doğurganlığının sonuna yaklaşan dedim dikkat edersen sonu olmasa da başlangıcı da değil.. herkes 42 yaşında doğuramıyor ne yazık ki ben istemezdim çocuğumun yanında ninesi gibi kalayım.. zamanında talipleri değerlendiremeyip herkese kulp bulan kızlar sonra böyle sap gibi kalıyorlar..
kötü bir yorum olacak yada canınızı sıkacak ama belkide evlenmemeniz daha hayırlıdır. yani Allah nasip etmemişse ömrünüz boyunca evlenmemiş olabilirsiniz.ama söyle düşünün belkide evleneceksiniz ve çok zorlu bi imtihanınız olacak o kişiyle.yani Allah sizi böylece sizi koruyorda olabilir.bilemeyiz.dua edin hayırlısını isteyin bence.
30 yaş doğurganlığın sonu mu
daha geçen tanıdığım biri 42 yaşında doğurdu normal yollarla.. ananem annemi 43 yaşında doğurmuş.
okuldaki hamile bayan öğretmenlerin hepsi 30 un üstünde.. 30 altında çocuğu olan daha az..
ilk görüşte mantıklı, aşkın sonra oluşabileceğine katılıyorum. ama mantıklı biri çıksa zaten devam ettirirdi.. mantık sadece maddiyatta değil, manevi yönden de mantıklı olması gerekiyor.
bende yıllarca sen gibi düşündüm durdum.ama şuna inan bir yerde kısmetin seni bekliyor.sadece karşına biri çıktığı zaman hemen hayır deme iyice tanı.bende 28 yaşında evlendim :))
Arkadaşım inşallah bir an önce evlenir çoluğa çocuğa karışırsın, belki böylece fake üyelik açıp saldırmaktan vazgeçersin:) Allah kısmetini versin, senin de derdini anlamış olduk. Yolun açık olur inşallah..
bende çok ümitsizim ve zaman aleyhime işliyo hastalıklar vs yaş gidiyo zaten yalnızlık dersen anlatılcak gibi değil yaşayan bilir
Ben dedigim gibi 29yasimda nisanlandim ve umutsuz vakaydim kendimce.ne kadar bosunaymis o uzuntulerim.hiccc canini sikma belki sende tanisip 2ayda nisanlananlardan olorsun benim gibi kuzu :)
dua et benim için olurmu
Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben 30 yaşında evleniyorum. Aslında gelinlik, alyans vs tüketim toplumu evliliği çok cazip gösteriyor. Ama Allah kimseye bugünleri aratmasın. Ya kayınvalide falan oturmak zorunda kalsanız ne yapacaksınız? Ya da aşksız evlendikten sonra evlenmek neye yarar? Evlenemedim diye üzülmeyin lütfen.
30her zaman hayırlısını istiyorum maddi şeyler değil bana evliliği cazip gösteren hayat şartları. yalnız çırpınmaktan yoruldum yetemiyorum herşeye ve bende hafta sonları en azından eşimle çıkıp bi çay içebilmek istiyorum yalnız hayat çekilmiyo belli yaşa gelincede çevreniz evli oluyo ve herkes ailece görüşecekleri insanları tercihediyo yada sen rahat edemiyosun ve çekiyosun kendini
hayt şartları yüzünden bir cok seye karar vermek zorunda kalıyoruz...sevgılı bul,evlen ,aa çocuk yok çocuk yap..ama olur mu tek çocuk ıkı çocuk yap...toplumun baskısı altında yasıyoruz resmen..
o ayrı bi dert zaten ama ben onu kastetmedimki kendi şartlarımı kastetmiştim desteğe ihtiyacım var yanımda olacak birine toplum baskısını hiç anlatmıyorum zaten sen güzel anlatmışsın nasılsın demeden neden evlenmiyosun diyolar koca pazardamı satılıyo diyesim geliyo
Evlenmeden önce tüm arkadaşlarım evliyim, kendimi yanlarında yama gibi hissediyordum. .yalnızlıkta bi yere kadar di...inşallah canım tez zamanda eşine kavuşursun cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?