Ben ne yaşadım yahu?

sana demedim zaten kadına tuhaf dedim.
konuşmanın sıralaması çok önemli değil zaten.
ben senin ısrar ettiğini falan düşünmedim. sinekten yağ çıkartmaya gerek yok.
senin kadının bu zamanında bunalmış ve yıpranmış olması sebebiyle bu olayı es geçip uzatmaman gerektiğini düşündüm sadece.

Bu tavrı size mi özel, içinde bulunduğu durumdan dolayı sizi nazının geçeceği biri olarak görüp stres mi boşaltıyor ?

Ben şahsen bu sorunun cevabına göre karar verirdim. Bu arkadaşın mizacı böyle ise kusura bakmasın da kimse onun saçma sapan kaprislerini çekmek zorunda değil. Yok annesi rahatsızlandıktan sonra böyle oldu ise, asgari seviyede iletişimde kalır, yardıma ihtiyacı olursa elimden geleni yapardım.

Ama bence tavrı direkt size değil, eşine idi. Siz kurunun yanında yanmışsınız bence. Sanırım eşinin, eşinizle olan yakınlığından rahatsız.

Beni de çileden çıkartıyor. Bende eşim ilk söylediğinde bu şekilde söylesim bebek var kadın kafa dinlemeye gitti rahatsız olur dedim ama kendi aralarında konuşmaya devam etmişler.

Diyorum ya kuzum erkek milleti aslında bayanlardan daha fena milleti birbirine düşürür
Biz de oldu aynı şeye yakın eşim kuzeniyle plan yapmış bize soran yok ben gittim ki kızın başka planı varmış daha sonra evden çıktım ama kavga kıyamet eve geldik şimdi bana soruyor sen bir konuş diye

Aşılı olduğundan dolayıymış ben tam bilmiyorum açıkçası bişey diyemem ama zarar veriyomuş kemıterapi hastalarına. Konuyu bilmiyorum ben.

Aşı vücudun bağışıklık sistemini güçlendirmek için dışardan verilen bir virüstür. Oğullarıma aşılı oldukları halde kızamık aşısı yeni vurulan arkadaşın oğlundan kızamık bulaştı bu sene.

Şuanda bebeğiniz de sık aşı vuruluyor 1 yaşına kadar. Bu sebeple demiş olabilir

Işte o 7 yillik arkadaslik hatrini konu sahibi gostermeliydi,zor durumda olan karsi taraf cunku.

Uslubu gercekten hoş degil karsi tarafin ama hastalik psikolojisi cok farkli.Hastalık durumu olmasaydı yorumum daha farklı olurdu zaten.

Anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Emin olun kadın öküz eşinin tavrı yüzünden size pansiyon fikrini söylemiştir..

Karşı tarafın eşi haksız. Kadın her türlü saçmalama hakkına sahip, annesi kanser tedavisi görüyor. Ben gelmeyin yazardım açıklama bile yazmazdım. Gene değer veriyor size belliki açıklama yazmış. Tutturmuşsunuz bir yok eşimi üzerine salmasın diyemez miş. Kadın kocasının öküzlüğünden bunalmış söylemiş. Hala o lafın hesabını sorma peşindesin . Geçmişte dolduğun konular ne ise o zaman patlasaydın şimdi şu durumda ne yaparsan suçlu duruma düşersin herkes seni ayıplar kanser hastası annesi ile uğraşırken kadına yapılana bak derler. Çok zoruna gittiyse bekle annesi iyileşince hıncını alırsın. Yada tedavi başarırız olursa cenazeden sonra gider hesap sorarsın. Kadın belki normalde patavatsız olabilir ama sende durman gereken zamanı bilmelisin

Kanser hastasi mumkun mertebe kimseyle bi araya gelmemeli.. mikrop kapar sadece cocuk degil. Direncleri zayif cunku..

Kadinin annesi hastalanmis valla hic alinmana gerek yok. Yanlis cumle kurmus belki ama onuda anlamak lazim bence..

Buarada burda hep diyorum.. boyle hurraa hep birlikte tatil filan cok gereksiz, hep bisey cikiyo

En son 1 yaş değil. 18 ay aşılarının içinde canlı aşı vardır. Zaten en son 2 yaşına kadar aşılar.
Hepsi canlı bakteri değil ama bebeğin hangi aşı olduğu net bilinmediğinden hiç bir bebekle der doktorlar.

Ama mesela yeğenim 2 yaşını doldurmadan kemoterapi görüp ve ilik nakli olduğu için şimdi yenidoğan gibi tüm aşılarını olacak..

Bu kadın her zaman böyleydi ama herneyse bu sefer de uzatmiycam bu mevzuyu.
Bakal
Işte o 7 yillik arkadaslik hatrini konu sahibi gostermeliydi,zor durumda olan karsi taraf cunku.

Uslubu gercekten hoş degil karsi tarafin ama hastalik psikolojisi cok farkli.Hastalık durumu olmasaydı yorumum daha farklı olurdu zaten.
hastalık durumu yokken de bu kadın bana tavır ve tepki verdiği oldu ve ben yine oralı olmayıp konuyu uzatmadım ama bu sefer fazla olmadı mı sizce?

Ya bazı insanlar vardır ya böyle hem yaptığı ayıbın farkında bile olmayıp, anlamamakta direnip bide karşı tarafı suçlu çıkarmaya çalışan. Olaylara karşı tepki verirken mantığını bir türlü devreye sokmayan. Arkadaşınız da tam bu türden bir insan sanırım. Boşuna uğraşmayın kafanıza da takmayın inanın değmez zaten laf anlatamazsınız.
Ben de arada böyle insanlarla karşılaşınca Allah en yakınlarına sabır versin diyorum:)
Siz gitmek istememekte doğru düşünmüşsünüz aslında ben yanlış birşey görmedim sizde.

Konuyu uzatan sen olmussun
Kadin istememis annesi hasta psikolojileri bozuk
Neyse ne istememis iste
Kocana gitmeyelim biz konustuk annesi rahatsiz oluyormus.deyip kapatacaktin konuyu
Haa.esini ustumuze salmasin.lafi agir olmus ama onu da psikolijisinin bozuk olmasina verip.tamam canim siz esimi yanlis anlamissiniz ben konusurim esimle
Deyip kapatacaktin
Grup kurup olayi uzatmanin anlami yok

Insanlar agir hastaliklarla ugrasirken ne dediklerini pek bilmezler.
Yasamayan da bunu bilemez

Anladım teşekkürler. Demek istediğim 2 yaşına kadar aşılar devam ediyor. Fakat 12 aya kadar en yoğun aşı dönemi demek istemiştim.

Rabbim yeğeninize bir daha hastalık yaşarmasın.

Konuya yorum yapmayı unutmuşum. Ona da yapayım:))

Arkadaşınızın canı sıkkındır. Tabi tavrı hoş değil. Anlayış gösterip alttan aldıkça daha da coşan gillerden sanırım arkadaşınız. Bundan sonraki tavrına göre arkadaşlığınızı şekillendirirsiniz.

Ay

Aynen.
Karsi taraf agir bir travma yasiyor
Belki annesinin birkac ay omru kaldi
Biraz alttan almak lazim
Ne dedigini bilmez insanlar boyle zamanlarda

Uzatmanin anlami yok bence de

Hastalik olmasaydi konu sahibi tamamen hakliydi uzatmakta

Arkadaşlar konuyu ben uzAtmadım ki zaten konuyu kapatım tamam dedim ve tamam dememe rağmen uzatan kendisiydi açıklamalarını. Yani o bana öyle dediğinde öyle mı bilmiyordum dedim.

Siz tamam dememişiniz. "Zaten pansyonda kalacağiz" demişsiniz. Bu uzatmalar niye bende anlamadim. Konuda tutarsizliklar var gibi.

Yani madem kendiniz bebek ile gitmek istemediniz, neden bu israr? "Canim bebek ile annen için zor olur, başka zaman görüşürüz" demek biye bu kadar zor? Sizin yerinizde olsam müsaitmisin diye bile sormazdim.

Esini niye saldin dediğinde, gerginliğine verirdim. En fazla eşim ile konuşurdum. Öyle grup felan yapmazdim. Gergin bir olayi siz dahada gerginleştirdiniz.

Biz de anlaşamadık şu an,

Şunu anlatmaya çalışıyorum,

Karşınızda , arkadaslarinin tatile gelmesini engelledigi icin kocası tarafindan tepki görecek 7 yillik bir arkadasiniz var ve bu arkadasinizin annesi Kanser. Bunlari dusunerek daha ılımlı olmalısınız.

Son mesajinizini simdi gördüm,

Size sürekli böyle davraniyorsa neden görüşüyorsunuz ki,merhaba-merhaba yeterli .

Bence arkadaşınız açıklama yapıp yanlış anlamanızdan korkmuş. Kendine göre durumu kurtarayım derken(bence kurtarılacak bir durum yok annesi hasta sonuçta) gereksiz konuşmalar yapmış. Annesinin hastalığına üzüntüsüne verin belki de eşi çok üstüne gitti anlayışsız davrandı. Bir de çok muhabbet tez ayrılık getirir demişler evlerde kalmalı ilişkileri hiç sevmiyorum .Eninde sonunda bir sorun çıkıyor.

kanser ciddi bir hastalık ciddi bir psikolojik travma gereksiz uzatmışsınız
grup falan ile
kadın bebeklerle aynı ortama girmemesi gerekiyor dediğinde kesmliydiniz
eşine söyle diyerek eşin ile muahttap olmak istememiş sizden yardım istemiş uzatmayın bence gereksiz yere

Anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Emin olun kadın öküz eşinin tavrı yüzünden size pansiyon fikrini söylemiştir..
Siz de emin olun ki kadın eşinin tavrı yüzünden öyle konuşmasına gerek yok bizim aramızda zaten böyle bir mesafe yok.
Bana direk şunu dese “ali saçmalamış benden habersiz davet etmiş annem hasta biliyorsun böyle böyle zararlı geldiğimde görüşürüz” diyebilecek bir arkadaşlığımız var. Öyle dolandıra dolandıra laf soka soka yapmasına gerek yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…