ben neden mutusuzum neden icime öküz oturuyor?

ben yanimda biri olmayinca mutlu olamiyorum.yapi meselesi yalnizlik mutsuz ediyor

çok acımasız yorumlar yapıyorsunuz. kız kabul etmedim diyor, siz kıza metres diyorsunuz.

off bir defa anlatacagim hala israr ederseniz bu son cevabimdir size.hanimefendi ben eski esimle durumumu anlatsam da bosan derdiniz.ama adam mutlu su an o kadinla.bu adam da mutlu olacak bu kadinla.ve bosanacak zaten o kesin.ha ben bosansa da bu adama gitmeyecegim emin ol bundan.adam sorunlu.benim sorunum kimseyle olmamasi ve benimle olmayanlarin baskasiyla mutlu olmasi.ya da soyle ifade edeyim benim dogru diye yapmadigom ne varsa beni sonra mutsuz ediyor baskalarinin dogru mu yanlis mi diye umursamadan yaptiklari onlari mutlu ediyor.ne kadar empati kursam o kadar kaybettim

ben yanimda biri olmayinca mutlu olamiyorum.yapi meselesi yalnizlik mutsuz ediyor
İşte aslında paradoks gibi bi şey bu. Mutsuzluk-->yalnızlık<---mutsuzluk. Biraz pozitif olun içinizden, bu hemen etrafa yayılacak ve yalnız olmayacaksınız o zaman.Ama şu an negatiflik saçıyosunuz, biraz daha bu olumsuz düşüncelere devam ederseniz, depresyona girersiniz. En azından sevdiğiniz arkadaşlarınızla vakit geçirin

gun icinde cok pozitifim aslinda ama iste yalnuz kalinca..

Siz onların mutlu olduğuna bakmayın kimbilir neler yaşıyorlardır kendi içlerinde..ve takip etmeyin herkes internete güzel resimler koyuyor bu sizi ancak mutsuz eder..iyi düşünün inşallah sizde birini bulup mutlu olursunuz..gelecekte kimin ne yaşayacağı belli olmaz ..çevre edinin değişik ortamlara girin..

Herkes kendinden sorumludur @mehtapsatir .. O kızın değer yargıları buna müsade ediyor demekki fakat bu mutlu olacağı anlamına gelmez. Kendimizden ödün vererek elde ettiğimiz mutluluk sahte mutluluktur ve mutlaka bir yerde son bulur.

Şartlar ne olursa olsun doğru olanı yapmaktır bize düşen ki siz de öyle yapmışsınız. Bunu bir aptallık ya da kaçan bir fırsat olarak değerlendirmeyin. Neyin bir şans ya da şanssızlık olacağı hiç belli olmaz. Doğru olanı yapın ve gerisini akışa bırakın. İnsan olabilmek ve dik bir duruş sergileyebilmektir esas olan.

bu kadar dik olmak hep dogruyu yapmak yanlis mi diyr dorguluyor kendimi bu donem.belki de mutluluk icin dogruyu degil istediklerimizi yapmali

Erkekler hakkındaki düşüncelerinize katılıyorum evli erkekten bahsetmissiniz redddetmissiniz çok da iy yapmissiniz sizi asla metres olmaya niyetlimisin diye elestirmiycem çünkü asıl anlatmak istediğinizin bu olmadiğini okadar iyi anladimki böyle durumları ancak ayni şeyleri yaşayanlar anlar bende aynı sizin gibiyim ama şu durumda malesefki yapilacak bişe yok elinizden geldiği kadar dua edin sizde napalim kısmetimizde ne varsa onu yaşiycaz siz sürekli neden neden diye sorguladikca daha çok batıcaksınız ki kendimden biliyorum bi şekilde toparlanmak zorundayiz canım allah yolunu açik etsin

bu kadar dik olmak hep dogruyu yapmak yanlis mi diyr dorguluyor kendimi bu donem.belki de mutluluk icin dogruyu degil istediklerimizi yapmali

Doğrusu bu noktada mutluluk göreceli bir kavram. Hem risk alıp uğruna mücadele edebileceğiniz hem de değer yargılarınızla çatışmayan birşeyler mutlaka vardır. Belli bir matematiği yokki hayatın bildiğim tek birşey var; günün sonunda vicdanımızla başbaşa kalıyoruz. Hayat sürprizlerle doludur, değer yargılarınızdan şüphe etmeyin. Uzun vadede mutlaka karşılığını alırsınız diye düşünüyorum.

Siz daha öncede evli erkek konusu açmışsınız zaten yani bir yatkınlık var anladım kadarıyla hanımefendi..ayrıca adam EVLİ EVLİ neyin konusu açılıyor ki. Bir iyilik yapmak istiyorsan aç fake bir hesap karısını uyar bence böylelikle adamında metres olmaya can atan hanımında planları gümler bak bakalım karısını boşuyormu alıyormu o kadını izle tavsiye ederim, bayagı eglenirsin geriden..

O adamdan size hayır gelmezdi zaten siz neden üzüldünüz anlamadım
ya inanilmaz uzgunum bu gun daha cok.o kadin seni her seyinle kabul ederim vs yazip duruyor facebooktan sarkilar siirler..adama yalvariyor resmen saka gibi be ben bunu gordukce cildiriyorum.yani bakmasam olmuyor baksam olmuyor.hayati yasamadan geciriyorum gibi geliyor bana derdim bu aslinda.bu adami begendin yasa gittigi yere kadar diyorum ama yapamiyorum ya ..yapamiyorum maalesef

ben kendime kizginim zaten.rahatim tek yasiyorum pek cok sey yapabilecekken yapmiyorum yapamiyorum ya ona kizginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…