Ben de ayni durumdayim. Butun arkadaslarim evlendi, cocuk dogurdu bazilari bosandi, ikinciye bile evlenen var. Ben hala bekliyorum. Yas oldu 31. Etrafta dogru duzgun adam da yok. Sorun evlenmek icin evlenmek degil. Oyle olsa bir sekilde evlenilir ama uca uca mutlulukla heyecanla evlenecegim biri olmayacak sanirim. Mantik evliligi falan olacak heralde benimki. Oyle olsun da istemiyorum. Dugunde evet derken mutluluktan gozlerimin dolacagi biri olmayacaksa ne anlami var ki. Hayallerimin gerceklesmeyecegine cok uzuluyorum.
ben de seninle aynı durumdayım 26 yaşındayım olmayınca olmuyor kısmetlerim daha beni görmeden kapıdan dönüyor daha doğru düzgün damat adayıyla tanıştığım olmadı çok soran eden var ama tanışmadan bir şey oluyor olmuyor benim kendi görüştüklerim oldu en son da birinden ayrıldım yeni kendimi duaya ve zikire verdim Rabbim inş. kabul eder dualarımızı bir tek kapısından kovmayan o ve o ol derse olur(kün feyekün)
aynen benimde öle ... aile vasıtasıyla tanışmak isteyenler oldu onlar hiç olmadı tanışamadık . ben knedim tanıştıklarımda hep birşey çıkıyor . bir kaç kişiyle sadece bir kere görüştüm . biri şehir değiştirdi iş durumundan mecburen ayrıldık . diğeri aramadı bile neden hep böle var birşey kesin .
biliyor blenler konularımı . hep karşıma yanlış insanlar çıkıyor bıktım usandım . 27 yaşında olucam yakında . bir ilşkim bile yok. birinle tanışmaya bile korkar hale geldim . hep aynı sonuç . anne olmak istiyorum yaşım geçiyor. 30 yaşından sonra zor oluyormuş hormonal olarak yani . bir kuzenim var 36 yaşında ve bekar hiç evlenmedi . bende öle olursam diye korkmaya başladım . eskiden umrum değildi ama artık takkmaya başladım . çocuk meselesi canımı sıkıyor . aşık olabilceğim biri yok .aşık olmadan zaten evlenemem sırf mantıkla . olmuyor yani bir türlü .. böle yalnız kalmaktan korkuyorum ...
biliyor blenler konularımı . hep karşıma yanlış insanlar çıkıyor bıktım usandım . 27 yaşında olucam yakında . bir ilşkim bile yok. birinle tanışmaya bile korkar hale geldim . hep aynı sonuç . anne olmak istiyorum yaşım geçiyor. 30 yaşından sonra zor oluyormuş hormonal olarak yani . bir kuzenim var 36 yaşında ve bekar hiç evlenmedi . bende öle olursam diye korkmaya başladım . eskiden umrum değildi ama artık takkmaya başladım . çocuk meselesi canımı sıkıyor . aşık olabilceğim biri yok .aşık olmadan zaten evlenemem sırf mantıkla . olmuyor yani bir türlü .. böle yalnız kalmaktan korkuyorum ...
işte seçiciyim sanırım yada bilmiyorum bir şansızlık var .bilmiyorum ya bir yerde bekliyor lafına pek inanmıyorum . benim kuzenim 36 yaşında evlenemedi mesela . yani herkesin kısmeti varsa bu kız neden evlenemedi .
Kuzen 36 yaşında, bekar, ve akrabalarından biri onun gibi olmaktan korkuyor, ne acı :106:
Evlilik kısmet işidir, alın-yazısıdır... Ve bu ikisinden sonra da tercih meselesidir, siz nasıl aşık olmadan evlenemem diyorsanız belki kuzeniniz de mantık evliliği yapmak istemiyor olamazmı, bende 30 yaşındayım, hormanal durumdan demek ki benim çocuğum zor olacak. Zorlamayla, iteklemeyle, kafamıza takmayla olmaz bu işler, bu kadar zorlamayın hayatı, ne yazılmışsa size onu yaşayacaksınız, başka yolu yok...
Ortam değiştirmek yeni insanlar tanımak açısından yararlı olabilir belki ? Bir sanat kursu, dans kursuBol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?