Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yazacagınız şeyler çok absürt şeyler değilse ad soyad vermediğiniz sürece kimse tanımaz. Ben yinede konunuza gelecek yorumları özet geçiyim. Şöyle ki, kocam şişt dese boşarım,kocam kolumu mıncırdı boşadım,kaynanam ''gelin'' dedi ağzını kırdım, görümcen yan baktı gözünü oydum.. Herkes aşırı aşırısı güçlü kadın(yersen). Seç beğen al
Hhahahaha ay o kadar haklısın kiii!! Hepsi ayni seyleri yaziyor ve merak ediyorum gerçekten gerçek hayatlarında böyle şeyler yaşayınca böyle aslan kesiliyorlar mi?
Olayı genel hatlarıyla anlatın meslek şehir vs belirtmeyin.. bende burada bi çok arkadaşımın ve akrabanın konusuna denk geldim hatta bi kaç tanesiyle görüştüm bile okudum diye destek olmak istedim:) dikkatli olun yinede
Hhahahaha ay o kadar haklısın kiii!! Hepsi ayni seyleri yaziyor ve merak ediyorum gerçekten gerçek hayatlarında böyle şeyler yaşayınca böyle aslan kesiliyorlar mi?
Ben bizzat şahidim orada burada ahkam kesip evde süt dökmüş kedi gibi olanlara.. Kocam tokat atsa boşarım diyip baya baya dayak yiyenler ama tabikide boşanamayanlar var. Kim ne yaparsa yapsın umrumda değil ama buraya konu açanları yok yere gaza getiriyorlar, ben ona üzülüyorum. Dediği gibi olanlar vardır illaki. Sözüm herkese değil.
bende de ayni korku oluyor maleswf yaaa. kayinvalide acip okumaz da bi kuzen bi gorumce filan genc kadrodan korkuyorum. ailedeki kardes sayisi memleket gibi seyler deggistirin ilk okundugunda suphe olusmasin. yazip burada yorumlari okumak cok rahatlatiyor inanin. insan resmen ayna tutmus gibi oluyor en sacma yorumlar bile ise yariyor
İlk defa konu açmada sanırım genel yaşanan bir durum. Eğer gereksiz ise detaylara girmeden kısa bir konu açarsınız. Siz sorun ben de gereken açıklamaları yapıyım dersiniz. Üyeler size soru sorarak da konuyu ilerletebilir. Onlarda da bazı şeyleri açık açık söylemezsiniz. Mesela kaç yıllık evlisiniz sorusuna 15 yıl yerine 10 yılı geçti şeklinde. İsim adres kullanmazsınız. Genel anlattığınız için de çoğu kişinin yaşadığı şey olunca ifşa olmazsınız.
Ben bizzat şahidim orada burada ahkam kesip evde süt dökmüş kedi gibi olanlara.. Kocam tokat atsa boşarım diyip baya baya dayak yiyenler ama tabikide boşanamayanlar var. Kim ne yaparsa yapsın umrumda değil ama buraya konu açanları yok yere gaza getiriyorlar, ben ona üzülüyorum. Dediği gibi olanlar vardır illaki. Sözüm herkese değil.
Yazacagınız şeyler çok absürt şeyler değilse ad soyad vermediğiniz sürece kimse tanımaz. Ben yinede konunuza gelecek yorumları özet geçiyim. Şöyle ki, kocam şişt dese boşarım,kocam kolumu mıncırdı boşadım,kaynanam ''gelin'' dedi ağzını kırdım, görümcen yan baktı gözünü oydum.. Herkes aşırı aşırısı güçlü kadın(yersen). Seç beğen al
Ben de konu açtım bugün, yazarken orasını oku burasını oku, ay bunu yazmasam mı, dur şunu sileyim diye diye elli kere okudum herhalde
Aslında çok spesifik şeyler dışında ifşa olmak çok mümkün değil sanırım ama biz biliyoruz ya işte sanki herkes anlayacak gibi geliyor Yarın sokağa çıktığımda "aa bu bdvye konu açan kadın değil mi" diye parmakla gösterecekler falan sanıyorum