Ben ne yaşadım yahu?

Şart mı arkadaşlık etmeniz?
Lise dönemi bir arkadaşımı hatırlattı bana bu anlattıklarınız.
O zaman enerji başkaydı çekiliyordu da şu yaşta böyle birine katlanmam ben.
Şart değil tabi zaten böyle devam ederse keserim görüşmeyi. Evet çoluk çocuk muhabbeti. 36 yaşında ama 15 yaşındaki çocuk gibi davranıyor yoruyor beni.

Canlı aşı ne oluyor acaba? O kadar detaylı bilmiyorum açıkçası ama bahsedilen zararların bende aşıdan bir süre sonra yok olduğunu düşünüyordum.
Canlı aşı su çiçeği, KKK(kızamık,kızamıkçık,kabakulak), opa(çocuk felçi aşısı), menenjit bu aşılar canlıdır
Dediğim gibi iki kardeşten biri lösemiydi kardeşine canlı aşı yaptığımız zaman 21 gün ikisini bir araya getirmiyorlardı çünkü kemoterapi bağışıklık sistemini çok düşürdüğü için hastalanmasın diye bir araya getirmiyorlardı

Kızım o aşılar için çok küçük henüz zTen daha 3 aylık. Yani canlı aşılara geçilmedi henüz. Neyse öğrenmiş oldum teşekkür ederim

İki tarafin da kendince sebepleri var. Kadın bu meseleyi kocası trip atar korkusuyla daha anlaşılır olmak için uzatmış. Farklı yerde kalicaz demişsin ama gün icinde misafirlik dahi olamaz demek istemiş. O sıra muhtemelen eşiyle tartisiyodu. Eşi millete ayıp ettin diye üzerine gitmisse işler kizismis olabilir. Özel durumu yüzünden üzerinde durma boşver.

Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama kemoterapi alan kişilerin aşı olan bebekle aynı ortamda bulunmamasi gerekiyor bu doğru.
Ayrıca gitmenizin mantiksiz olacağını başta eşinize demişsiniz kocalarınız niye bukadar ısrar etti ki gitmek için sonuçta ortada bi hastalık durumu var öncelik tatil,keyif,eğlence vs olmamalı diye düşünüyorum. Olay tamamen kocalarınızın dusuncesizliginden ve keyif yapma isteğinden kaynaklanmış. Benim babam da kanserden vefat etti. Yakinlari bu hastalikla mucadele eden kişilerin psikolojileri çok saglam olmayabiliyor ve arkadaşınız çokta kırılacak bişey dememiş normalde ama eşlerinizin hala ısrarcı olması konuyu gereksiz uzatmış ve arkadaşınızı da germiş bence. Üstünü kapatıp alttan alın derim bişey kaybetmiş olmazsınız.

Evet kemoterapi alan insanlar bebeklerle bir araya getiirilmiyor kadında bunu söylemiş uzatmanın whatsap da grup ekleyip konuşmanın anlamı yoktu.Kadın kendi reddettiği için eşinden tepki görür diye demiş tamam eşime derim seninle konuştuğumu söylemez der olayı kapatırdınız yani eşinize de durumu söylerdiniz gitmezdiniz hele ertesi gün tekrar yazmak tartışmak zaten anlamsız

Yani size kocana söyle kocamı üstüme salasın dendiğinde üzülüp ertesi gün neden bunu söylediğini sormazdınız öyle mı?
Kimse gitmek için ısrar etmedi durumunu söyledikten sonra.
Hadi pansyon ayarlayalım diye kendisi ısrar ettiğinde sizde kalmayız zaten diye açıklama yapma gereği duydum beni yanlış anlayıp onların kaldığı yere gideceğimizi düşündüğü için. Yani orda ısrar etmek değildi amacım.

Onun eşi ona bir kelime söylese,ne oldu bile dese o tartışmayı alevlendirip olayı çok başka yerlere taşıyabilecek bir tip.ben eşinin üzerine gittiğini düşünmüyorum çünkü eşi de babasını kanserden kaybetmiş.
Kendisi eşinin üstüne gidiyor bizzat da söylemişti bana hıncını eşinden çıkardığını. Gerçi her zaman yaptığı birşey.uzatmicam zaten ben konuyu kapattım çünkü güzel güzel davet ettim konuşalım diye,mevzuyu bile konuşmayı düşünmüyordum açıkçası,ama çeşit çeşit bahaneler sundu ve bende konuyu kapattım.

Konturum yok canım faturalıyım :)
O an yazışıyoduk sonuçta al gruba açıkliyim dedim. Sonuçta bana şöyle bir ithamla geldi resmen” eşin eşimi üstüme saldı” tartışıyoruz onun yüzğnden diye resmen demeye çalıştı. Çok saçma bir hal aldı çünkü konuşma açıklama isteği oluştu.

siz degil de eslerinizde sorun belli ki kadin istememis zaten siz de istememissiniz..Kocalarinizin gereksiz israri..

Sana düşeni yapmışsın zaten o zaman dusunmene gerek yok.

Evt siz haklısınız ama mesajla değil de konuşarak iletişime geçseniz daha iyi olurdu. arkadaşınız da zor bir süreçten geçiyor annesinin durumundan dolayı alttan alabilirsiniz.

kac kisi aciklamis bilimsel olarak siz hala kendi inandiginiz kafadasiniz bence siz illa onlara tatilde gitmek istemissiniz ısrarciliginiz bu sebeple..esiniz de siz de cok istemissiniz belki de kadinin annesiyle son tatili rahat birakin ben okudukca sizde iyi niyey gormedim ve cok uzucu yani zor donemden geciyorlar deyip susuverin artik ..

Daha sonra yine devam edip bana “eşim benimle kavga ediyor iptal ettiğim için,eşine söyle eşimi üstüme salmasın” diye bir msj çekmiş. Ve ciddi anlamda neye uğradığımı şaşırdım.”

Annesi hakkında kadın haklı ama size bu şekilde üslupla yaklaşması yanlis. Onun yerine canım eşine de soylermisin bu durumda misafir ağırlayamam benim eşim bu konuda anlayışsız dese daha iyi olurdu. Eşime olanı anlatıp gorusmeme kararı alırdım net.

Belki o misafirleri de kadının eşi davet etmiştir,kadın dolduysa jameyaya patlamıştır.

Biraz siz uzatmıssiniz .Ama esinize bi guzel kavga edin.
Ayrica kizinizin hasta olup olmadiğinı bilemezsiniz 15 gün kulucka dönemli hastaliklar var belki 10 gun sonra kizamik cikaracak .
Üslubu kötu ,sizde ısrar var .Gelince ne konusacaksiniz artik muhatap bile olmayin .

Bebeklerde kuluçka dönemi oluyor. Aşısı tamamlanmamış çocuklardan enksiyon kapma riskleri yüksek oluyor.
Aynı şekilde büyüklerden de elbette.
...

Siz ince davranmissiniz ve öncesinde zaten dusunmussunuz kadının dediklerini , tebrik ederim sizi. Kadın belli ki fazla üzgün ve gergin.
Eğer senelerdir arkadassaniz iyi kötü tanimissinizdir.

Annesi için gittikleri hava değişikliği programını adam tatil havasına çevirmiş. Gereksiz bir şekilde misafir davet etmiş.
Yahu yapmasa karınla , annesiyle tatilini.
Annesine sessiz , güzel bir zaman yasatsana , ölür müsün ?

Konu o kdr konuşulmuş bi Allahın kulu da dememişki eşli tatilde neyin nesi,aşırı samimi ortaklar ve eşleri kulağa çok kötü geliyo evli çiftlerin her yediği içtiği ayrı gitmicek şekilde samimi olmalarını doğru bulmuyorum o insanlar arkdşlarının eşinin yanında denize nasıl girer ki.adamın aşırı ısrarı fln çok gereksz bence ilişkilerinize dikkat edin çok samimi olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…