ben neden evlenemedim ?

bence senin sorunların var bekar kızlarla . kıskanıyorda olabilirsin . burda herkes yorum yaptı iyi dileklerini iletti . sen farklı düşünebilirsin ama sap map ne oluyoruz yani . kendi ayaklarımın üzerinde duran eğitimli çalışan bekar bir kadınım . sap gibi kaldığımı düşünmüyorum . sen kimseye elemeden ilk isteyenle evlenmiş olabilirsin . yorumlarında bir öfke tuhaf bir negatiflik var . tamam belkide hiç evlenemicem haklısın ama uslup çok çirkin . ama zaten ceza almışsın . cezan bitince görüşürüz canım

yoo canımı sıkmadı . allah nasip etmemişse olmaz tabi bu konuda hemfikiriz .

benimde annem beni 38 yaşında doğurdu . hiçde nine gibi durmuyr yanımda . modonna ,jennifer lopez bir sürü sanatçı 40 dan sonra doğurdu nine gibimi gözüküorlar acaba . bizlere taş çıkarırlar o yaşta .

bosverin bence boyle bir konuda kotu yorumlara cevap vermek bile gereksiz. Benim şu siralar dedigim bir kelime var herkez layigini bulsun.. bu isler kismet isi yillarca biriyle cikip vakit harcayan insan bir bakiyorsunuz ayrilip 1aydir tanidigiyla evleniyor. Bu konularda o kadar umulmadik ve beni sasirtan seyler yasadim ki ne olcagini zaman gosterecek deyip geciyorum. bnde 28 yasima girdim bakimliyim, cok begenilen biriyim ve calisiyorum ama olmayinca olmuyor. Ayrica cok secici olup sap gibi kaliyolar diyen arkadas, siradan olmakla kalite arasindaki farki anlaman icin biraz o seviyeye cikman lazim ama buda bir Allah vergisi iste sonradan olmuyor. Sevgilerimle ) bu arada sokakta evlenmek isteyen adam cok fakat boş

Son düzenleme:
Arkadaşım inşallah bir an önce evlenir çoluğa çocuğa karışırsın, belki böylece fake üyelik açıp saldırmaktan vazgeçersin:) Allah kısmetini versin, senin de derdini anlamış olduk. Yolun açık olur inşallah..

Öyle valla, ben de neden bu kadar nefret dolu diye şaşırmıştım açıkçası...Neyse ben de iyi dileklerimi sunayım arkadaşımıza, tez kısmetler diliyorum, çoluk çocuk bol uğraş diliyorum

Merhaba bende cok takintiliydim ilginc bir olay sonucu ki bu kader oluyor 29yasimda 1ay icinde nisanlandim.1yil sonra 30yasimda evlendim .Allah tan hayirlisini iste dualarin karsiliksiz kalmayacak.

bende çok ümitsizim ve zaman aleyhime işliyo hastalıklar vs yaş gidiyo zaten yalnızlık dersen anlatılcak gibi değil yaşayan bilir

şimdi evlensen çocuğun olacağının garantisi mi varda böyle saçma sapan şeyler düşünüyorsunuz Allah kısmet etmezse olmaz kardeş hiç bir şey.

bende çok ümitsizim ve zaman aleyhime işliyo hastalıklar vs yaş gidiyo zaten yalnızlık dersen anlatılcak gibi değil yaşayan bilir

Ben dedigim gibi 29yasimda nisanlandim ve umutsuz vakaydim kendimce.ne kadar bosunaymis o uzuntulerim.hiccc canini sikma belki sende tanisip 2ayda nisanlananlardan olorsun benim gibi kuzu :)

Zamana bırakın..
Hayatta evlenip çocuk yapmak tek amacınız olmasın..
Dışarda binlerce kimsesiz çocuk var bir okadarda hayvan..
Kısacası insanlığa faydanız olsun yada herşeyden geçin kendiniz için yaşayın..
Herşey olması gerektiği gibi olur..
Bol şans...

dua et benim için olurmu

Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 30 yaşında evleniyorum. Aslında gelinlik, alyans vs tüketim toplumu evliliği çok cazip gösteriyor. Ama Allah kimseye bugünleri aratmasın. Ya kayınvalide falan oturmak zorunda kalsanız ne yapacaksınız? Ya da aşksız evlendikten sonra evlenmek neye yarar? Evlenemedim diye üzülmeyin lütfen.

30 her zaman hayırlısını istiyorum maddi şeyler değil bana evliliği cazip gösteren hayat şartları. yalnız çırpınmaktan yoruldum yetemiyorum herşeye ve bende hafta sonları en azından eşimle çıkıp bi çay içebilmek istiyorum yalnız hayat çekilmiyo belli yaşa gelincede çevreniz evli oluyo ve herkes ailece görüşecekleri insanları tercihediyo yada sen rahat edemiyosun ve çekiyosun kendini

hayt şartları yüzünden bir cok seye karar vermek zorunda kalıyoruz...sevgılı bul,evlen ,aa çocuk yok çocuk yap..ama olur mu tek çocuk ıkı çocuk yap...toplumun baskısı altında yasıyoruz resmen..

hayt şartları yüzünden bir cok seye karar vermek zorunda kalıyoruz...sevgılı bul,evlen ,aa çocuk yok çocuk yap..ama olur mu tek çocuk ıkı çocuk yap...toplumun baskısı altında yasıyoruz resmen..

o ayrı bi dert zaten ama ben onu kastetmedimki kendi şartlarımı kastetmiştim desteğe ihtiyacım var yanımda olacak birine toplum baskısını hiç anlatmıyorum zaten sen güzel anlatmışsın nasılsın demeden neden evlenmiyosun diyolar koca pazardamı satılıyo diyesim geliyo

Evlenmeden önce tüm arkadaşlarım evliyim, kendimi yanlarında yama gibi hissediyordum. .yalnızlıkta bi yere kadar di...inşallah canım tez zamanda eşine kavuşursun cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konu sahibesi, 'hamile miyim' isimli konuda farklı nick'le yaptığınız kavgayı görmüş bulundum. Katiyen beni yanlış anlamanızı veya bir şekilde taraf tuttuğumu düşünmenizi istemem. Fakat öfkenizi bazı zaman kontrol edemediğinizi ve sıkça fevri davrandığınızı gözlemledim. Diyeceğim o ki, belki de birazcık daha hoşgörülü davransanız, size uymayan veya yanlış olduğunu düşündüğünüz şeylere daha müsamahalı olsanız belki de özel hayatınız daha kolay düzene girer. Hani bunun evlilikle filan ne alakası var derseniz, bu tip davranışlar, yüzde yüz haklı olduğunuz konularda bile sergilediğiniz tavır nedeniyle olumsuz bir hal alıyor. Erkek veya kadın, kimse bu tip davranışları beğenmez.
Ha, benim amacım sizi yermek veya ayıplamak değildir asla. Sadece bütün açıkyürekliliğimle size bir tavsiyede bulunmak istedim. Bunu bir dost tavsiyesi olarak değerlendirip, dost acı söyler olarak kabul ederseniz sevinirim. Allah kısmetinizi açık etsin, inşallah en kısa zamanda istediğiniz gibi bir insanla tanışırsınız.

amin canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…