Ben neden böyleyim :(((

Milseyk

Dilemma
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
50
19
3
21 yasindayim hiçbir iste tutunamıyorum. 2012 yılından beri çalışıyorum ama en uzun en istikrarli isim 6 aydi 1 ay, 1 buçuk ay hatta bazen birkaç saat içinde işten ayrılıyorum ... Hiç mutlu olamıyorum. E ödemelerim var. Paraya ihtiyaç var. Ama o an gözüm bunları Görmüyor sadece ben burdan bir kurtulayım da diyorum. Çevremdekiler artik bıktı benden . Sürekli işten çık, işe gir. Artik bi istikrar Sağlamak istiyorum kızlar ne yapabilirim ?,

merhabalar egitim durumunuz nedir ? ilgilendiginiz bir alan var mi yeteneginiz filan

seni mi çıkarıyorlar sen mi çıkıyorsun

Bir mesleğiniz var mı

Yaşınız küçük muhtemelen yoktur ilgi alanınızı belirleyin okul kurs vs kendinizi o alanda geliştirin

ilginç kaç yerde çalıştın ve ayrılma sebeplerin nelerdi söylersen
sorun sen de mi değil mi anlarız bizde

Ben çıktım. 1 kerede çıkarıldım. Yaklaşık sayarsam 6 market, 3 mağaza, 9 güvenlik şirketi, 1 kargo şirketi... Bi 7-8 tanede söz verip gitmediğim yer olmuştur

Bazen seviyorum bazen sevmiyorum ben aslında hep yiyelim içelim gezelim istiyorum

Bazen seviyorum bazen sevmiyorum ben aslında hep yiyelim içelim gezelim istiyorum
kendimiz için çalışmak zorundayız belki ilgin olan bir işin olsa severdin biraz oturup ne yapsam mutlu olurdum diye düşün karar ver ona göre adım at :)

O kadar işi gencecik hayatina nasil sigdirdin (= kalici olmadiktan sonra bi ise girip cikmanin faydasi yok kendine olan guvenini azaltiyor. Eğitim durumun nedir bilmiyorum tavsiyem birkaç yılını kendini gelistirmeye ayirman ve sonra istedigin sektörde kalici bi işe tutunman. Simdi 2-4 yil egitim, kurs uzun gibi gelebilir ama uzun vadede karli olursun

zor zamanlar geçirmedin sanırım para konusunda bazen çalışacak iş bulamadık yinede halimize şükretmek lazım çalışabilecek haldeyiz.sağlığın yerindeyse çözülür ha bide hep bu yaşlarda kalmıcaz geleceğini de düşün

Bunlar hep ayak işleri , ve çok ezilecek işler sanırım sana yapılan haksızlık ve eksik ödemen hemen işten çıkıyorsun mutlaka üniverslteye git lise mezunu olarak kalma yoksa bir baltaya sahip olamıyacaksın , teknik bilgi öğrenmek gerek herkesin yaptığı işi yapma yaşın gençse hemen dershane yazıl bir dahada değerli zamanını ayak işlerinde heba etme olur mu ,
Ben çıktım. 1 kerede çıkarıldım. Yaklaşık sayarsam 6 market, 3 mağaza, 9 güvenlik şirketi, 1 kargo şirketi... Bi 7-8 tanede söz verip gitmediğim yer olmuştur

İşlere alışamamış veya insanlarla anlaşamamış olabilirsin.
Ama senin çalışma isteğin yok anca yiyelim içelim gezelim düşüncesindesin.
Önce kafa yapını değiştirmen gerek.

Senin bence bir doktora görünmeye ihtiyacın var canım bakıyorum da hep sorun var ama aslında hepimizin yaşadığı normal olayların sen sorun yapıyorsun. Mutsuz olmayı seven insanlar var bence sende öyle bir sorun var mutsuz olmak için yaşıyorsun gibi hissettim. ( tek bu konu için değil hergün açtığın konulara bakınca )

Açık lise son sınıfdayim. Aslında çok zor zamanlar geçirdik hala öyle . Şuan dershane vs gidemem maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…