canım test yaptırdın mı hamile miymişsin
yok canımya şükürki hamile değilim, stresten heralde bir hafta geç regl oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım test yaptırdın mı hamile miymişsin
zor bır durum allh yardımcın olsun
canım diyecek yazacak bişey bulamadım eşinin yaptığı cok büyük hata seni yok sayıp sizin yaptığınız fedakarlıkları yok görmesi evliliğim ilk yıllarını okudum bazı yerlerde eşinle herşeyi konuş kırılacakmış diye düşünmeden cünkü sen cok kırılmışsın belki anlar yaptığı hatayı
Canım, sen dua etmeye devam et. Çok zor içinde bulunduğun durum ama Rabbim hepimize en doğru kurtuluş yolunu gösterendir. Belki de tüm sıkıntılarının ardından yine eşinle çok mutlu olabilirsin, kızınız için düzelir belki de eşin, onun geleceği için düzelir belki. Üzme kendini, çok yıpratma çünkü pırıl pırıl bir evladın var senin hep onun yanında ve sağlıklı olman lazım.
her aileden bir salak cıkıyor ve onu sömürüyorlar böyle...cok sinir oldum..
yani gayrimenkul satıcak kadar borca girdiniz de hala onlara para mı verdiniz?
eşiniz neden böyle bişeye göz yumdu ki?
kadın fedakardır, katlanır, ses etmez, evim der yuvam der cocugum der
erkekler biraz gariptir bu konularda. alışkınız böyle olaylara ama
gayrimenkul satıcak kadar borca girmiş bi adam nasıl hala ailesine para verir ki
aklım almadı
allah yardımcınız olsun
Gerçekten bir tükeniş süreci bu... Her ne kadar yalnız değilsin desemde pek çok şeyi kendi içinde yalnız yaşayacaksın. Düşüneceksin üzüleceksin ağlayacaksın ama inan sonunda güçlenen sen olacaksın..
İnşallah daha da güçlenirim, çok saol. bazen düşünüyorum kızım olmasaydı ben çoktan bitirmiştim bu evliliği, bu sondur bidaha yapmaz diye diye 9 yılı devrimişiz:)
kimse bişey demicek galiba![]()