ben neden bu kadar aptalım nedennnn

Aaaa ben sizin konunuzu hatırladım.Kusura bakmayın ama o adamdan hiçbirşey olmaz..Aslında bence ciddi hasta özellikle bencillik ve empati yapamama hastalığına tutulmuş.Ondan kurtulduğunuz için sevinin..bugünden itibaren aklınızdan silin,stalklamayıda bırakın..gezin,tozun kendinize yeni bir sayfa açın

Aslında bakarsan ben de gezip tozup foto koyuyorum devamlı .. Piknikler aksam canlı müzikler vs video bile atıyorum herkese açık. Ama hala onun için ağlıyorum. Ama beni terkeden oydu ve terkederken çok rahattı.

gördün mü bak işte sen ağlıyorsun ama dışarıdan mutlusun
zaten sosyal medyada herkes mutlu
işte insanların içini bilemezsin
ben de çok rahat sanıyordum aylardır ama değilmiş : D
o yüzden bilemeyeceğin şeyleri kesinmiş gibi alıp üzülme, ya da çok iyiymiş gibi alıp sevinme : )

Rahat sanıyordum ama değilmiş derken :) döndü mü seninki

Mezun olup bi başlasam işe , bi gitsem şu şehirden yeni sayfa acabileceğim. Acaba diyorum bu hareketleri bana mı yaptı bilerek.
Başka kıza da yapar mı bunları

Zaten kötü ayrilmissiniz değmeyecek bir insana neden

Mezun olup bi başlasam işe , bi gitsem şu şehirden yeni sayfa acabileceğim. Acaba diyorum bu hareketleri bana mı yaptı bilerek.
Başka kıza da yapar mı bunları

Yapar canım..gerçekten normal değil o çocuk..hastalığı için seni suçlayan hiçbir konuda hiçbir davranışında sorumluluk almayan bir insan..böyle bir insanla devam etsen inan daha neler neler yaşardın..benim babamda böyleydi kendi yaptıklarını bizim üzerimize atardı..korkunç bir evlilikleri vardı,boşandılarda kurtulduk..

Rahat sanıyordum ama değilmiş derken :) döndü mü seninki

yok dönmedi ama yakındır seziyorum
stalklıyor baya görüyorum ben de ama ben önce birkaç yem attım tanıdığım için karakterini seziyordum stalkladığını birkaç anlayacağı dilden bir şeyler yazdım falan, onun çektiği ya da beğendiği fotoğrafları koyuyorum sonra stalkladığını göstermeye açıkça başladı : D bir de hiç dikkat etmemişim o da aslında benim hakkımda bir şeyler yazıyormuş, ben o üzgünlük kafasıyla görememişim bugün açıp bakınca fark ettim
objektif bakabilmek, yeniden değerlendirmek önemli cidden
yani eğer tanıyorsan ve çok geri istiyorsan sen de deneyebilirsin, tabi adamı tanımıyorum yanlış tavsiye de vermeyeyim aman
sen istiyor musun ki geri?

Özel değilse ne gibi davranışları vardı babanın canım. Ben erkek arkımın bu davranışlarından kendimi suçluyorum. Eski erkek arkadaşımı çok takıyordu kafaya. Her fırsatta başıma kakıyordu. Durup durup sevdin mi onu diye soruyordu bana. Ben susuyordum cevap vermiyordum ama bir gün tekrar sordu. 2yıl çıktığım birini sevmedim diyemem dedim çekinerek. Çok sorunlar yaşadık bu yüzden. Bunları taka taka mı hasta oldu acaba diye kendini suçluyorum

Stalklamak ne oluyor çok afedersin :)

Hiç olur mu hasta olmak o kadar kolay mı :) birşey takmakla hasta olunsaydı ben kesin olmuştum..erkek arkadaşının kendiliğinden psikolojik sorunları var..

Ayrıca eski erkek arkaşın birşeye takmak için bahane o olmasa başka şeye takacak,o halledilse başka şeye..çünkü birşeye takmadan yaşayamıyor,obsesyonları var..

Ama gerçekten hasta olan insanlar genelde ben hastayım demezler ya ben hasta değilim derler ya beni sen böyle yaptın derler ..

Benim babama gelirsek..eski erkek arkadaşına çok benziyodu..birşeylere takıp kavga çıkaracak,huzursuzluk çıkaracak yer arardı..yaptığı hataları bizim üzerimize yıkardı..yaptıklarını inkar eder,yalan söylerdi..çok bencildi..asla empati yapamazdı..hasta olsa o da sizin yüzünüzden derdi..ve en ufak şeyde hastalığını kullanarak vicdan yaptırmaya ya da insanları kullanmaya çalışırdı..ve hiç psikiyatr e gitmediği ve asla gitmediği için bilmiyor ama kendisi de psikolojik olarak rahatsızdı..borderline,anti-sosyal,narsizm vs gibi kişilik bozuklukları kombinasyonu vardı..Böyle bir babayla ,böyle bir evde büyüdüğüm için anneminde,kardeşiminde,benimde psikolojim çok bozuktu..2 sene terapi alıp toparladım.Hasta insanlardan gerçekten uzak durun

Bana ettiği onca hakaret, suçlamaları yalan dolanla benden ayrılması üstüne böyle mutlu olması üzdü beni

Ooooo hakaret var yalan dolanla ayrılma var.. Adam çooktaaaaan binmiş trene sen hala durakta bekliyosun. Sana değer vermeyene sen niye değer veresin ki. Varsa arkadaşların topla giyin süslen hava da güzel çık dışarı varsa yakınlarda Deniz kıyısı gidin derim.

Teşekkür ederim bana bu kadar destek olduğunuz için. Psikolojik olarak bende iyi hissetmiyorum artık. Ya etrafımda ne kadar erkek varsa hepsinden kıskanıyordu beni. Konusmadıklarımla bile. Face de bölümümüzün grubu var. Orada dersleri alakalı birşey sordum. Sınıf arkadaşım altına yorum yazmış. Ben de teşekkür ettim yorumla. Vay efendim o niye cevap veriyor. Sen niye teşekkür ediyorsun. Sabahtan aksama kadar kavga ettik. Bunun gibi hissediyorum onlarca şey var.
Bir de bir konu hakkında tartışıyorduk daha 5dk önceki konu hakkında demediğim şeyleri diyordu. Ben sasırıyordum ben mi dedim bunları diye emin misin daha 5dk önce konuştuk şizofren misin diyordum. Kızgınlıkla söyledim diyordu. Kızgınlık değil aslında kafasında kuruyordu.
Ayrılırken de eski sevgilinle el ele gezdim diyodun dedi bana. Halbuki ben öyle bişey demedim. Ben eski sevgilimle alakalı ona hiç birşey anlatmadım bile. Kendisi götmüş bizi.
Daha önce sevgilim olduğunu biliyordu bana geldiğinde sonradan basıma kaktı.

İmkan olsa durmıcam bir dk bile..

Mutlu olmasını istemiyorum. Hani hastalık takıntısı vardı, hani gidişatını iyi görmüyordu. Otobüs korkusu vardı hani.

Hımm tabi böyle konularda yalan söyleyip, aynılarını yapması zoruna gitmiş. Ama gerçek yüzü buymuş işte. Boyle bakabilirsin olaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…