- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.825
- 798
- Konu Sahibi carpeDiem88
Baskalari okusun istemezdim yazdiklarimi : ) esim okursa farketmez. Sende az degisiklik yap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hhahahaha ay o kadar haklısın kiii!! Hepsi ayni seyleri yaziyor ve merak ediyorum gerçekten gerçek hayatlarında böyle şeyler yaşayınca böyle aslan kesiliyorlar mi?Yazacagınız şeyler çok absürt şeyler değilse ad soyad vermediğiniz sürece kimse tanımaz. Ben yinede konunuza gelecek yorumları özet geçiyim. Şöyle ki, kocam şişt dese boşarım,kocam kolumu mıncırdı boşadım,kaynanam ''gelin'' dedi ağzını kırdım, görümcen yan baktı gözünü oydum.. Herkes aşırı aşırısı güçlü kadın(yersen). Seç beğen al![]()
Ben bizzat şahidim orada burada ahkam kesip evde süt dökmüş kedi gibi olanlara.. Kocam tokat atsa boşarım diyip baya baya dayak yiyenler ama tabikide boşanamayanlar var. Kim ne yaparsa yapsın umrumda değil ama buraya konu açanları yok yere gaza getiriyorlar, ben ona üzülüyorum. Dediği gibi olanlar vardır illaki. Sözüm herkese değil.Hhahahaha ay o kadar haklısın kiii!! Hepsi ayni seyleri yaziyor ve merak ediyorum gerçekten gerçek hayatlarında böyle şeyler yaşayınca böyle aslan kesiliyorlar mi?![]()
Vallahi çok haklısın. Ben asla şahsen aman boşan demiyorum. E beni zaten dinlemicekler kocasının koynuna geri giriyor burda neden kendimi yorayim kiBen bizzat şahidim orada burada ahkam kesip evde süt dökmüş kedi gibi olanlara.. Kocam tokat atsa boşarım diyip baya baya dayak yiyenler ama tabikide boşanamayanlar var. Kim ne yaparsa yapsın umrumda değil ama buraya konu açanları yok yere gaza getiriyorlar, ben ona üzülüyorum. Dediği gibi olanlar vardır illaki. Sözüm herkese değil.
çok tatlısın :))bayıldım çözümlemeneYazacagınız şeyler çok absürt şeyler değilse ad soyad vermediğiniz sürece kimse tanımaz. Ben yinede konunuza gelecek yorumları özet geçiyim. Şöyle ki, kocam şişt dese boşarım,kocam kolumu mıncırdı boşadım,kaynanam ''gelin'' dedi ağzını kırdım, görümcen yan baktı gözünü oydum.. Herkes aşırı aşırısı güçlü kadın(yersen). Seç beğen al![]()
Katılıyorum..Sanırım temel sıkıntım gizli üye olarak paylaşım yapamıyoruz. Hadi paylaştık hiçbir şey silinmiyor. Ondan heralde..