ben neden mutusuzum neden icime öküz oturuyor?

Siz iyi bir insan olabilirsiniz
Eski esiniz de cok iyi bir insan olabilir
İki cok iyi insan bir arada cok mutlu mesut olacaklar diye bir kural yok ki. Olaya yanlis yerden bakiyorsunuz. Elbette siz de gunun birinde mutlu olursunuz,bos insanlarin ardindan ic cekmeyin. Adam evliymis, hic o ise kalkisilir mi? Cok mutlu olacaginizi bilseydiniz bile birilerinin mutsuzluguna sebep olmak bile ayrilmak icin yeterli sebep

Yaa gercekten kafayi adama niye taktiniz?etrafinda uc bes kadin var hem de evli olmasina ragmen.Zengin ve aaa ben reddettim ama baskalari kapacak?
Vaaah tuuh...dunyada bu kadar sevilecek insan varken neyin hayiflanmasi?
Metres olunca daha mi mutlu olacaksin?
Istersen dene ve gor...denemesi bedava.
Yok hayir ben zaten reddetmistim olayi da komik.
Dogru neyse odur bunyn icin pismanlik duyulmaz.
Allah hidayet versin.iki rekat namaz kil dua et ....

KONUYU ERKEKLERIN CEVAPLAYABILECEGI BIR PLATFORMA DA yazdim ve aldigim cevaplar sizinkilerden cok farkliydi.kimi tecrubelerinden bahsetti.ve istisnasiz herkes hayatini yasa bu kadar ince dusunme dedi.bi iki tanesi yapma ahlaksizlik dedi.onun disinda bu ahlaksizlik degil ve posman olursun adami kaybedince yorumlari geldi.35 yas ustu erkeklerden.konuya bakis farkli onu anladim

Peki hangi taraf sizi aydınlattı?

Herkes seçtiği hayatı yaşar bence senin yolun doğru

Peki hangi taraf sizi aydınlattı?
yasadiklarimdan hic pisman olmadim ama yasamadiklarimdan oldum.bunu yasamazsam da pisman olabilirim diye dusunuyorum ama konusmama bakma is yapmaya gelince yapamiyotum.bi sey tutuyor beni yapamiyorim

Yani diyorsun ki ahlaki değerlerden arınsam mutlu olurdum. Evet evli adamla sevişirdin, bir süre belki mutlu olurdun. Ya sonra. Yine sonunda daha dibe batmış ve yalnız olacaksın. Böyle adamlarla gelecek ya da derin bir bağ kuramazsın. Tabi eğer derdin gerçekten bir omuz, bir yoldaş aramaksa...

Onursuz, gurursuz bir yaşam yalnızlıktan kötüdür. Evli bir adam sana ilgi duyduğunu belirtiyorsa bu onu en hafif tabirle kalitesiz yapar. Böyle birinden hoşlanıp beğenebiliyorsan derdinin yalnızlık olup olmadığını bir daha sorgulaman gerekir.çünkü parası malı mülkü gücü olması senin için karakterinin önüne geçmiş gibi duruyor. Yalnızlığın da belki de bu değer kavramının yanlış olmasındandır. Evet eğer evli bir adamı kaybettiğine! üzülüyorsan böyle bayağı bir ilişki yaşamalısın.Demek ki kalibren budur ve o doğrultuda daha mutlu olursun.

para degil mesele buna cok eminim paraya ihtiyacim yok sukurler olsun bu degil.belki guc belki bana ilgisi belki herkesin ona ilgisi bilmiyorum belki de rol yapiyor ama bu role bakarak diyebilirim ki bekledigim adam..biz iyi anlasirdik beraber olsaydik

Hayatınızdaki mutluluğunuzu karşı cinsten göreceğiniz ilgiye bağlamazsanız mutlu olabilirsiniz. Mutluluğu dışarıda aramayın.

Bi tek banamı itici geldiniz acaba? Adam evli ve başka kız kapıcak diye kıskançlık icindesiniz. Sanane ayol elin evli adamından? Ne yaparsa yapsın o kadar meyillisin ve pişman görünüyorsunki. Bide kıza gıcık olmusun sanki senden çalmişlar gibi hissediyorsun. Midem bulandı okurken.

ERKEKLERDEN başka ne cvp bekliyordunki, metres olmaya meyilli cumburlop yataga atacakları kadınlar tabiki en sevdikleri, bayagı begeni toplamışsındır o platformda emin ol.

Aynı şekilde düşünüyorum sizinle resmen diğer metres adayını kıskanıyor benmi hayata uzagım yoksa gerçekten kadınlar bu kadar gurursuzmu olmuş

Yani erkeklerden olusmus platformda ne soylenmesi beklenirdi ki?
Bence siz karar vermissiniz byrda da desteklenmek bekliyorsunuz.Ama soyleyim size yargilamak amacli degil bayanlarin soyledigi.cunku dogru olan o...
Bu isin obur dunyasi var.Acaba bu hic mi akliniza gelmiyor?

Evli bi adami elinden kacirdgin icin ah vah ediyosan diyecek bi sozum yok sana.

1. anlamadığım o nasıl işyeriymis ki evli adamın peşinde bir sürü kadın var, adam kesin çok zengindir ve capkındır , başka bi açıklaması olamaz, ve sen böyle bi adam için üzülüyorsun, İnan bu dediğin işe girişirsen sonrasında çok daha üzülürsün

2. Evli adamın 3 gün metresi olursun, sonra ortada kalırsın, hiçbirşey olmamış gibi karısına döner, bunu mu istiyorsun

3. Neden kötü kadın olmak için bu kadar heveslisin, İnan yuva yıkanın yuvası olmaz, o diğer kadın da şimdi mutlu olur gibi görünür de ilerde mutlaka Allah'tan bulur

4- şu mübarek Ramazan ayında biraz dua okusan o içine oturan öküz kalkar. Hayatımız bu dünyadan ibaret değil, öbür tarafta vereceğimiz hesabı düşünerek yaşamalıyız, bunları sende biliyorsun benim anlatmama gerek Yok, oyüzden aklından geçen o kötü düşünceleri ve niyetini atman iyi olur

5- boşanmışsın sanırım, umudunu yitirme, inşallah önüne düzgün biri çıkar da güzel bi evlilik yaparsın, şimdi bu evli adamla bu işlere kalkarsan bak bu şansını da yitireceksin, yarın birgün evlenirsen , inşallah düzgün biri de olursa adamın yüzüne her baktığında yaptığın bu yanlışın vicdan azabını çekersin

6- yazdığın erkek platformundan ne bekliyorsun ki, boşanmış kadını nasıl ikna ederim de günümü gün ederim mantığında çoğu

Uzattım ama Son olarak inşallah yanlışından dönersin, İnan biraz sabır, Allah doğrunun yanındadır, başka bir kadın yanlışı savunuyor diye yaptığı yanlışı doğru göremezsin, önüne bakmalısın. Sen doğru ve dürüst yasarsan Allah'ta öyle insanları karşına çıkarır, evli adamla şimdi yaşayabileceğin 3 günlük macera için hem bu hayatını hemde ebedi hayatını mahvetme..

Onemli olan senin kendi gorusun degilmidir?
Sen yaptigindan eminsen bu kadar sorgulamak niye?
Her insanin hayatta kirmizi cizgileri vardir otesine kesinkes gecmeyecegi.
Bana tersti deyip reddettigin bir iliski hakkinda bu kadar dusunmeni cidden anlayamadim.
Hayatta bazi seyler vardir ki kisi ne pahasina olursa olsun o yanlisi yapmamak icin direnir neden cunku kendine yakistiramaz onursuzca bulur.ne kaybedeceginin de asla onemi yoktur teraziye de koymaz..
Sen de yanlistan uzak durmussun cok guzel evet de tam olarak uzuntun neden anlayamadım

Sanki evli adamla birlikte olmak sizin luksunuzdude siz olmadiniz.hakkiniz yokki zaten.sizin oyle bir seye asla ve asla hakki yok ne sizin ne de o kendini yamamaya calisan asiftenin.adam basta zaten serefsiz haysiyet yoksunu.toplamis etrafina sizin gibileri ohhh parayla birini izletiyor digerini yalvartiyor o kadarrr kariyer sahibi.gerci ben bunu kariyer sahibi olarak degilde para kasasi olarak algiladim.cok kiziyorum cok sinirleniyorum EVLI KADINLARIN KOCALARINDAN UZAK DURUN.....

ya ben kabul etmem zaten cok haklisiniz simdi boyle saglam kafayla dusununceben bi an uzuldum evli adamla olmamaya degil hayati kacirmaya uzuldum aslinda.ama oyle yasantidansa kacan hayat kacsin tabi ki.herkes ne yaparsa da yapsin takibi biraktim.bir de erkeklerin oldugu siteden oyle cevaplar gelince sanki ben yanlis yaptim izlenimine ulastim.ama sizin yorumlariniz gercek olan..cok tesekkurler agir degil yapici yorum yapan herkese.belki siz olmasaydiniz yanlos yapardim.iyi ki buraya yazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…