- 16 Şubat 2022
- 124
- 120
- 23
- 37
- Konu Sahibi Eylulsonbahar
Benim ve cocugumun ahini aldi oda perisan olsunSürünüyordur merak etmeyin. Sadece belli etmek istemiyordur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ve cocugumun ahini aldi oda perisan olsunSürünüyordur merak etmeyin. Sadece belli etmek istemiyordur
Biraz daha zaman gectikden sonra insallah olur cünkü insan bir kez cikti mi baba evinden sonra olmuyor nedense bide zaten bu evde cok mutlu bi ev degil annemle babam arasindada sorunlar var malesefAyri ev imkaniniz varsa her sey daha kolay olur
İyi yapmışsn böyle bi canavara. Kucağında bebek varken saldırmıştı sanırım cocuğu faln haketmiyor. Allah kalbine ferahlık versin. Terapi alıyo musun?Iyi davraniyordu sorunlari yoktu yani.Görmek icin mahkemeye basvurmus ama ben cikan karara itiraz edip iptal ettirdim
Inanin kafam okadar karisik ve yorgunumki ne yapicam hic bilmiyorum.Calismiyorum bebegimde kücuk zaten suanda calisamam.Yani tabikide insanin baba evide kendi evi ama yinede olmuyorTabiki yakından tanıyan sizsiniz, demek istediğim evlat için kötü bir insan olsa da hayatta bir babası var belki büyüyünce ilişkileri iyi olacaktır demek istedim. Siz çalışıyor musunuz ailenizin yanında rahat mısınız nasıl bir yol çizeceksiniz kendinize
Evet dogru hatirliyorsunuz almiyorum ama alicamİyi yapmışsn böyle bi canavara. Kucağında bebek varken saldırmıştı sanırım cocuğu faln haketmiyor. Allah kalbine ferahlık versin. Terapi alıyo musun?
Durumun varsa al mutlaka. Cok mutlu olursun inşallahh bundan sonraEvet dogru hatirliyorsunuz almiyorum ama alicam
Doğru 10 aylık demiştiniz değil mi bir müddet çalışamazsınız evet ama sonrası için kendi ayaklarınızın üstünde durabilmeniz size fayda sağlar. Tabiki kafanız karışık yorgunsunuz kendinize zaman tanıyın, ama bu esnada kendinizi suçlamayınInanin kafam okadar karisik ve yorgunumki ne yapicam hic bilmiyorum.Calismiyorum bebegimde kücuk zaten suanda calisamam.Yani tabikide insanin baba evide kendi evi ama yinede olmuyor
Nafaka al tazminat al sonra guzelce kendi evini kur.Biraz daha zaman gectikden sonra insallah olur cünkü insan bir kez cikti mi baba evinden sonra olmuyor nedense bide zaten bu evde cok mutlu bi ev degil annemle babam arasindada sorunlar var malesef
Kendimi sucladigim tek konu bu adami taniyamamis olmam ve ona güvenmem.Simdi düsünüyorumda acaba psikolojik sorunlari vardida ben mi anlayamadim yoksa nasil biranda bana siddet uyguladi?Cok tesekkür ederim güzel desteginiz icinDoğru 10 aylık demiştiniz değil mi bir müddet çalışamazsınız evet ama sonrası için kendi ayaklarınızın üstünde durabilmeniz size fayda sağlar. Tabiki kafanız karışık yorgunsunuz kendinize zaman tanıyın, ama bu esnada kendinizi suçlamayın![]()
Güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim hep beraber mutlu oluruz insallahDurumun varsa al mutlaka. Cok mutlu olursun inşallahh bundan sonra![]()
Evet zaten mutlu bi yuvada büyümemis cocuklar hep bunun hayalini kurarlar.Sizde cok mutlu olun bundan sonraki hayatinizda verdiginiz kararlar sizi hic pisman etmesinNafaka al tazminat al sonra guzelce kendi evini kur.
Ailende sıkıntı oldugunu anladim zaten cunku hep mutlu bir yuvam olsun istemistim yazdiniz.
Benim de tek dilegim buydu cunku hic mutlu bir ailede buyumedim. cocuklugum trajedilerle dolu hic hatirlamak istemiyorum. O yuzden de hic mutlu olamiyorum.
Umarim mutlu olursunuz. sizi kendime cok benzettim hassas oldugunuz ve sanssizliklar yasadiginiz icin
Amin çok teşekkür ederim. Size tüm kalbimle dua edecegim toparlanmaniz icin.Evet zaten mutlu bi yuvada büyümemis cocuklar hep bunun hayalini kurarlar.Sizde cok mutlu olun bundan sonraki hayatinizda verdiginiz kararlar sizi hic pisman etmesin
Cok tesekkür ederim.Evet babasiz cocuk büyütmek inanin cok zor hem anne hemde cocuk icin beni bosverin ama cocugum icin cok üzülüyorum bu konuda.Yani ufak tefek sorunlar tartismalar vardi tabikide ama bu sekilde büyük bir tartisma ilk kez oldu siddetde ilk kez oldu ama bu son olucagi anlamina gelmiyor tabikide bu adama tekrar güvenmem imkansiz gibi bisey.Yani bilmiyorumda nasil güvenip tekrar ayni evin icine girebirimki nasil korkmadan ayni yatakda yatabilirim onunla?Yinede büyük konusmak istemiyorum ama zor bi ihtimal bu.Amin çok teşekkür ederim. Size tüm kalbimle dua edecegim toparlanmaniz icin.
Bi de şunu soyliycem. Parcalanmis ailelerin ya da surekli kavga icinde buyuyen cocuklarin hayati maalesef kolay kolay duzen tutmuyor.
Ben ogretmenim kendimden de ogrencilerimden de biliyorum.
Belki herkes bana tepki verecek ama esinizle ilk defa boyle bir sey olduysa onun disinda mutlu bir yuvaniz varsa ve gercekten pisman olup sizi ikna ederse bence bosanmayin. Yani bakin olayinizi tam bilmiyorum ama babasiz buyumek ve babasiz buyutmek çok zor.
Yasadiklarinizi siz biliyorsunuz ben sadece genel olarak mutlu bir yuvaniz varsa diye tqvsiye ettim
Böyle düşünme hayırlısı değilmiş demek. Asla lütfen geri dönme. Elbet geçecek toparlanirsin yeni düzenine alışırsın ailen yanında olduktan sonra. Evet iki çocukla baş etmek çok zor olacak tek başına ama siddet gördüğün yere geri dönmekten daha iyidirHerkese merhaba biraz dertlesmeye ihtiyacim var.Burda yeniyim diger konuma bakabilirsiniz esimden siddet gördügüm icin konu acmistim.Bu benim ikinci evliligim ilk esimi trafik kazasinda kaybetmistim 1 yasindaydi cocugum cok zor zamanlar gecirdim zor toparlandim büyük bi yıkım yasadim.Uzun zaman sonra ikinci evliligimi yaptim 5 yillik evliyim bi tanede 10 aylik bebegim var ve yaklasik bir ay önce siddet gördüm esimden suan ailemin yanindayim.Yine yuvam yikiliyor hayatim alt üst oldu yine baba evine geldim.Ikinci kez farkli sebeplerdende olsa yuvam yikildi.Simdi evimi özlüyorum düzenimi özlüyorum neden hep ben diyorum cok büyük hayal kirikligi yasadim nasil tekrar toparlanirim bilmiyorum
Öyle bi dusuncem yok zaten.insallah en kisa zamanda toparlanirim guzel dilekleriniz icin tesekkur ederimBöyle düşünme hayırlısı değilmiş demek. Asla lütfen geri dönme. Elbet geçecek toparlanirsin yeni düzenine alışırsın ailen yanında olduktan sonra. Evet iki çocukla baş etmek çok zor olacak tek başına ama siddet gördüğün yere geri dönmekten daha iyidir
Onu istemeyen mi var ? Farklı değilsiniz ki bizlerden.ama zorla oldurmaya çalışınca da böyle oluyor işte.daha mı iyi oldu sanki ?.istiyorum demekle olmuyor.daha yeni bir sürü konu açılmış doğru dürüst ilişki bulamıyorum diye.Tekrar evlenmeyi hic düsünmüyorum tabikide bekarlikda ölüm yok ama mutlu bi ailem olsun beni seven bi kocam olsun cok isterdim
Siz yanlis anladiniz galiba yada okumadan yazdiniz ben hicbiseyi zorla oldurmaya calismadim calismamda zorlamayi sevmem sevmedigim icinde evimde degilim suanOnu istemeyen mi var ? Farklı değilsiniz ki bizlerden.ama zorla oldurmaya çalışınca da böyle oluyor işte.daha mı iyi oldu sanki ?.istiyorum demekle olmuyor.daha yeni bir sürü konu açılmış doğru dürüst ilişki bulamıyorum diye.