- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.407
- 798
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Adam zenginmiş konu sahibi tabiki pişman:))Evli adamı reddetmişsin de baya bi pişman olmuşsun yazından o anlaşılıyor.ne var şu evli adamlarda bi paylaşamıyosunuz.yok ben ittim yok o kaptı bilmem ne.çok iticisiniz.
Peki hangi taraf sizi aydınlattı?KONUYU ERKEKLERIN CEVAPLAYABILECEGI BIR PLATFORMA DA yazdim ve aldigim cevaplar sizinkilerden cok farkliydi.kimi tecrubelerinden bahsetti.ve istisnasiz herkes hayatini yasa bu kadar ince dusunme dedi.bi iki tanesi yapma ahlaksizlik dedi.onun disinda bu ahlaksizlik degil ve posman olursun adami kaybedince yorumlari geldi.35 yas ustu erkeklerden.konuya bakis farkli onu anladim
hayatimda hic mucadele etmedim bi seyler icin bunu anladim.hic mucadele etmedim demek yanlis olur ettim dogru oldugunu dusundugum seyler icin ettim.yanlis oldugunu bildigim her seyin ipini saldim gitti.mucadele eden bir yapim hic olmadi olamadi..
evlendim.evlenmek icin cok mucafele ettim ama sonra o adamin degmeyecegini anladim ve mucadele etmedim.simdi o adamla evlenen kadin mutli.yurt disinda yurt icinde gezip duruyorlar.musmutlular..her insan hata yapar dedim.baska biri oldu ama onun da sevdigim kisi oldugunu dusunmedim.hayatin onunla gececegini dusunemedim.ilk engelde yildim..biraktim ipin ucunu saldim gitti.
hayat hep erkek degil tabi ki ama cook yalnizim.kalabaligin icinde yalnizim ve bir omuz bir el bir guzel soz istiyorum.beni cok isteyen biri cikti karsima.evli diye reddettim cok ama cok istememe ragmen eeddettim hem de defalarca kez.ama simdi gozumun onunde ona ilan i ask eden bir kiz var.benden daha guzel degil,benden daha iyi huylu degil ama belki de benden daha zeki bilemiyorum.adam cok zengin adam kariyer icin yardimci olabilecek biri ve kiz bunu kacirmiyor.surekli adamin dibinde surekli adama siirler vs vs..bunlari benim gozume sokarak da yapiyor ustelik.ya beni biliyor ya hissediyor bilemiyorum.adam simdilik hayir diyor ama bir kadini ne kadar reddedebilir ki bir erkek.bi gun kabul edecek..ben yine dogru olduguna inanmadigim icin adami ittim.ce yine ayni sey yasandi.benim ittigimi havada kaptilar.evliymis oymus buymus demeden.ve o kiz eminim iyi yerlere iyi pozisyonlara gelecek bunun icin bi seyler feda edecek ve en acisi o bosandiginda yaninda bu kadin olacak.cunku mucadele ediyor deli gibi..adamin pesinde pervane.basit geliyor yaptiklari ama erkekler bundan anlamaz ki..basitmis vs mis..neyse ne zaman dogru davrandin desem kendime hep kaybediyorum.niyeyse yine kaybedeceksin diyorum kendime.dogru olani yaptin yine ve yine kaybedeceksin diyorum..icime okuz oturdu ve kalkmiyor
edit:ve bu kizcagiz bana surekli iltifat ediyor saka gibi..dalga mi geciyor bilmiyorum.surekli cok guzelsin bugun cok guzel olmussun vs vs..dalga mi geciyor amaci ne bilmiyorum
yasadiklarimdan hic pisman olmadim ama yasamadiklarimdan oldum.bunu yasamazsam da pisman olabilirim diye dusunuyorum ama konusmama bakma is yapmaya gelince yapamiyotum.bi sey tutuyor beni yapamiyorimPeki hangi taraf sizi aydınlattı?
para degil mesele buna cok eminim paraya ihtiyacim yok sukurler olsun bu degil.belki guc belki bana ilgisi belki herkesin ona ilgisi bilmiyorum belki de rol yapiyor ama bu role bakarak diyebilirim ki bekledigim adam..biz iyi anlasirdik beraber olsaydikYani diyorsun ki ahlaki değerlerden arınsam mutlu olurdum. Evet evli adamla sevişirdin, bir süre belki mutlu olurdun. Ya sonra. Yine sonunda daha dibe batmış ve yalnız olacaksın. Böyle adamlarla gelecek ya da derin bir bağ kuramazsın. Tabi eğer derdin gerçekten bir omuz, bir yoldaş aramaksa...
Onursuz, gurursuz bir yaşam yalnızlıktan kötüdür. Evli bir adam sana ilgi duyduğunu belirtiyorsa bu onu en hafif tabirle kalitesiz yapar. Böyle birinden hoşlanıp beğenebiliyorsan derdinin yalnızlık olup olmadığını bir daha sorgulaman gerekir.çünkü parası malı mülkü gücü olması senin için karakterinin önüne geçmiş gibi duruyor. Yalnızlığın da belki de bu değer kavramının yanlış olmasındandır. Evet eğer evli bir adamı kaybettiğine! üzülüyorsan böyle bayağı bir ilişki yaşamalısın.Demek ki kalibren budur ve o doğrultuda daha mutlu olursun.
ERKEKLERDEN başka ne cvp bekliyordunki, metres olmaya meyilli cumburlop yataga atacakları kadınlar tabiki en sevdikleri, bayagı begeni toplamışsındır o platformda emin ol.KONUYU ERKEKLERIN CEVAPLAYABILECEGI BIR PLATFORMA DA yazdim ve aldigim cevaplar sizinkilerden cok farkliydi.kimi tecrubelerinden bahsetti.ve istisnasiz herkes hayatini yasa bu kadar ince dusunme dedi.bi iki tanesi yapma ahlaksizlik dedi.onun disinda bu ahlaksizlik degil ve posman olursun adami kaybedince yorumlari geldi.35 yas ustu erkeklerden.konuya bakis farkli onu anladim
Aynı şekilde düşünüyorum sizinle resmen diğer metres adayını kıskanıyor benmi hayata uzagım yoksa gerçekten kadınlar bu kadar gurursuzmu olmuşBi tek banamı itici geldiniz acaba? Adam evli ve başka kız kapıcak diye kıskançlık icindesiniz. Sanane ayol elin evli adamından? Ne yaparsa yapsın o kadar meyillisin ve pişman görünüyorsunki. Bide kıza gıcık olmusun sanki senden çalmişlar gibi hissediyorsun. Midem bulandı okurken.
Yani erkeklerden olusmus platformda ne soylenmesi beklenirdi ki?KONUYU ERKEKLERIN CEVAPLAYABILECEGI BIR PLATFORMA DA yazdim ve aldigim cevaplar sizinkilerden cok farkliydi.kimi tecrubelerinden bahsetti.ve istisnasiz herkes hayatini yasa bu kadar ince dusunme dedi.bi iki tanesi yapma ahlaksizlik dedi.onun disinda bu ahlaksizlik degil ve posman olursun adami kaybedince yorumlari geldi.35 yas ustu erkekleri den.konuya bakis farkli onu anladim
Onemli olan senin kendi gorusun degilmidir?KONUYU ERKEKLERIN CEVAPLAYABILECEGI BIR PLATFORMA DA yazdim ve aldigim cevaplar sizinkilerden cok farkliydi.kimi tecrubelerinden bahsetti.ve istisnasiz herkes hayatini yasa bu kadar ince dusunme dedi.bi iki tanesi yapma ahlaksizlik dedi.onun disinda bu ahlaksizlik degil ve posman olursun adami kaybedince yorumlari geldi.35 yas ustu erkeklerden.konuya bakis farkli onu anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?