ben neden evlenemedim ?

farklı nickle nasıl oluyo :26: nick farklıysa nasıl anladınn onun olduğunu:44:

farklı nickle nasıl oluyo :26: nick farklıysa nasıl anladınn onun olduğunu:44:
Admin teşhir etmek zorunda kaldı. Konuda iki kişinin görüşleri örtüşmedi, kavga başladı, hakaretler, mahkeme lafları havada uçuşmaya başladı falan, tam bir rezalet yani. Magazin skandallarını okumaya bayıldığım için (evet, biliyorum, berbat bir alışkanlık) üşenmedim 24 sayfayı baştan sona okudum. Bayanın benim de kısmen doğru bulduğum bir görüşü var fakat kullandığı uslüp herşeyi mahvetmiş.

Saygisiz biri oldugun icin olabilir.

Yaş 27 bile olmamış; yaşım geçiyor diyor ya.
Neyse böyle tiplerle çok dalga geçiyorum başıma gelmesin sonra. :18:
Ben de 27 yaşına gelip hala hayalimdeki ilişkiye kavuşmamış olursam bu hale düşmeyeyim büyük laflar edip.
Dikkatli olmak lazım.
Allah yardım etsin.

Aslında uzun uzun anlatmaya gerek yok. Sigmund freud'un bahsettiği "karşı tepki geliştirme" savunma mekanizmasının sonucu bu "tahammülsüz ve hoşgörüsüz" tavır. Konu sahibesi beni yanlış anlamasın Öyle ayıplayacak ya da yerecek bişi değil; gayet normal insan psikolojisi. Erkeklerde aynıdır mesela; belli bi yaşa kadar pek bişi yaşamamış erkekler "namus saplantılı" olur, öyle her şeyi kaldırıp sindiremezler. Bu onların namusa verdiği önemden değil "yaşayamamalarından" gelir.

Bu anormal bir durum ya da psikolojik rahatsızlık filan değil; dediğim gibi sadece geçici bir "savunma mekanizması". Evlendiğinde geçer. Pamuk gibi yumşarsın. Hatta "Benim bedenim benim kararım" sloganları atanlardan biri olursun.

Umarım istediğiniz gibi birini bulursunuz.

KK gündüz cok sallandı nasıl duymadınız :))

LG-P710 Tapatalk

hiç haber vermiyosunuz

linkini vereydin bari üvey evlat gibi kaldım şimdi ortada dünyadan bi haber kimsede koş olay var demez kendine müslümanlar

Valla cok heyecanlıydı :)) üsenmemis bi sürü üyelik almış arasında üslubuna sinir oldugum üyelikler vardı ve tek bi kişiye aitmiş.Vay be dedim..
Rezil dedi bana da :))

LG-P710 Tapatalk

Aslında psikolojik olarak biraz daha derine indiğimiz zaman anlayabiliyoruz. Ben merak ettim, arkadaşın diğer bazı konularına da bir göz attım. Bu üstteki konuyu açmadan önce bir birlikteliği olmuş fakat sevdiği adamın ailesi filan istememiş, anladığım kadarıyla ayrılmışlar sonra. Daha sonra tanıştığı bir adam ona türk kadınlarını yermeye başlamış (bildiğimiz ve artık kabak tadı vermeye başlamış olan şu kezban muhabbeti). Bugün tartışılan konuda bayanın yazdıklarınıdan onun ailesinin epey tutucu olduğunu da çıkardım, zira kızının evlilik dışı bir ilişkiye girdiğini öğrenen babanın kızına şiddet uygulayacağı ile ilgili bir iletisi vardı. Bir de bir konuda annesinin yabancı olduğunu söylemiş ama çoğu konuda ruslar şöyle ruslar böyle dediğinden annesinin nereli olduğunu merak etmiyor değilim. Böyle meraklı birisiyim işte

Valla cok heyecanlıydı :)) üsenmemis bi sürü üyelik almış arasında üslubuna sinir oldugum üyelikler vardı ve tek bi kişiye aitmiş.Vay be dedim..
Rezil dedi bana da :))

LG-P710 Tapatalk

sevabına veriversen linkini olmazmı :26: bende sana haber veririm kavga oluca heee anlaştıkmı

Ben de 27 yaşindayim evlenince madalya takmiyorlar iki kez yüzük atmış biri olarak söyleyeceğim tek şey boşver güzelim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

okadar sayfa atladım konunun başını yani kavganın sebebini bulamadım tüh yaa geceliycemmi ben şimdi:26: mune aplaya sorsam tepikler beni tüh yav olayı çözemedim
Ben söyleyeyim. Konu sahibi hamile olup olmadığını merak ederek bi top açtı, 21 yaşında olduğunu aralıkta ilişki yaşadığını söyledi. Bu sözünü ettiğimiz bayan da '21 yaşındasın ..
sevgilinle ilişkiye giriyorsun ..
hamile miyim diye soruyorsun
hamile değilsindir ama hamile olsaydın en yapıcaktın peki ?
bu adam seni bırakıp gidince ne yapıcasın onu düşündün mü ?gentilal estetik sayfalarında zar diktieme olayına mı giriceksin çok merak ediyorum .
nasıl bir hayat tarzı bu ya . ' dedi. Film orada koptu.

Görücü usülü hic dusunmedin mi canim? Cevremde oyle evlenip gayet mutlu olanlar var.

okadar sayfa atladım konunun başını yani kavganın sebebini bulamadım tüh yaa geceliycemmi ben şimdi:26: mune aplaya sorsam tepikler beni tüh yav olayı çözemedim

sevabına veriversen linkini olmazmı :26: bende sana haber veririm kavga oluca heee anlaştıkmı

Anlaştıkk :)) 10. sayfadan itibaren olsa gerek.Axelianın yorumu ustune yorum yaptı ve olaylar gelisti..

LG-P710 Tapatalk

Anlaştıkk :)) 10. sayfadan itibaren olsa gerek.Axelianın yorumu ustune yorum yaptı ve olaylar gelisti..

LG-P710 Tapatalk

çözdüm sayenizde çok çirkinbi tartışma olmuş tartışmanında bi adabı vardır banada yapılmıştı benzer bişey bi kaç gün önce biri yüzünden konum kapanmıştı çok itici yorumlar neyse. bu konu şimdi o arkadaşın konusumu oluyo:26: mune aplam bunu kapatmayı unutmuş ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…