Ben ne yaşadım yahu?

Arkadaşım ben yazıyorum milleti evden kovdum siz diyorsunuz cümle normal değil cümle normal değil zaten onda hem fikiriz de karşı tarafın eşi ne yaptı da böyle bir cümle söyletti bir de o var
Sakin olur musunuz ?
Ben kendi fikrimi gorusumu belirtiyorum
Ne bu fevri hareketler?
Kaldi ki biz konuda ki anlatim uzerinden gorus belirtiyoruz

olabilir anlatım bozukluğu yapabiliyorum bazen. Gerilmiş olabilir haklısın ama yine de bana eşimi üstüme salmasın eşin dememeli ne olursa olsun.
O konuda haklisin
Kavgada denmez yani
Iliskinize devam etmek istiyorsan tatilden dondugunde yuz yuze konus
Istemiyorsan bir daha arama sorma
Ama iki gun gece gunduz dusunulecek bir mevzu diil bu kuzum

Ikimizde de suç yok, sizin adamlar biraz anlayışsız. Ortaklar ama tatilde bile ayrilamiyorlar. Hepinizi bırakıp başbaşa tatile gitsinler bari. Aklıma geniş aile dizisindeki Ulviyle Cevo geldi.

Aynen oyle
Ben esimin ortaginin esiyle bizi cok hasir nesir etmek istemelerine ragmen gereksiz bir bag kurmadim arada.
Onlar arkadas ve ya ortak bu beni ilgilendirmez
Sirf arada bir is ve arkadaslik soz konusu diye kimseye hosbes edemem ben mesela.
Ama evet uslubu kotu karsi tarafin

Evet benden hıncını çıkarıp duruyor zaten onu anlatmaya çalışıyorum. Defalarca yaptığı birşey bu. Yani bu tavrı bu konuşmada geçerli değil sadece.
Ben normalde çok takılmayı konun üstünü kapattım her defasında ama sonuçta bir yere kadar alttan alabiliyorum.

Pardon milana şimdi baktım konuşmaya. O açıklamalarının üstüne size pansyon ayarlayalım dediği için biz zaten sizde kalmayız demişim.yani ben müsait misiniz dedim açıklamalarını yapıp size pansyon ayarlayalım yazmış. Sonr ben sizde kalmayız dediğimde kalmak değil 1 dk bile zararlı diyip tekrar açıklamaya devam etmiş üstüne ben taöam bilmiyordum burda görüşürüz döndüğünde dedim ve uzattı.
Ama konuda demissin ki , biz zaten baska yerde kalicaz vs.. aslinda onlari hic dememen gerekirdi
Cok gerilmis arkadasin
Buyuk ihtimalle baska yerde de kalsalar yanimiza gelirler diye dusunup endiselenmis

Kadın da bunu yapacagınızı biliyormuş demek ki, uslubu yanlis olsa da bunu yapmamanız için uyarmış.

Siz o mesajları eşinize gösterecektiniz,eşiniz arkadaşına ;

Ya ,biz gelecektik ama eşin gelmeyin, musait degiliz demis o yuzden biz gelmiyoruz diyecekti. O da gidip eşine ters tepki verecekti ,bu muhtemel senaryoyu ben öngördüm siz öngöremediniz mi ?

Annesi bebekler konusunda hakli.

Beni de çileden çıkartıyor. Bende eşim ilk söylediğinde bu şekilde söylesim bebek var kadın kafa dinlemeye gitti rahatsız olur dedim ama kendi aralarında konuşmaya devam etmişler.

ben olsam bir daha görüşmem yahu
bu kaprisler nedir
gitme görme bulaşma

Ya ,biz gelecektik ama eşin gelmeyin, musait degiliz demis o yuzden biz gelmiyoruz diyecekti. O da gidip eşine ters tepki verecekti ,bu muhtemel senaryoyu ben öngördüm siz öngöremediniz mi ?

yalnız o konuda kadında biraz tuhaf. tamam konu sahibesi uzatmış ama ortada 7 senelik bir arkadaşlık var. ben olsam durumu açıklayıp ya jameya benim kocam laftan anlamıyor sonra benimle kavga ediyor insanlara gelme dedin diye sen eşine söylesende kendisiyle ilgili bir bahane uydursa beni katmasa hiç gibi birşeyler söylerdim.

Ben msj filan göndermedim eşime. Müsait değiller ve bebek annesine iyi gelmiyormuş dedim o da eşine bu şekilde söylemiş. Benim eşim ben dolduruşa getirsem de benim lafımla kimseye gidip bişey söyleyecek biri değildir.

Gereksiz yere gerilmişsiniz ya. Kadınında tavrı hıi olmamış ama sanki sen ısrar ediyorsun gibi algılamış olabilir bana öyle geldi biraz. Annesi rahatsız olduğu için arkadaşında hassas bence ama bu bebeklerin hastalara zarar verme durumunu ben anlayamadım ya neden ki

Ben konuşmaya baktım konuşmada şöyle geçmiş konuyu yanlış yazmışım,açıklamasını yapmış yazdığım gibi sonra size pansyon ayarlayalım burdan demiş,bende onun üzerine zaten sizde kalmayız yazmışım. Sonra yine devam etmiş 1 dk bile iyi gelmiyor anneme diye. Bende tamam canım diyip anladım gelmemizi istemediğini ama hala pansyon ayarlayalım size diye ısrar da ediyor ayrıca. Yok tuhaf olan ben değilim.

Aşılı olduğundan dolayıymış ben tam bilmiyorum açıkçası bişey diyemem ama zarar veriyomuş kemıterapi hastalarına. Konuyu bilmiyorum ben.

Bizim arkadaşlığımız ortaklıktan önce başlamıştı.
Herşeyi tek tek yazmama gerek yok ki.
Ben ısrar etmedim ayrıca kadın ısrar etmiş size pansyon ayarlayalım diye ben konuşmalara tekrar baktım da benim sizde kalmayız dememin sebebi oymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…