evlenebilen de pişman ,evlenemeyen de ...üzülecek ,kayıp olan bir durum yok desek de anlamayacaksın...
O yüzden ; Rabbim bu kızımıza hayırlı bir eş nasip eyle...Amin:))
Ben neden evlenemedim demek için erken bi yaştasın. Boşuna canını sıkma. Hiç ummadık bir yerden çıkar karşına. Ama sen de 40ına gelmişsin de hala evlenememişsin gibi negatif enerji yollama evrene bence.
inşş .. yaş geçtikçe umutlar azalıyor maalesef ..
Kız yaşın geçmedi ama böyle düşünüp şartlandırma kendini. Artık 30 undan önce evlenmek zor zaten. Bebek işini de dert etme. Daha 30 una da 3 yıl var.
su hayatta 4 dortluk insan yok cok secici olmamaya bak mesela ornek vereyim arkadasimin kuzenleri var bekarlar yas olmus 40 halen doktor profesor bekliyorlar kendileride zannedersin mastir ustune mastir yapmis alttarafi lise bitirmisler gecen sordum biri varmis evlen diye dedigi lafa bak o benim yanimda hafif kalir neymis o cok guzel giyinirmis ileri gorusluymus ustelik alt tarafi devlet memuruymus adamhiiii o zaman azicik daha bekle dedim bende daha ne diyeyim 3 kardesler 3 cude bekar birde diyorlarki biz cok guzeliz fizik guzellik var ne cirkinler evleniyor bizde tik yok yok buyu yaptilar bize sadece guzellik fizik yetmiyor secici olmakda belli basina evlenememenin basinda geliyor bunu kayde al tatlim sen
Herkes seçici olmaktan bahsetmiş, madem herkesin bir kısmeti var o kişi geldiğinde istesen de seçici olamazsın değil mi? Birini görünce heyecanlanmıyorsan, istemiyorsan bu seçicilik değildir ki. Ben katılmıyorum tabi ki seçici olacaksın, tabi ki sana en uygun olanını isteyeceksin. Aşık olup, mutlu bir şekilde evlenmek herkesin hakkı. Şu an yalnızsan bu seçici olduğundan değil henüz seni heyecanlandıracak kişiyle tanışmamış olmandan. Evet hiç tanışmayadabilirsin, dediğin gibi hiç evlenmeyen insanlar var. Allah herkese birini yazmış mı bilemem, ama iki kere evlenip ikisinde de eziyet çekip çocuk sahibi olamadan genç yaşta vefat eden kuzenimden sonra ben hiç bir şeye inanmıyorum. Umarım en kısa zamanda aradığını bulursun.
ben de de aynı dert var. soruyorum neden evlenemedim diye, cevap yok. çok seçici değilim. öğretmenim okula öğretmen kız aramaya gelenle bile görüştüm
29,5 yaşındayım. 30 uma bekar girmek mutsuz etsede Allah tan hayırlısını diliyorum
bu konuya çok odaklanmamanız gerekiyor, arayarak bulunmaz. bunlar gerçekten sözde değil sahiden kısmet işi. kim ne şekilde ne zaman hayatınıza gireceği belli olmuyor. hep karşıma yanlış insanlar çıktı diyorsunuz bu sizin için büyük bir ipucu aslında. nerelerde, ne şekilde insanlara yöneldiğinizin bir analizini yapabilirsiniz. böylelikle sizin için sonunda "yanlış" insan olmalarının sebebini görür, buna göre davranmaya başlarsınız. anne olmak her kadının hakkı ve hayali ama böyle hayatınızı zehir etmeyin. artık tıp çok ilerledi. ne yaşlarda ne gebelikler görüyoruz.
kısmet kader diyerek konu sahibine kötülük yapıyorsunuz onu umutlandırıyorsunuz kötü niyetli bir şey değil ama gerçek şu ki bu işler öyle kısmetin seni bulmamış daha demekle geçiştirilemez.
evlenmek bir meziyet değil ama eğer belli yaşa gelmiş bir kadın biyolojik ve toplumsal sebeplerle evlenemiyorsa bunun sebeplerini incelemek lazım zira karşısına bir çok kişi çıkıyor ama olmuyorsa burada kişinin sorumluluğu var. kimse çıkmaz filan o ayrı bir konu.
ben aşk arıyorum demekle olacak şey değil 30 yaşında karşına en az 30 yaşında bir adam çıktığını düşünürsek aşık olman için adamın yakışıklı bir şey olması lazım eh o yakışıklıyı da sana bırakmazlar değilmi bir düşün nice kızlar var etrafta o kadar yakışıklı adam size neden baksın hem de 30 yaşında doğurganlığının sonuna yaklaşana bir kadına? sonuçta erkekler evlilikte soylarının devamlılığını düşünürler içgüdüsel olarak.
söylediklerime kırılma ama gerçek bu, aşk meşk için geç kaldık ne yazık ki mantık evliliğini düşünürsen daha mantıklı iyi biri çıkarsa zamanla bir sevgi oluşur zaten. yani biriyle karşılacağım aramızda büyük bir aşk olacak diye bekleme karşına çıkan ilk adamın da boynuna atlama elbette ama herkes kötü herkes yanlış dersen evlenmen zor.
biliyor blenler konularımı . hep karşıma yanlış insanlar çıkıyor bıktım usandım . 27 yaşında olucam yakında . bir ilşkim bile yok. birinle tanışmaya bile korkar hale geldim . hep aynı sonuç . anne olmak istiyorum yaşım geçiyor. 30 yaşından sonra zor oluyormuş hormonal olarak yani . bir kuzenim var 36 yaşında ve bekar hiç evlenmedi . bende öle olursam diye korkmaya başladım . eskiden umrum değildi ama artık takkmaya başladım . çocuk meselesi canımı sıkıyor . aşık olabilceğim biri yok .aşık olmadan zaten evlenemem sırf mantıkla . olmuyor yani bir türlü .. böle yalnız kalmaktan korkuyorum ...
kısmet kader diyerek konu sahibine kötülük yapıyorsunuz onu umutlandırıyorsunuz kötü niyetli bir şey değil ama gerçek şu ki bu işler öyle kısmetin seni bulmamış daha demekle geçiştirilemez.
evlenmek bir meziyet değil ama eğer belli yaşa gelmiş bir kadın biyolojik ve toplumsal sebeplerle evlenemiyorsa bunun sebeplerini incelemek lazım zira karşısına bir çok kişi çıkıyor ama olmuyorsa burada kişinin sorumluluğu var. kimse çıkmaz filan o ayrı bir konu.
ben aşk arıyorum demekle olacak şey değil 30 yaşında karşına en az 30 yaşında bir adam çıktığını düşünürsek aşık olman için adamın yakışıklı bir şey olması lazım eh o yakışıklıyı da sana bırakmazlar değilmi bir düşün nice kızlar var etrafta o kadar yakışıklı adam size neden baksın hem de 30 yaşında doğurganlığının sonuna yaklaşana bir kadına? sonuçta erkekler evlilikte soylarının devamlılığını düşünürler içgüdüsel olarak.
söylediklerime kırılma ama gerçek bu, aşk meşk için geç kaldık ne yazık ki mantık evliliğini düşünürsen daha mantıklı iyi biri çıkarsa zamanla bir sevgi oluşur zaten. yani biriyle karşılacağım aramızda büyük bir aşk olacak diye bekleme karşına çıkan ilk adamın da boynuna atlama elbette ama herkes kötü herkes yanlış dersen evlenmen zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?