahiş fiyat istiyolar maaşın yarısı bakıcıya gidiyo
Kayinvalide 10 kaplan gücünde çünküİstanbul'da tek kalana ne oluyor mu?
Hayır KV mi sizi koruyacak bişey olacağı varsa?
Adam kreşi istemesin, adam kendi evinizde tek kalmanıza izin vermesin. Suçlu hep kaynana.
Ayy canım valla inşallah artık konusacam eşimle yapamiyomİstanbul'da tek kalana ne oluyor mu?
Hayır KV mi sizi koruyacak bişey olacağı varsa?
Adam kreşi istemesin, adam kendi evinizde tek kalmanıza izin vermesin. Suçlu hep kaynana.
:))Kayinvalide 10 kaplan gücünde çünkü
Evet bizdede durum aynı bu çocuk neden ağlıyor diyo bide arkadaş eşim gelincede ordayiz. Biz birlikte olsak sabah kalkınca diyoki bugün çocuk uyumadi hep sesini duydum tobeeeyine bir dertsiz basa dert alma konusu
herkes demis zaten, eviniz dururken neden kv de kaliyorsunuz
karismasini da fazla takmayin, benim arkadasimin annesi de torununa sanki kendi cocuguymus gibi davraniyor
cocuk arkadasimin yaninda aglasa annesi (yani cocugun büyükannesi) geliyor kosarak neden agladi diye
Ya guvenmeme değil ben ilk başta atladim birlikte kalmanın zorluklarını dusunmeyerek ve sonuç pismanimEşin sana güvenmiyo sanırım neden yalnız kalamıyosun, bişey olsa yaşlı başlı kadın koruyamaz zaten sizi
Evlerimiz yakın çocuk için iyi bile çünkü o bakıyor normalde de ben sabah saat 8 de gidip akşam 5:30 da eve geliyom kendi evimde olunca arabayla ona birakiyomAklın yolu bir..
Konuşun eşinizle, gitmeyin kayınvalideye, hem çocuğunuzun da düzeni bozulmuyor mu.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?