kafani baska seylerle oyala
gez toz
kendimden biliyorum, denenmisi denemek genelde zaman kayibi
döner diye bekleme bos yere
Aklımdan çıkaramıyorum ki hiçsende keyfine bak..
Ne bekliyordun bu sıcakta kendini banyoya kapatıp küvette bileklerini mi kesecekti?Bana ettiği onca hakaret, suçlamaları yalan dolanla benden ayrılması üstüne böyle mutlu olması üzdü beni
2bucuk ay önce benden ayrılan sevgilim bugun erdekte arkadaşları ile tatilde imişşş.. ben de hala onu düşünüyorum belki yaptığı hataları anlar diyorum ama yok. sanırım dönmeyecek. deniz kum güneş kızlar modunda ya adama bak. çok moralim bozuldu. buraya yazıyım dedim offffff. ben nasıl unutucam kızlar düşünmediğim 1 an bile yok.
2bucuk ay önce benden ayrılan sevgilim bugun erdekte arkadaşları ile tatilde imişşş.. ben de hala onu düşünüyorum belki yaptığı hataları anlar diyorum ama yok. sanırım dönmeyecek. deniz kum güneş kızlar modunda ya adama bak. çok moralim bozuldu. buraya yazıyım dedim offffff. ben nasıl unutucam kızlar düşünmediğim 1 an bile yok.
Bana ettiği onca hakaret, suçlamaları yalan dolanla benden ayrılması üstüne böyle mutlu olması üzdü beni
İyi de bunca şey saymışsın, adam zaten haddini aşmış. Mutlu olması şaşırtıcı değil bence. Değmez inan...
Eki Görüntüle 1839803
Hadi sen de kalk yerinden ve kuaför alışveriş, göm exfriendi:))
Pişman olup döner mi? Dönsün istiyorum ben.Hayat devam ediyor. Boşver seni düşünmeyen birini sen neden düşünüyorsun.
Ne bekliyordun bu sıcakta kendini banyoya kapatıp küvette bileklerini mi kesecekti?
Tabiki de deniz kum kız modunda olur, sen de böyle arkasından sızlanacağına kendine gel de çık dolaş gez birini bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?