• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neden hiç mutlu olamıyorum

Eylulsonbahar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
124
120
23
37
Herkese merhaba biraz dertlesmeye ihtiyacim var.Burda yeniyim diger konuma bakabilirsiniz esimden siddet gördügüm icin konu acmistim.Bu benim ikinci evliligim ilk esimi trafik kazasinda kaybetmistim 1 yasindaydi cocugum cok zor zamanlar gecirdim zor toparlandim büyük bi yıkım yasadim.Uzun zaman sonra ikinci evliligimi yaptim 5 yillik evliyim bi tanede 10 aylik bebegim var ve yaklasik bir ay önce siddet gördüm esimden suan ailemin yanindayim.Yine yuvam yikiliyor hayatim alt üst oldu yine baba evine geldim.Ikinci kez farkli sebeplerdende olsa yuvam yikildi.Simdi evimi özlüyorum düzenimi özlüyorum neden hep ben diyorum cok büyük hayal kirikligi yasadim nasil tekrar toparlanirim bilmiyorum

Evlilik sizin için hayırlı değil demek ki. Bence artık yalnız ve mutlu olmak için adımlar atın bekarlıkta da ölüm yok.

Yalnızlığı sevince zaten kısmetlerimiz de çıkar illa ki ama aklınca tanıyarak karar verirsiniz

Eğer bi hafta içinde evlenmiyorsanız şiddet gösterecek adam size bazı sinyalleri verir red flag leri iyi gözlemleyin bundan sonra

Adam yanlış bi adammış. Dövene kadar başka sorunlar yaşamışsınızdır değil mi? Yani dozu artan şekilde olmuştur. Son noktaya gelince de doğru olanı yapmış ve ayrılmışsınız. Sizi döven biri için lütfen üzüntü duymayın. Olay çok yeni, sonrasında böyle hissetmeyeceksiniz. Kurtulduğunuz için sevineceksiniz muhtemelen.

Evlilik sizin için hayırlı değil demek ki. Bence artık yalnız ve mutlu olmak için adımlar atın bekarlıkta da ölüm yok.

Yalnızlığı sevince zaten kısmetlerimiz de çıkar illa ki ama aklınca tanıyarak karar verirsiniz

Eğer bi hafta içinde evlenmiyorsanız şiddet gösterecek adam size bazı sinyalleri verir red flag leri iyi gözlemleyin bundan sonra
Tekrar evlenmeyi hic düsünmüyorum tabikide bekarlikda ölüm yok ama mutlu bi ailem olsun beni seven bi kocam olsun cok isterdim

Lütfen üzülme. Maalesef hayat biz plan yaparken başımıza gelen şeylerin tamamidir. Bende şiddet gördüm ve aylar geçmesine rağmen unutamadım. Evi terkettim annemin yanına geldim. 1 tanede kızım var. Üzülme düzen yeniden kurulur. Biz çok güçlüyüz. 🙏
Umarim bende en kisa zamanda tekrar düzenimi kurabilirim ve insallah unuturum

Adam yanlış bi adammış. Dövene kadar başka sorunlar yaşamışsınızdır değil mi? Yani dozu artan şekilde olmuştur. Son noktaya gelince de doğru olanı yapmış ve ayrılmışsınız. Sizi döven biri için lütfen üzüntü duymayın. Olay çok yeni, sonrasında böyle hissetmeyeceksiniz. Kurtulduğunuz için sevineceksiniz muhtemelen.
Her evde olan sorunlar vardi ama bu sekilde siddet ilk kez oldu daha önce hic el kaldirmamisti bunu bana nasil yapti hala aklim almiyor

Tekrar evlenmeyi hic düsünmüyorum tabikide bekarlikda ölüm yok ama mutlu bi ailem olsun beni seven bi kocam olsun cok isterdim

Onu kim istemez aşko ama;

Vermeyince Mabut, Neylesin Sultan Mahmut

(Tanrı, rahat bir yaşam veya yetenek kısmet etmemişse kulun elinden bir şey gelmez.)

5 yıllık evliyim demişsiniz bu adamın içinden şiddet gösteren biri birden mi çıktı?
Yoksa siz bazı ipuçlarını görmezden mi geldiniz?
Siz suçlusunuz demiyorum yanlış anlaşılmak istemem sadece sinyal vermeden mi bu duruma geldi merak ettim.
Belki de çocuklarınızla mutlu olacaksınız ve 3-5 sene sonra size uygun biri çıkacak bilinmez.
Sizinle alakası yok yani siz bence çok güçlü birisiniz ki ilk şiddette dur demişsiniz ve bırakıp gitmişsiniz.
Özgüveni yüksek güçlü bir annesiniz gerisi boş

Her evde olan sorunlar vardi ama bu sekilde siddet ilk kez oldu daha önce hic el kaldirmamisti bunu bana nasil yapti hala aklim almiyor

5 yıllık evliyim demişsiniz bu adamın içinden şiddet gösteren biri birden mi çıktı?
Yoksa siz bazı ipuçlarını görmezden mi geldiniz?
Siz suçlusunuz demiyorum yanlış anlaşılmak istemem sadece sinyal vermeden mi bu duruma geldi merak ettim.
Belki de çocuklarınızla mutlu olacaksınız ve 3-5 sene sonra size uygun biri çıkacak bilinmez.
Sizinle alakası yok yani siz bence çok güçlü birisiniz ki ilk şiddette dur demişsiniz ve bırakıp gitmişsiniz.
Özgüveni yüksek güçlü bir annesiniz gerisi boş
Hayir siddete dayali hicbir sinyal vermedi hersey biranda oldu nasil oldu bende hic anlamadim.Ask ve evlilik defterini kapattim ben artik bundan sonra sadece cocuklarim tesekkür ederim güzel sözleriniz icin

Bence size şiddet gösteren bir adam ne eş nede baba olur
Yol ver gitsin
Adamdan boşan alabileceğin her şeyi al kendi düzenini kur
Mecbur olduğuniçin evlelik sürdürme yada üçüncü bir ilişkiye girme
Bir ayi gecti ne arayan var ne soran zaten ki arayip sorsada hicbiseyi degistiremeyecegini cok iyi biliyor benim bu durumu asla kabul etmeyecegimi cok iyi biliyor

İlk çocuğunuz şiddete sahit olmamıştır inşallah. Büyük olduğu için daha çok etkilenebilir.
Yasadiklariniz üzücü evet ama bir şekilde toparlanıp yolunuzu bakmanız lazım.
Allah yardımcınız olsun.

İlk çocuğunuz şiddete sahit olmamıştır inşallah. Büyük olduğu için daha çok etkilenebilir.
Yasadiklariniz üzücü evet ama bir şekilde toparlanıp yolunuzu bakmanız lazım.
Allah yardımcınız olsun.
Hayir o yoktu yanimizda cok sükür ama kücük olan yanimizdaydi tesekkür ederim guzel dilekleriniz icin

Üzülmeyin demiycem. Üzüleceksiniz ama geçecek. Önce kendinizi yenileme sürecine geçiyorsunuz öyle düşünün sonra yep yeni bir siz olacaksiniz. Mutluluk ve huzur bazen yalnizken daha mümkün. Ben de şuan nişanliyim ama yalniz daha mutlu ve huzurluydum sanki. Aşk bastan insanin ayaklarini yerden kesiyor sonra siradanlasiyor ve ben evlilik insani olmadigimi anladim bu surecte. Ya da hayatimdaki kişi yanlis kişi hala sevdigim icin dogru karari veremiyorum. Ben çok beklentiye giriyorum aşıksam her hareketi beni incitebiliyor. Bu çok yanlis biliyorum ama duzeltemiyorum. Ya yalniz kalicam ya evlenicem. Karar asamasindayim
Bu arada 13 yil yalnizliktan sonra ikinci evliligim olacak
Yani demem o ki inanin cocuklarinizla daha mutlu olabilirsiniz

Herkese merhaba biraz dertlesmeye ihtiyacim var.Burda yeniyim diger konuma bakabilirsiniz esimden siddet gördügüm icin konu acmistim.Bu benim ikinci evliligim ilk esimi trafik kazasinda kaybetmistim 1 yasindaydi cocugum cok zor zamanlar gecirdim zor toparlandim büyük bi yıkım yasadim.Uzun zaman sonra ikinci evliligimi yaptim 5 yillik evliyim bi tanede 10 aylik bebegim var ve yaklasik bir ay önce siddet gördüm esimden suan ailemin yanindayim.Yine yuvam yikiliyor hayatim alt üst oldu yine baba evine geldim.Ikinci kez farkli sebeplerdende olsa yuvam yikildi.Simdi evimi özlüyorum düzenimi özlüyorum neden hep ben diyorum cok büyük hayal kirikligi yasadim nasil tekrar toparlanirim bilmiyorum
Üzülme arkadaşım böyle düşünme,herşeyin yönetimi bizim elimizde değil bir ölüm var birde kötü giden bir evlilik var,kendini sorumlu tutma,yaşadıklarımızla büyüyüp öğrenip daha güzel günler göreceğiz inşallah 🙏 🌸

Lütfen üzülme. Maalesef hayat biz plan yaparken başımıza gelen şeylerin tamamidir. Bende şiddet gördüm ve aylar geçmesine rağmen unutamadım. Evi terkettim annemin yanına geldim. 1 tanede kızım var. Üzülme düzen yeniden kurulur. Biz çok güçlüyüz. 🙏
Ozur dilerim sormayi unutmusum bian darp raporu aldiniz mi siz?ilk siddetmiydi?simdi nasilsiniz?

İlk evliliğinizin bitme sebebi sizden bağımsız Allah rahmet eylesin.
İkinci evliliğinizin bitme sebebi de karşı tarafın hatası.
Yani ikisinde de sizin bir suçunuz yok neden ben mutlu olamıyorum derken kendinize yüklenmeyin. Tabiki ikisi de üzücü şeyler biz ne desek ne yaşadığınızı bir siz bilirsiniz. Ama ben şiddete karşı duruşunuzu takdir ettim. Herkes ister mutlu bir yuvası olsun haklısınız ama odak noktanızı değiştirince farklı şeylerden de mutlu olunabildiğini göreceksiniz. Ne güzel iki tane evladınız var bakın. Olay çok taze, bu düşünceleriniz çok normal ama siz belli ki güçlü bir karaktersiniz zamanla bunun içinden de sıyrılıp çıkacaksınızdır inaniyorum. 🌸

Back
X