Ben ne yazayım şimdi?

Zenannbaysal

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
26
10
3
25
Kızlar yardım edinn. Ben biriyle konuşuyordum internetten. Ve asker. Ondan bi tık küçük olduğum için abi falan diyordum. Ve hoşsohbetti. Baya konuşmamızı falan çok seviyordum aşırı gülüyordum. Bana seninle cinsellik konusu açmam zaten dedi. Ben de rahattım. Sonra geceleri buna bir şey oluyor git uyu falan diyor ben de bir şey demiyordum gidiyordum. Sonra bi gun ben gıcıklık yapıp gitmedim bu da cinsellik konusu açtı. Sonra da ben açtım oldu. Ben baya sinirlendim allaha emanet falan dedim biz konuyu kapadık. 2 hafta üzerinden geçti. Ben hiçbir şekilde yazmadım. O da yazmadı. Ben regli olduğum için midir nedir salak gibi yazsam mı yazmasam mı yapmaya başladım sonra sırf arada kalmayayım kafam rahat olsun diye istek attım. Aşırı salak bi insanim biliyorum. Kabul etmiş isteği ben ne yapayim şimdi? takipten çıksam aşırı garip duracak sanki adami stalk yaptım da ondan çıkıyorum gibi. Off allahim regli zamanlarımda ellerimi kollarimi baglayacagim artik.

Kızlar yardım edinn. Ben biriyle konuşuyordum internetten. Ve asker. Ondan bi tık küçük olduğum için abi falan diyordum. Ve hoşsohbetti. Baya konuşmamızı falan çok seviyordum aşırı gülüyordum. Bana seninle cinsellik konusu açmam zaten dedi. Ben de rahattım. Sonra geceleri buna bir şey oluyor git uyu falan diyor ben de bir şey demiyordum gidiyordum. Sonra bi gun ben gıcıklık yapıp gitmedim bu da cinsellik konusu açtı. Sonra da ben açtım oldu. Ben baya sinirlendim allaha emanet falan dedim biz konuyu kapadık. 2 hafta üzerinden geçti. Ben hiçbir şekilde yazmadım. O da yazmadı. Ben regli olduğum için midir nedir salak gibi yazsam mı yazmasam mı yapmaya başladım sonra sırf arada kalmayayım kafam rahat olsun diye istek attım. Aşırı salak bi insanim biliyorum. Kabul etmiş isteği ben ne yapayim şimdi? takipten çıksam aşırı garip duracak sanki adami stalk yaptım da ondan çıkıyorum gibi. Off allahim regli zamanlarımda ellerimi kollarimi baglayacagim artik.

Hiçbir şey yazma. Senin lise öğrencisi halinle, senden kaç yaş büyük adamla bu şekilde sohbetlerde ne işin var bunu düşün. Senden büyük meslek sahibi adamın da seninle konuşması yanlış.

İnternetten tanıştığınız ve "abi" dediğiniz kişiyle cinsellik mi konuştunuz?
Yaş kaç?
Konuşmadım zaten. Direkt konuyu kapadim. Konuşmak da istemiyordum 2 haftadır konuşmuyorum. Bi anda atsam ne olur ki moduna girdim kafam karıştı allahtan belami istiyorum herhalde. Zaten isteği geri alacağım.

Yaşın 15,17 civarı .lise öğrencisi olduğuna göre .
Tehlikeli sularda yüzüyorsun ..
Okuluna ,eğitimine bak .
Asker abilerin seni üzer ..
Çok doğru söylüyorsun cidden haklısınız. Ben de farkına varınca konuşmayı kapadım. Ama arkadaşım falan da çok yok. Onunla da konuşmak güzeldi o konuşmadan önce. Muhtemelen hoşsohbet konuşmayı özlediğim için böyle bi şey yaptım. Ama şimdi pişman oldum.

Reşit bile değilsin belki. Ne işin var net te koca adamlarla cinsellik konuşmakta. Bırak bir şey yazma. O yazarsa da cevap verme.
Okul oku, kendi geleceğini düşün. Abuk sabuk işlerin peşinde koşma
Konuşmadım zaten. Bundan önce de öyle bi konuşma hiç geçmedi. Ondan dolayı konuştum. Sonra konusu açılınca direkt konuşmayı kestim. Bu sıralar bi tık sorunum var muhtemelen ondan dolayı böyle salak bi karar verdim. Ama çok haklısınız.

18 yaş altisiniz ve regl olunca ne oluyor merak ettim. Libidonuz mu artıyor? Sizler ne yiyip ne içiyorsunuz ne izliyorsunuz da böyle yüksek duygularınız oluyor? Sizin yasinizdaki çoğu genç kız olgun bir şekilde gelecegine odaklanıyor. Plan program yapıyor. 18 I görünce de koşa koşa evlenirsiniz artık

Kaç yaşındasın? İnternetten cnsellik konuşmak cok sakıncalı biliyorsun değil mi? Sana şantaj yapabilir bu konuşmalarla fotoğraf at ffalan yoksa buraya atarım gibi. Tanımadığınız insanlarla girmeyin şu hallere
Hiçbir şekilde fotoğraf at konusu açılmadı. Yanlış anladınız. Sadece o konuyla ilgili bi soru sordu. Ondan sonra da ben sinirlenip konuşmayı kestim. Sen sana abi diyen herkese bu şekilde mi yaklaşıyorsun dedim. Şimdi de bi aptallık yapıp istek attim. O soruyu sormadan önce aşırı mesafeli ve düzgün konuşuyorduk. Bu sıralar da sıkıntılarım var muhtemelen aynı şekilde konuşur muyuz gibi saf bi düşünceye düştüm. Ama aşırı yanlış. Bi kez soran tekrar sorar.

18 yaş altisiniz ve regl olunca ne oluyor merak ettim. Libidonuz mu artıyor? Sizler ne yiyip ne içiyorsunuz ne izliyorsunuz da böyle yüksek duygularınız oluyor? Sizin yasinizdaki çoğu genç kız olgun bir şekilde gelecegine odaklanıyor. Plan program yapıyor. 18 I görünce de koşa koşa evlenirsiniz artık
Regl oldum derken o anlamda demek istemedim cidden. Duygusal yaklaştım muhtemelen diye demek istedim. Ondan önce çok düzgün konuşuyorduk diye. Sizin dediğiniz gibi bi durumum yok. Zaten ilk kez böyle internetten biriyle konuştum. Ne yapacağımı bilemediğim için buraya yazdım.

Regl oldum derken o anlamda demek istemedim cidden. Duygusal yaklaştım muhtemelen diye demek istedim. Ondan önce çok düzgün konuşuyorduk diye. Sizin dediğiniz gibi bi durumum yok. Zaten ilk kez böyle internetten biriyle konuştum. Ne yapacağımı bilemediğim için buraya yazdım.
Bence sizin iyiliginiz için son olsun
Çevrenize ve geleceğinize odaklanın
O abi dediğiniz igrenc insanı da silin gitsin
Utanmadan cinsellik konuşmuş abi diyen bir kız ile.

Yanlış yoldasın kuzum çok yanlış 18 yaş altına internet yasaklana bilir mi :KK12:
Çok haklısınız zaten ilk kez internetten biriyle konuşuyorum. Yalnız hissettiğim bir dönemdi. Bi anda oldu anlamadım. Başta hoşsohbetti zaten. O yüzden konuştum yoksa hayatta konuşmadım. Buradakiler beni biraz yanlış anladi öyle biri değilim gerçekten. Sadece yaptığım şeyi nasıl düzeltebilirim diye yazmak istedim.

Çok doğru söylüyorsun cidden haklısınız. Ben de farkına varınca konuşmayı kapadım. Ama arkadaşım falan da çok yok. Onunla da konuşmak güzeldi o konuşmadan önce. Muhtemelen hoşsohbet konuşmayı özlediğim için böyle bi şey yaptım. Ama şimdi pişman oldum.
Hoş sohbet istiyorsan kendi yaşıtlarınla yap senden yaşca büyük adamlarla değil lütfen.

Bence sizin iyiliginiz için son olsun
Çevrenize ve geleceğinize odaklanın
O abi dediğiniz igrenc insanı da silin gitsin
Utanmadan cinsellik konuşmuş abi diyen bir kız ile.
Zaten çevremde çalışkan diye anılan bir insanım. Dersimden başka bir şeyle ilgilenmem. Sadece boşluğa düşmüş gibi oldum. Konuştum. Başta iyi de geldi kötü yaklaşmadı hiç. Sonra ne olduysa oldu. Ama çok haklısınız.

Back
X