ben neden kayinvalidemi sevmiyorum.

Bu aralar kendimi sorguluyorum. Acaba neden kayinvalidemi sevmiyorum. Aslinda birsey yaptigi yok. Ben mi abartiyorum acaba .sevmemek icin mi olaylar gozumde buyuyor. Ama saygida hic kusur etmem.anlatacak cok ozel birsey yok. Bilmiyorum belkide bu konuda biraz dertlersmek istedim gecenin bu saatin de.
bu anlattığından şunu anlıyorum..hep kaynanalarımızın yaptığını yapmadığını anlatırız meğer biz gelinlerde az değilmişiz..

Belkide birşey yapmadığı için sevmiyorsunuzdur.benimkininde zarari yok ama faydasida yok.her an dogum yapabilirim. İnanılmaz stresliyim ve korkuyorum. Kendi annemde kayinvalidede burda.annem pesimde pervane olup gözümün icine bakarken, kaynana fosur fosur uyuyor.umurunda degil.onune yemeği cayi meyvesi hazır geliyor. Gıcık oluyorum iste.faydan olmayacakti gelmeseydin bari yani.

Bu aralar kendimi sorguluyorum. Acaba neden kayinvalidemi sevmiyorum. Aslinda birsey yaptigi yok. Ben mi abartiyorum acaba .sevmemek icin mi olaylar gozumde buyuyor. Ama saygida hic kusur etmem.anlatacak cok ozel birsey yok. Bilmiyorum belkide bu konuda biraz dertlersmek istedim gecenin bu saatin de.
ınsanları sevmek ıcın nedenler bulmalıyız bence sevmemek ıcın degıl
herkesın bır yapısı var onu da oyle kabul etmelısın dogruları ve yanlısları ıle
en azından sevdıgın adamın annesı burdan basla sevmeye bence :)

bende sevmem..

oda beni sevmez..

ikimizde muş gibi yapıyoruz..

Belkide birşey yapmadığı için sevmiyorsunuzdur.benimkininde zarari yok ama faydasida yok.her an dogum yapabilirim. İnanılmaz stresliyim ve korkuyorum. Kendi annemde kayinvalidede burda.annem pesimde pervane olup gözümün icine bakarken, kaynana fosur fosur uyuyor.umurunda degil.onune yemeği cayi meyvesi hazır geliyor. Gıcık oluyorum iste.faydan olmayacakti gelmeseydin bari yani.
Evet ya kadinin hicbir sey umrunda degil. Kendini hic yormaz.yan gel yat .kendi annemi cocuklari icin yirtindigini gorup kadinin vurdumduymazligi sinir ediyor beni.

Milyon yılın problemi, o kadar kadın çözememiş, biz mi çözeceğiz, boşveeeeeeeeeeeeeer :KK49::KK49:

çünkü kayınvalideleri öcü gibi gösteriyorlar ve çoğunlukla bir şey yapsalarda adı kayınvalide olunca sorun oluyor bu psikolojiyle büyüyor evleniliyor daha ön yargıyla yaklaşıldığı için kayınvalideler melekte olsa kötü oluyor ...sorun bu olabilir.

Anneme sozum vardir. Annem saygisizlik edersen hakkimi helal etmem dedi. Ben senin icin ne isem esinin annesi de odur. Hatta benden once o gelsin demistir. Ama ne bileyim iste ben sevmiyorum .

Baktığında kvalide dediğimiz, elin kadını aslında. Oğluyla evlendik diye, ona da anne demek zorunda olmak bizi geriyor, nefsimize ağır geliyor. Toplumsal baskı, aile, ilişkiler.. her durumda kadından beklenenler daha çok. Dolayısıyla normalde komşu teyze olsa bayılacağımız tipler, kvalide olunca gerim gerim geriliyo ilişkiler. Herkes herkesten fazla şey bekliyor.
Ben inançlı biriyim o yüzden kayınvalidemi Allah rızası için seviyorum. Ona yaptığım iyilikleri, attığım adımları, kötü davrandığında takındığım tutumumu bir başkası eziklik olarak görebilir ama benim nezdimde ben onu zaten onun için yapmıyorum. Ben bu işlerin karşılığı olduğuna inanıyorum ve kötü davrananların hesabının öte tarafa bile kalmadığını görüyorum çoğu kez. Sizde şahit olursunuz muhakak. Velhasıl, sende ona karşı iyi olduğunda yada sevdiğinde bunu onun için yapmazsan üzülmezsin. Karşılık beklememiş olursun çünkü. Bu da seni özgür kılar.
Selametlee

bu konuyu benim açmam lazımdı aslında.!!! :D
sevmek zorunda değilsin zaten bende bayılmıyorum oda bana bayılmıyo hatta her fırsatta lafımı boşa çıkarmaya çalışıyo..
belki senin kv dende böyledir alttan alttan bişiler yapıyodur da farketmiyorsundur.
sonuçta kadıncağızın oğlunu aldın ondan kolaymı :KK53:

Kardeş sen problemin kendinde olduğunun farkındasın zaten. Çözümü de biliyorsundur bence.

Heralde eşini kıskandığından sevmiyorsundur.bilmiyorum çocuğun varmı?düşün oğlunvqr ve karısı nedendiz seni sevmiyor!olurmu?Dün kaynanam 4 ay kalmak için tanıma geldi şizofren hastası+alzaymer+bacağı sakat gibi kırılmıştı zarzor bi araçla yürüyor+sürekli ağlıyıp geceleri yatmadan konuşuyor+yemek yedirmek bizi yıpratıyor+ben çok titizim kaynanam klozete yarım oturur vaziyette kalcasını koymadan yapıyor ve elbisesine terlige dahası yerlete sıçrıyor ve 10 dk geçmeden tuvalete giriyor ve ben herçıkışında vc temizliği yapıyorum+2ay banyo yaptıramıyorum iç çamaşırı pislik tutuyo hır gür zorla haftada anca çıkarıyor oturduğu heryere slez sardım:( tüm ev düzenim alt üst.Buna rağmen dünya imhihanımız Allah başka sıkıntı vermesin diyorum veeee kaynanası ve kayınpederleriyle sebepsizken yada onların bedenleri yük olmsmışken mutlu olmayanlarıda anlayamıyorum.Uzun uzun yazdımki millete neler var şükür edin

Bende keske eski kayinvalidem iyi olsaydida sevseydim diyorum (artik kac tane yuzu varsa ben bile cozemedim) :) , elektrik meselesi olabilir, kimse kimseyi sevmek zorunda degil ! durduk yerede kimse kimseden sogumaz muhakkak bisi yapmistir diye dusunuyorum !

Bugun kv esimi aramis. Bayramda ev kalabalik sen gel 1 gun kal istersen demis. Aaaa kadin bizi istemiyor .

Niye sevmiyosun kadin sana bir sey yapmamis.

Ya yatak bi de su kullanici adini degis allasen ya

Back
X