- 11 Haziran 2023
- 286
- -46
- 18
Selamünaleyküm aleyküm arkadaşlar 22 yaşındayım çok fazla takıntılıyım Eskiden vurdumduymaz bir insandım şimdi kaç yıldır her şeye fazla derecede takıyorum mesela biriyle konuştuğumda konuştuktan sonra nasıl arkadan konuşacağını bile tahmin edebiliyorum artık insanlarla konuşmak istemiyorum ama elimde olmuyor tekrardan konuşuyorum insanlar çok konuşuyor Bunu fark ediyorum herkesin ağzı var boş konuşmalar var Bazen düşünüyorum bu kadar insanların hakkında eleştir dedikodu yapmalarını diğer dünyada nasıl belirleyecekler yanında oturduğum İnsanlar bazen sürekli milletin dedikodusunu yaptığı için gittikten sonra benim de dedikodumu yapacaklar diye düşünüyorum Her neyse konum fazla bu değil ama biri bir şey dese ya da bir şey yaptığında ters olduğunu anladım da kötü olduğunu anladığımda sürekli olumsuz yöne çekiyorum sürekli takıntı yapıyorum Keşke demeseydim onu yapmasaydım bunu yapmasaydın bazı şeyleri de çok fazla içimde biriktiriyorum Kalbim çok sıkışıyor bazen evle ilgili Sıkıntılarım olduğunda Eşimle ilgili herkese anlatıyorum tanıdıklarım samimi olduklarıma sonra tekrar pişman oluyorum Neden ben bu kadar takıntılıyım ve son zamanlarda kendimi zaten çok değersiz hissediyorum insanlar çok sahte geliyor Bana Kendimi nasıl düzeltebilirim baştan aşağı