Konu sahibesi, 'hamile miyim' isimli konuda farklı nick'le yaptığınız kavgayı görmüş bulundum. Katiyen beni yanlış anlamanızı veya bir şekilde taraf tuttuğumu düşünmenizi istemem. Fakat öfkenizi bazı zaman kontrol edemediğinizi ve sıkça fevri davrandığınızı gözlemledim. Diyeceğim o ki, belki de birazcık daha hoşgörülü davransanız, size uymayan veya yanlış olduğunu düşündüğünüz şeylere daha müsamahalı olsanız belki de özel hayatınız daha kolay düzene girer. Hani bunun evlilikle filan ne alakası var derseniz, bu tip davranışlar, yüzde yüz haklı olduğunuz konularda bile sergilediğiniz tavır nedeniyle olumsuz bir hal alıyor. Erkek veya kadın, kimse bu tip davranışları beğenmez.
Ha, benim amacım sizi yermek veya ayıplamak değildir asla. Sadece bütün açıkyürekliliğimle size bir tavsiyede bulunmak istedim. Bunu bir dost tavsiyesi olarak değerlendirip, dost acı söyler olarak kabul ederseniz sevinirim. Allah kısmetinizi açık etsin, inşallah en kısa zamanda istediğiniz gibi bir insanla tanışırsınız.
Admin teşhir etmek zorunda kaldı. Konuda iki kişinin görüşleri örtüşmedi, kavga başladı, hakaretler, mahkeme lafları havada uçuşmaya başladı falan, tam bir rezalet yani. Magazin skandallarını okumaya bayıldığım için (evet, biliyorum, berbat bir alışkanlık) üşenmedim 24 sayfayı baştan sona okudum. Bayanın benim de kısmen doğru bulduğum bir görüşü var fakat kullandığı uslüp herşeyi mahvetmiş.farklı nickle nasıl oluyo :26: nick farklıysa nasıl anladınn onun olduğunu:44:
farklı nickle nasıl oluyo :26: nick farklıysa nasıl anladınn onun olduğunu:44:
Konu sahibesi, 'hamile miyim' isimli konuda farklı nick'le yaptığınız kavgayı görmüş bulundum. Katiyen beni yanlış anlamanızı veya bir şekilde taraf tuttuğumu düşünmenizi istemem. Fakat öfkenizi bazı zaman kontrol edemediğinizi ve sıkça fevri davrandığınızı gözlemledim. Diyeceğim o ki, belki de birazcık daha hoşgörülü davransanız, size uymayan veya yanlış olduğunu düşündüğünüz şeylere daha müsamahalı olsanız belki de özel hayatınız daha kolay düzene girer. Hani bunun evlilikle filan ne alakası var derseniz, bu tip davranışlar, yüzde yüz haklı olduğunuz konularda bile sergilediğiniz tavır nedeniyle olumsuz bir hal alıyor. Erkek veya kadın, kimse bu tip davranışları beğenmez.
Ha, benim amacım sizi yermek veya ayıplamak değildir asla. Sadece bütün açıkyürekliliğimle size bir tavsiyede bulunmak istedim. Bunu bir dost tavsiyesi olarak değerlendirip, dost acı söyler olarak kabul ederseniz sevinirim. Allah kısmetinizi açık etsin, inşallah en kısa zamanda istediğiniz gibi bir insanla tanışırsınız.
KK gündüz cok sallandı nasıl duymadınız :))
LG-P710 Tapatalk
Admin teşhir etmek zorunda kaldı. Konuda iki kişinin görüşleri örtüşmedi, kavga başladı, hakaretler, mahkeme lafları havada uçuşmaya başladı falan, tam bir rezalet yani. Magazin skandallarını okumaya bayıldığım için (evet, biliyorum, berbat bir alışkanlık) üşenmedim 24 sayfayı baştan sona okudum. Bayanın benim de kısmen doğru bulduğum bir görüşü var fakat kullandığı uslüp herşeyi mahvetmiş.
Ben de maydanoz olacaktım konuya fakat geç kalmışım, kapatıldıhiç haber vermiyosunuz
Ben de maydanoz olacaktım konuya fakat geç kalmışım, kapatıldı
linkini vereydin bari üvey evlat gibi kaldım şimdi ortada dünyadan bi haberkimsede koş olay var demez kendine müslümanlar
Aslında psikolojik olarak biraz daha derine indiğimiz zaman anlayabiliyoruz. Ben merak ettim, arkadaşın diğer bazı konularına da bir göz attım. Bu üstteki konuyu açmadan önce bir birlikteliği olmuş fakat sevdiği adamın ailesi filan istememiş, anladığım kadarıyla ayrılmışlar sonra. Daha sonra tanıştığı bir adam ona türk kadınlarını yermeye başlamış (bildiğimiz ve artık kabak tadı vermeye başlamış olan şu kezban muhabbeti). Bugün tartışılan konuda bayanın yazdıklarınıdan onun ailesinin epey tutucu olduğunu da çıkardım, zira kızının evlilik dışı bir ilişkiye girdiğini öğrenen babanın kızına şiddet uygulayacağı ile ilgili bir iletisi vardı. Bir de bir konuda annesinin yabancı olduğunu söylemiş ama çoğu konuda ruslar şöyle ruslar böyle dediğinden annesinin nereli olduğunu merak etmiyor değilim. Böyle meraklı birisiyim işteAslında uzun uzun anlatmaya gerek yok. Sigmund freud'un bahsettiği "karşı tepki geliştirme" savunma mekanizmasının sonucu bu "tahammülsüz ve hoşgörüsüz" tavır. Konu sahibesi beni yanlış anlamasın Öyle ayıplayacak ya da yerecek bişi değil; gayet normal insan psikolojisi. Erkeklerde aynıdır mesela; belli bi yaşa kadar pek bişi yaşamamış erkekler "namus saplantılı" olur, öyle her şeyi kaldırıp sindiremezler. Bu onların namusa verdiği önemden değil "yaşayamamalarından" gelir.
Bu anormal bir durum ya da psikolojik rahatsızlık filan değil; dediğim gibi sadece geçici bir "savunma mekanizması". Evlendiğinde geçer. Pamuk gibi yumşarsın. Hatta "Benim bedenim benim kararım" sloganları atanlardan biri olursun.
Umarım istediğiniz gibi birini bulursunuz.
Hay hay =)linkini vereydin bari üvey evlat gibi kaldım şimdi ortada dünyadan bi haberkimsede koş olay var demez kendine müslümanlar
Valla cok heyecanlıydı :)) üsenmemis bi sürü üyelik almış arasında üslubuna sinir oldugum üyelikler vardı ve tek bi kişiye aitmiş.Vay be dedim..
Rezil dedi bana da :))
LG-P710 Tapatalk
Ben söyleyeyim. Konu sahibi hamile olup olmadığını merak ederek bi top açtı, 21 yaşında olduğunu aralıkta ilişki yaşadığını söyledi. Bu sözünü ettiğimiz bayan da '21 yaşındasın ..okadar sayfa atladım konunun başını yani kavganın sebebini bulamadım tüh yaa geceliycemmi ben şimdi:26: mune aplaya sorsam tepikler benitüh yav olayı çözemedim
biliyor blenler konularımı . hep karşıma yanlış insanlar çıkıyor bıktım usandım . 27 yaşında olucam yakında . bir ilşkim bile yok. birinle tanışmaya bile korkar hale geldim . hep aynı sonuç . anne olmak istiyorum yaşım geçiyor. 30 yaşından sonra zor oluyormuş hormonal olarak yani . bir kuzenim var 36 yaşında ve bekar hiç evlenmedi . bende öle olursam diye korkmaya başladım . eskiden umrum değildi ama artık takkmaya başladım . çocuk meselesi canımı sıkıyor . aşık olabilceğim biri yok .aşık olmadan zaten evlenemem sırf mantıkla . olmuyor yani bir türlü .. böle yalnız kalmaktan korkuyorum ...
okadar sayfa atladım konunun başını yani kavganın sebebini bulamadım tüh yaa geceliycemmi ben şimdi:26: mune aplaya sorsam tepikler benitüh yav olayı çözemedim
sevabına veriversen linkini olmazmı :26: bende sana haber veririm kavga oluca heee anlaştıkmı
Anlaştıkk :)) 10. sayfadan itibaren olsa gerek.Axelianın yorumu ustune yorum yaptı ve olaylar gelisti..
LG-P710 Tapatalk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?