Ben ne yaşadım yahu?

Biz de yaşadık bu durumu bana da soruyor normalde ama nedense bu mevzuda saçmalamışlar ikisi de gerçekten.

Bizim de ortağımız var ben ailecek görüşmüyorum. Daha evvel görüştük saçmasapan şeyler oldu. Kadını severim iyi de biri ama arada iş olduğu için bu durum ortaklık arasına yansıyor ister istemez. Bence siz de bu kadar yüzgöz olmayın artık baksanıza eşimi üstüme salıyorlara falan geçmiş artık sizde iş

aile hekimliğinde çalışıyorum lösemi hastamız vardı küçük bir çocuktu kardeşine canlı aşı yaptığımız zaman 21 gün aynı ortamda bulunmuyorlardı üniversitedeki hoca öyle söylemiş ama sadece canlı aşı yapıldıktan 21 gün sonra aynı ortamda bulunmaları sıkıntı olmuyordu

Bosverin gerekirse hayatinizdan cıkarın, kanser zor bir hastalik belki de gerilmistir kadın.Fazla samimiyet tez ayrılık getirir mesafe her daim iyidir

Allah allah bi bana mı saçma geldi? Dünyadaki tek bebek sizin ki mi? O zaman hiç kalabalık ortama girmeyecek valide hanım. Havuzda denizde deli gibi soracak mı her anneye, bebeğiniz aşılı mı diye?aşırı saçma bir bahane bulmuşlar gelmemeniz için. Aynı otelde kalsanız ne olurmuş ki? 100 tane aşılı bebek vardır aynı otelde.

Konu sahibinin üstüne çok gidilmiş.Kadın bizde misafirler var ve ayrıca annem bebekli ortamda olmasın demiş.
Konu sahibi biz başka bir yerde kalacağız zaten demiş
Kadında aşıyı o zaman demiş.

Bende uzatan insanlardan hiç hoşlanmam.Kadın sadece bebeğin aşısından dolayı deseydi seneye inşallah beraber tatil yaparız deseydi tamam.
Bazı insanlar her konuda böyle uzun uzadıya uzatırlar konuyu.Bende okurken nerede konu patlayacak merak ettim çünkü dedin demedi dedin demediye dönmüş olay.

Bir tek konu sahibi sen ertesi gün mesaj atmayacaktın o kadın ile arkadaşlığınız sürse ne sürmese ne.Çok önemsemeyin bazı insanları.

Hemşire olduğum için gönül
Rahatlığıyla yazıyorum. Oraya gitmemeniz sizin bebeğinizin sağlığı açısından çok iyi olmuş. Kemoterapi alan kanser hastalarının yanına gebeler ve çocuklar kesinlikle giremez. Radyoaktif ışın saçtığı için. Kullandıkları tuvaleti bile kullanamazsınız. Arkadaşınıza gelince hassas bi dönemde mazur görmenize fayda vsr

Ben bu konuda sizi haklı buldum. Annesin hasta olması üzücü bir durum tabiki. Ama bu başkalarını kırma hakkı vermez. Gitmemenizi isteyebilir, bunu da kısa ve uygun bir dille ifade eder. Uzatacak kadar vakit buluyor. Müsait misiniz diye sormanız da bana gayet kibar bir davranış geldi. Şayet düşüncesiz olsanız pat diye çıkar giderdiniz. Ayrıca enfeksiyon çok etkiliyken başka misafir ve tatil de zor bir durum olur. Uzatan karşı taraf. Belki bu tavrı eşini de bunaltmıştır. O da o yüzden ferahlamak için sizi çağırıyordur. (Anne önemsiz anlaşılmasın, tabiki çok önemli. Ancak bu da herşeyi mübah kılmaz )

Sadece bebek degil zaten. Kanser hastalarinin evlerine misafir dahi kabul etmemeleri gerek. O kadar hassas oluyolar yani

Ben de yaşadım ama kimseye de sarmadım valla. Benim acım banaydı kimseden de bu kadar anlayış beklemedim. Anlayışlıyım ama üstüme gelinmemeli bu derece. Bu ilk değil çok kez bana tavır yaptığı zaman alttan alıp kadını dikkate almadım aman diyip geçtiğim çok olay oldu.

Tabi ki de önemli annesinin hastalığı. Anne sütü vermeyi defalarca teklif ettim kanser hastalarına iyi geliyor diye.
Bağışıklık güçleniyor diye. Ben onu düşünmeyecek bir insan değilim ki.
Evet gereksiz uzadı ve gereksiz hınç alıyor ama buna kimsenin hakkı yok. Ben hasta etmedim sonuöta ve ben bile bile de gidip annesine zarar vermek gibi bir düşüncem olmadı ki böyle tepki aliym.

Anladım demek istediğinizi şimdi.
Ben çok ılımlı davranıyorum.
İnanın bana benden daha ılımlı birisiyle karşılaşmamıştır bile.

Biz ortaklıktan önce arkadaş olduğumuz için görüşüyoruz. Arkadaşlığımız ortaklık ile başlamadı yani. Ama evet ben uzak durmaya karar verdim.

Yok bana tuhafsın dedin demedim bende :)))
Ben kendim tuhaf olmadığımı anlaymaya çalıştım.

Ben olsam konuşmaların ekran görüntüsünü alır kadının eşine yollarım. "Birdaha esimle kendi kafaniza göre plan yapmayın. Zor durumda kalıyoruz." yazardım.

Sadece bebek degil zaten. Kanser hastalarinin evlerine misafir dahi kabul etmemeleri gerek. O kadar hassas oluyolar yani
Tabik ki hassasiyeti anlarım da, sezonun karınca gibi kalabalık olduğu bi zamanda, her ırktan binbir çeşit hastalığı olan insanlarla tatil yapıp da 3 kişilik bir aileden böyle öcüymüşler gibi sakınmalarını anlamam. Bebeğe gelene kadar öyle büyük riskler var ki. Yani okyanusta yüzüpte çocuk havuzuna giremem boğulurum demek kadar tuhaf bence.

Hayır bu tavrı kendine özel. Ben senelerdir tanıyorum bu kadını. Bana şunu söylemiş bir insandır kendisi (bizim oturduğumuz şehire dönmüştü 1 hafta öncesinde ve geldiğinden haberim yoktu. Ben ona annesi için anne sütü vericektim onu sordum alırmısınız diye o tarafa gelicem gelirken getiririm dedim,bana ben geldim hafta sonu görüşüyoruz haberin yok mu diye sordu ve ben düğün var hafta sonu diye cevap verdim. Bu konu haftalar sonra önüme sunuldu bana fırsat yaratmadın,beni görmek isteyen 10 kişi oldu sen bana kızınu bahane ettin ama düğüne gittin. Düğüne de gitmedim bu arada kızım kötü olunca.
Defalarca bunu konuştu ve kızımın dışarıda uyumadığını bildiği halde evime davet ettiğimde ısrarla hayır dışarıda görüşelim düğün için fırsat bulan benim için de fırsat bulur diye takan bir insan. Daha önce de eşimle ilgili laf sokmaları oldu ve defalarca konuştum çeşitli bahaneler sunup durdu.

haklisin..o kadinin tedavisini olup evinde dinlenmesi gerekir. Tedavi bitince tatilede gider her yerede. Suan zaten o kadinin kanser hucreleri yaninda iyi hucreleride ölüyo kemoterapiyle. Bu yuzden direnci dusuyo.

Hatanızı söylüyorum bu konuyu kafaniza takmanız .. çok af edersiniz s.. edin ya ,ne takiliyosunuzki Hayir okurken ben sinirlendim, hiiç işiniz olmasın bukadinla istemiyo ve hiç istememiş, mecburiyetten konuşmuş bu zamana kadar .

Yine de anlarım problem değil. Ona takılmam bahanesi bile olsa ben zaten eşimle konuşurken ben de gitmek istemiyorum onlar da kabul etmeyecektir demiştim ve haklı olduğunu da belirtmiştim.
Ama evet 1 dk bile aynı ortamda bulunmayacak kadar da öcü değil benim kızım.
Kimse şap diye kucağına vermezdi çocuğu geçmiş olsun der giderdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…