• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben neden hiç mutlu olamıyorum

Üzülmeyin demiycem. Üzüleceksiniz ama geçecek. Önce kendinizi yenileme sürecine geçiyorsunuz öyle düşünün sonra yep yeni bir siz olacaksiniz. Mutluluk ve huzur bazen yalnizken daha mümkün. Ben de şuan nişanliyim ama yalniz daha mutlu ve huzurluydum sanki. Aşk bastan insanin ayaklarini yerden kesiyor sonra siradanlasiyor ve ben evlilik insani olmadigimi anladim bu surecte. Ya da hayatimdaki kişi yanlis kişi hala sevdigim icin dogru karari veremiyorum. Ben çok beklentiye giriyorum aşıksam her hareketi beni incitebiliyor. Bu çok yanlis biliyorum ama duzeltemiyorum. Ya yalniz kalicam ya evlenicem. Karar asamasindayim
Bu arada 13 yil yalnizliktan sonra ikinci evliligim olacak
Yani demem o ki inanin cocuklarinizla daha mutlu olabilirsiniz
Üzülmek kelimesi belkide az kalir biliyomusunuz yasadigim duygularin yaninda.Benden size kücük bir tavsiye ikinci evliligini yapmis ve bunlari yasamis biri olarak icinize sinmeyen seyler varsa yol yakinken dönün lütfen cünkü ikinci evliligi yaptikdan sonra dönmesi daha zor geliyor

İlk evliliğinizin bitme sebebi sizden bağımsız Allah rahmet eylesin.
İkinci evliliğinizin bitme sebebi de karşı tarafın hatası.
Yani ikisinde de sizin bir suçunuz yok neden ben mutlu olamıyorum derken kendinize yüklenmeyin. Tabiki ikisi de üzücü şeyler biz ne desek ne yaşadığınızı bir siz bilirsiniz. Ama ben şiddete karşı duruşunuzu takdir ettim. Herkes ister mutlu bir yuvası olsun haklısınız ama odak noktanızı değiştirince farklı şeylerden de mutlu olunabildiğini göreceksiniz. Ne güzel iki tane evladınız var bakın. Olay çok taze, bu düşünceleriniz çok normal ama siz belli ki güçlü bir karaktersiniz zamanla bunun içinden de sıyrılıp çıkacaksınızdır inaniyorum. 🌸
Ben kücüklügümden beri hep mutlu bir ailem olsun hayalini kurardim beni seven bi esim cocuklarim bi yuvam ama olamiyor.Allahima sükürler olsunki iki tane evladim var onlar benim en degerlilerim ve ikisininde bana ihtiyaci var.Babasiz cocuk büyütmenin zorluklarini daha önce yasadigim icin belkide suan bukadar cok üzülüyorum

Bu olaya tepkisiz kalmayıp, terketmekle çok iyi yapmışsınız. Dimdik durun. Unutmayın: biz kadınlar, erkeklerden çok daha güçlüyüz. Onlar güçsüz canlılar ve bunun ezikliği ile kadına saldırarak ezikliklerini bastırmaya çalışıyorlar.
Siz o olmadan, elbette yapabilirsiniz; ama o siz olmadan yapamaz. Bırakın sürünsün

Ben kücüklügümden beri hep mutlu bir ailem olsun hayalini kurardim beni seven bi esim cocuklarim bi yuvam ama olamiyor.Allahima sükürler olsunki iki tane evladim var onlar benim en degerlilerim ve ikisininde bana ihtiyaci var.Babasiz cocuk büyütmenin zorluklarini daha önce yasadigim icin belkide suan bukadar cok üzülüyorum
Evet tecrübe etmişsiniz ilk çocuğunuzu babasız büyüterek ama en azından ikinci çocuğunuzun babası hayatta belki güzel bir ilişkileri olur belli mi olur siz elinizden geleni yaparsınız iki evladınızın da mutluluğu için. Bazen hayat bizi en çok istediğimiz şeylerden sınav yapıyor işte.. İnanın teselli edebilecek fazla söz bulamıyorum sizi evlilik defterini kapatmışsinizdir muhtemelen ama hayat bu hiç belli olmaz belki mutlu bir aileniz olacaktır bir gün. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Evet tecrübe etmişsiniz ilk çocuğunuzu babasız büyüterek ama en azından ikinci çocuğunuzun babası hayatta belki güzel bir ilişkileri olur belli mi olur siz elinizden geleni yaparsınız iki evladınızın da mutluluğu için. Bazen hayat bizi en çok istediğimiz şeylerden sınav yapıyor işte.. İnanın teselli edebilecek fazla söz bulamıyorum sizi evlilik defterini kapatmışsinizdir muhtemelen ama hayat bu hiç belli olmaz belki mutlu bir aileniz olacaktır bir gün. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin ben iyi bir es olmayi beceremeyen birinin iyi bir baba olabileceginide dusunmuyorum artik.Bu insanin demekki bir öfke sorunu var kontrol edemiyor kendini demekki bana bunlari yasatti acikcasi cocuk konusundada güvenemem ona

Üzülmek kelimesi belkide az kalir biliyomusunuz yasadigim duygularin yaninda.Benden size kücük bir tavsiye ikinci evliligini yapmis ve bunlari yasamis biri olarak icinize sinmeyen seyler varsa yol yakinken dönün lütfen cünkü ikinci evliligi yaptikdan sonra dönmesi daha zor geliyor
Biliyorum. Ama tartisip küsünce bile yataklara düşüyorum. Çok çıkmazdayım. O da bitiremiyor ben de. Çünkü anlastigimiz konular daha fazla. Onun da beni sevmesi bağın kopmasini engelliyor. Aslinda onun degil de benim kafama yatmayan seyler var. İnanin tayin olup gitsem de oyle mi bitse diye dusunuyorum.
Ama şu bir gercek bir kac kisii tanimaya calsitim bosanan erkekler genelde sıkıntılı

Tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin ben iyi bir es olmayi beceremeyen birinin iyi bir baba olabileceginide dusunmuyorum artik.Bu insanin demekki bir öfke sorunu var kontrol edemiyor kendini demekki bana bunlari yasatti acikcasi cocuk konusundada güvenemem ona
Tabiki yakından tanıyan sizsiniz, demek istediğim evlat için kötü bir insan olsa da hayatta bir babası var belki büyüyünce ilişkileri iyi olacaktır demek istedim. Siz çalışıyor musunuz ailenizin yanında rahat mısınız nasıl bir yol çizeceksiniz kendinize

Bu olaya tepkisiz kalmayıp, terketmekle çok iyi yapmışsınız. Dimdik durun. Unutmayın: biz kadınlar, erkeklerden çok daha güçlüyüz. Onlar güçsüz canlılar ve bunun ezikliği ile kadına saldırarak ezikliklerini bastırmaya çalışıyorlar.
Siz o olmadan, elbette yapabilirsiniz; ama o siz olmadan yapamaz. Bırakın sürünsün
Hayatta herzaman güclü olmak zorundaydim ve güclü oldum.Sürünücek biri olsaydi simdiye kadar yalvar yakar kapimda yatmasi lazimdi kendini okadar hakli görüyorki hala hic sesi sedasi cikmiyor.Istememde zaten cikmasin yuzunu gormek sesini duymak istemiyorum artik.

Iyi davraniyordu sorunlari yoktu yani.Görmek icin mahkemeye basvurmus ama ben cikan karara itiraz edip iptal ettirdim
Destek alip belki daha kolay atlatirsiniz bu süreci. Benim ayriliklarim da çok zor oldugu icin sizi anlayabiliyorum. Bi de kucuk cocuklariniz var daha da zor. Ama devam etmesindense bitip bu duruma alismaniz daha iyi

Biliyorum. Ama tartisip küsünce bile yataklara düşüyorum. Çok çıkmazdayım. O da bitiremiyor ben de. Çünkü anlastigimiz konular daha fazla. Onun da beni sevmesi bağın kopmasini engelliyor. Aslinda onun degil de benim kafama yatmayan seyler var. İnanin tayin olup gitsem de oyle mi bitse diye dusunuyorum.
Ama şu bir gercek bir kac kisii tanimaya calsitim bosanan erkekler genelde sıkıntılı
Ozaman cok seviyorsunuz tartisinca bile yataklara dustugunuze bakilirsa buda demek oluyorki evleniceksiniz umarim mutlu olursunuz ayni evin icine girdiginizde tüm sorunlar biter insallah

Hayatta herzaman güclü olmak zorundaydim ve güclü oldum.Sürünücek biri olsaydi simdiye kadar yalvar yakar kapimda yatmasi lazimdi kendini okadar hakli görüyorki hala hic sesi sedasi cikmiyor.Istememde zaten cikmasin yuzunu gormek sesini duymak istemiyorum artik.
En nefret edilesi erkek tipi. Tenezzulsun olani. Sizin mesleginiz ayliginiz falan var mi

Herkese merhaba biraz dertlesmeye ihtiyacim var.Burda yeniyim diger konuma bakabilirsiniz esimden siddet gördügüm icin konu acmistim.Bu benim ikinci evliligim ilk esimi trafik kazasinda kaybetmistim 1 yasindaydi cocugum cok zor zamanlar gecirdim zor toparlandim büyük bi yıkım yasadim.Uzun zaman sonra ikinci evliligimi yaptim 5 yillik evliyim bi tanede 10 aylik bebegim var ve yaklasik bir ay önce siddet gördüm esimden suan ailemin yanindayim.Yine yuvam yikiliyor hayatim alt üst oldu yine baba evine geldim.Ikinci kez farkli sebeplerdende olsa yuvam yikildi.Simdi evimi özlüyorum düzenimi özlüyorum neden hep ben diyorum cok büyük hayal kirikligi yasadim nasil tekrar toparlanirim bilmiyorum
Bu dünya imtihan dünyası, evlatlarınız için dik durun , şiddet varsa o evlilikten hayır gelmez , boşanmanız daha hayırlı...

Destek alip belki daha kolay atlatirsiniz bu süreci. Benim ayriliklarim da çok zor oldugu icin sizi anlayabiliyorum. Bi de kucuk cocuklariniz var daha da zor. Ama devam etmesindense bitip bu duruma alismaniz daha iyi
Destek alicam muhtemelen ilk esimden sonrada almistim.ben hayatimdaki insanlara fazla deger veririm onun icinde ayriliklar beni fazlasiyla yipratir

Ozaman cok seviyorsunuz tartisinca bile yataklara dustugunuze bakilirsa buda demek oluyorki evleniceksiniz umarim mutlu olursunuz ayni evin icine girdiginizde tüm sorunlar biter insall
Ozaman cok seviyorsunuz tartisinca bile yataklara dustugunuze bakilirsa buda demek oluyorki evleniceksiniz umarim mutlu olursunuz ayni evin icine girdiginizde tüm sorunlar biter insallah
Amin bilmiyorum suan erteliyorum sadece

Back
X