ben neden bu kadar aptalım nedennnn

dmr1

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
457
95
13
34
2bucuk ay önce benden ayrılan sevgilim bugun erdekte arkadaşları ile tatilde imişşş.. ben de hala onu düşünüyorum belki yaptığı hataları anlar diyorum ama yok. sanırım dönmeyecek. deniz kum güneş kızlar modunda ya adama bak. çok moralim bozuldu. buraya yazıyım dedim offffff. ben nasıl unutucam kızlar düşünmediğim 1 an bile yok.

Bana ettiği onca hakaret, suçlamaları yalan dolanla benden ayrılması üstüne böyle mutlu olması üzdü beni

kafani baska seylerle oyala
gez toz

kendimden biliyorum, denenmisi denemek genelde zaman kayibi
döner diye bekleme bos yere

Bana ettiği onca hakaret, suçlamaları yalan dolanla benden ayrılması üstüne böyle mutlu olması üzdü beni

Ne bekliyordun bu sıcakta kendini banyoya kapatıp küvette bileklerini mi kesecekti?
Tabiki de deniz kum kız modunda olur, sen de böyle arkasından sızlanacağına kendine gel de çık dolaş gez birini bul

2,5 ay bence kabullenmeniz gereken bir süre. Ne zaman dönecek diye bekleyerek hayatınızı zehir etmeyin. Her zamankinden farklı uğraşlar edinin.

Kendi hayatını yaşa ..

İyi de bunca şey saymışsın, adam zaten haddini aşmış. Mutlu olması şaşırtıcı değil bence. Değmez inan...

Hayat devam ediyor. Boşver seni düşünmeyen birini sen neden düşünüyorsun.

İyi de bunca şey saymışsın, adam zaten haddini aşmış. Mutlu olması şaşırtıcı değil bence. Değmez inan...

Mutlu olmasını istemiyorum. Hani hastalık takıntısı vardı, hani gidişatını iyi görmüyordu. Otobüs korkusu vardı hani.

Bundan bir iki ay sonra ben de eski sevgilimi böyle görücem. :) insallah o döneme kadar oldukca sakinlesebilirim

Sana test edip onayladığım bi şeyi söylüyorum.
3-4 gün sonra tamamen uzaklaşıp soğuyosun.
Sana bu kadar aşağılıkça yaklaştığı için siliniyo içinde istemsizce.
Asıl güç olanı iki tarafında severek ayrılması bence. Unutması zor olan öyle.
Ama bu şekilde yaşanınca ayrılık çok kısa bi süre içinde kalbin reddediyo o adamı.
Sadece seni umursamadığını bırakıp erdeğe gittiğini şuanda kim bilir neler yaptığını düşün.

Ne bekliyordun bu sıcakta kendini banyoya kapatıp küvette bileklerini mi kesecekti?
Tabiki de deniz kum kız modunda olur, sen de böyle arkasından sızlanacağına kendine gel de çık dolaş gez birini bul

Birini mi bulayım. O da üzer. Kimseyle mutlu olamıcam gibi geliyor bana. Ayrılırken eski sevgilini unuttuğum gibi beni De Unutursun dedi. Zaten 1yıl boyunca sürekli basıma kalıyordu. Yeni birü de böyle olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…