BEN NE ZAMAN HAMİLEYİİM DİYEBİLECEĞİM:(

ah ah beni en iyi sen anlarsın o zaman.Her ay bu sefer beklemeyeceğim diyorum ama adet günüm yaklaştıkça kafam hep aynı şeyi konuşup duruyor maalesef.Rabbim isteyen herkese,bize nasip eder inşalllah.

ah ah beni en iyi sen anlarsın o zaman.Her ay bu sefer beklemeyeceğim diyorum ama adet günüm yaklaştıkça kafam hep aynı şeyi konuşup duruyor maalesef.Rabbim isteyen herkese,bize nasip eder inşalllah.
şuan 9 günüm kaldı meraktan kuduruyorum Rabbim bu ay güldürsün artık yüzümü. isteyen herkese nasip etsin çok ama çok zor bi süreç

şuan 9 günüm kaldı meraktan kuduruyorum Rabbim bu ay güldürsün artık yüzümü. isteyen herkese nasip etsin çok ama çok zor bi süreç
İNŞALLAH HAMİLESİNDİR CANIM.BEN BU AY DOKTORA GİDECEĞİM İÇİN BEKLEMİYORUM BAKALIM DOKTOR NE DİYECEK..ALLAH HAYIRLI ETSİN İNŞALLAH

inşallah Rabbim hayırlısıyla inşallah nasip eder. doktora ne için gidiyorsun ne durumdasınız?
canım zAten daha önce de gitmiştik eşimle 1.5 yıldır olmayınca .Eşimin kontrolü vardı.çok şükür herşey normal çıktı.bende daha önceden gitmiştim ama bidaha gitmek istedim başka bir kadın doğum doktoruna gittim.adetin 3. günü gel dedi oraya gidicem bakalım bişey çıkacak mı.

hımm anladım canım inşallah en kısa zamanda bebişine kavusursun. bende adetimin üçüncü günü gitmiştim kan testi yapmıştı 5. gün klomene başladım. iki yumurtam oluşmuştu inşallah bu ay tutmuştur

sadece kan testi mi yapıyorlar canım alttan bakar mı ki diye düşünüyorum ben ya

canım ben hamileyiiim :) inşallah yakın zamanda sende iyi haberler verirsiinnnn
ay çok sevindiiim hadi gözün aydın canım rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip eder inşallah.bana da dua etmeyi unutma olur mu?nasıl anladın hamile olduğunu testle mi yoksa belirti oldu mu?

ay çok sevindiiim hadi gözün aydın canım rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip eder inşallah.bana da dua etmeyi unutma olur mu?nasıl anladın hamile olduğunu testle mi yoksa belirti oldu mu?
çok teşekkür ederim canım ilk idrar testi yaptım günümden önce sonrada kan testi yaptırdım. etmez miyim hep dualarımda zaten Allahım tüm isteyenlere nasip etsin...

Hayırlı olsun saglikli kucagna almayida nasip etsin Rabbim..
inşallah Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…