ben neden kayinvalidemi sevmiyorum.

Bu aralar kendimi sorguluyorum. Acaba neden kayinvalidemi sevmiyorum. Aslinda birsey yaptigi yok. Ben mi abartiyorum acaba .sevmemek icin mi olaylar gozumde buyuyor. Ama saygida hic kusur etmem.anlatacak cok ozel birsey yok. Bilmiyorum belkide bu konuda biraz dertlersmek istedim gecenin bu saatin de.
niye sevesin ki kaynanalar öcüdür zihniyetiyle büyütülmüş ülkemizin güzide kızlarındansın,aslı anormal kaçardı galiba..düşünsene kaynananı dünyalar kadar çok sevdiğini aman Allahım topa tutarlardı seni,:KK70:...
şaka şaka önünde fettan bir babaanne örneği varsa kaynanana önyargı ile yaklaşman muhtemel ,saygıda kusur etmiyormuşsun kadında sana dokunmuyormuş varsın için almasın zamanla alışırsın...

ben sevmiyorum demek için anneme küfür etmesine kadar bekledim:KK62:...bu kadar aceleci olmayın....:KK14:

Kimse kimseyi sevmek zorunda degil.
İnsan dusundugu zaman sevdigi kisiler, gercekten sevdigi kisiler bi elin parmagini gecmez.
Ama nolur, saygisizlik etmezsin, sevmesen bile sevilecek bi ozelligini bulup sevmeye calisirsin. En azindan boyle yaparsan nefret etmezsin.

Bu aralar kendimi sorguluyorum. Acaba neden kayinvalidemi sevmiyorum. Aslinda birsey yaptigi yok. Ben mi abartiyorum acaba .sevmemek icin mi olaylar gozumde buyuyor. Ama saygida hic kusur etmem.anlatacak cok ozel birsey yok. Bilmiyorum belkide bu konuda biraz dertlersmek istedim gecenin bu saatin de.

acaba eşin ona çok düşkün..bu duruma mı kıl oluyosun....?
(bilinçaltım konuşuyo şuan:KK53::KK53:)

bence buraya fazla takılma seni etkilemiş burdaki gelin kaynana proplemleri. dertsiz başına dert almak için uğraşıyorsun. hayır sana alsa sanki begeneceksin o zamanda neler söyleyeceksin kim bilir.

Ufff aynen ya bende öyleyim kadın bana geldiğinde ütümü yapar evimi sileer süpürür dolaplarımı düzenler ben çalışıyorum diye bazen yemekte yapar ama kadını insanlık olarak sevemiyorum acaba çok yaş farkı olduğundan mıdır? bu konu benimde yarama parmak bastı

acaba eşin ona çok düşkün..bu duruma mı kıl oluyosun....?
(bilinçaltım konuşuyo şuan:KK53::KK53:)
bak bu benim için geçerli olabilir evin en küçüğü yada tek oğlanlar için kaçınılmaz son:)

boş ver sevme
Ufff aynen ya bende öyleyim kadın bana geldiğinde ütümü yapar evimi sileer süpürür dolaplarımı düzenler ben çalışıyorum diye bazen yemekte yapar ama kadını insanlık olarak sevemiyorum acaba çok yaş farkı olduğundan mıdır? bu konu benimde yarama parmak bastı

bence bu kadar iyiliğin altında eziliyorsun.içinden keşke yapmasa ona borçlu olmasam diyorsun

ayyy ne şanslıyım asla "ben KV mi neden sevmiyorum" gibi bir soru sormayacagım kendime.

bak bu benim için geçerli olabilir evin en küçüğü yada tek oğlanlar için kaçınılmaz son:)

ayyyneenn..
eşim evin en küçüğü...
ve kv ile az ilgilenmezse karı küsüyo hemen ..
kocam da hep ilgileniyo tabi ben de kıskanıyom...

ayyyneenn..
eşim evin en küçüğü...
ve kv ile az ilgilenmezse karı küsüyo hemen ..
kocam da hep ilgileniyo tabi ben de kıskanıyom...
malesef benimkide evin en küçüğü evleneli 1 seneyi geçti halen kadın arayıp telefonda ağlıyor gittiğimiz zaman eşimle yatmak istiyor sırtını keselemeye banyoya giriyor ya ben bunları sıralayınca gerçekten neden gıcık olduğumun nedenini buldum ümitli:)

boş ver sevme

bence bu kadar iyiliğin altında eziliyorsun.içinden keşke yapmasa ona borçlu olmasam diyorsun
zaten ondan anlayamıyorum kendimi eşim diyorki ya kadın bunları bunları yaparken neden nankörlük ediyorsun halbuki bunları yapmasına gerek yok ki beni sevmesi işten döndüğümde halimi hatrımı sorması yeterli onu sevmem için
hoş temizliği de oğlumun evi oğlum tertemiz otursun diye yapıyordur da bilemiyorum artık orasını:)

herhalde sana rahatlik batti arkadasim..burda okusan bazi kv lerin neler yaptigini..yatar kalkar haline sukrederdin..

Esim duskun degildif. Kv ogluma cok duskun degildir. Bilemiyorum belkide bu duskun olmamasi canimi sikiyor.kizlarina cok kiz torunlarina cok deger veriyor. Cogu zaman ben elini operim. O beni opmez.

Gecenlerde ziyarete gittik. Ben oglumu aldim parka goturdum. Eve geldigimde esim koltugun ustunde kivrilmis uyuyordu. Belli usumus. Cam kapi acik. Kv yan koltukta tv izliyor. Insan usuyen birinin ustunu ortmez mi ya..

Sevmek zorunda değilsin zaten:KK59:

Back
X