- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
ben yanimda biri olmayinca mutlu olamiyorum.yapi meselesi yalnizlik mutsuz ediyorBence birey olmayı, birileri olmadan da mutlu olmayı öğrenmelisiniz. Depresifliğinizi, iç karartıcı sesinizi buradan hissettim ben yani, etrafımda puslu bulutlar belirdi yazınızı okurken ya. Azıcık pozitif olun, ben mutsuz geçirdiğim 1 dakikama bile üzülüyorum. Mutlu olmama sebep yokken bile etrafıma şöyle bir bakar, gülerim ve içim mutlulukla dolar, tavsiye ederim. Siz enerjinizi arttırdıkça bu düşüncelerinizden kurtulacaksınız
off bir defa anlatacagim hala israr ederseniz bu son cevabimdir size.hanimefendi ben eski esimle durumumu anlatsam da bosan derdiniz.ama adam mutlu su an o kadinla.bu adam da mutlu olacak bu kadinla.ve bosanacak zaten o kesin.ha ben bosansa da bu adama gitmeyecegim emin ol bundan.adam sorunlu.benim sorunum kimseyle olmamasi ve benimle olmayanlarin baskasiyla mutlu olmasi.ya da soyle ifade edeyim benim dogru diye yapmadigom ne varsa beni sonra mutsuz ediyor baskalarinin dogru mu yanlis mi diye umursamadan yaptiklari onlari mutlu ediyor.ne kadar empati kursam o kadar kaybettimReddetmemişsin sadece nazlanmışsın, şimdide diğer metres adayı çıktı adamı kapcak, boşanıncada yanında o olcak ben değil diye hayıflanıyor ve kıskanıyorsun..en sevdiğim metresler arası kapışma çok ekşin..
sag olunçok acımasız yorumlar yapıyorsunuz. kız kabul etmedim diyor, siz kıza metres diyorsunuz.
İşte aslında paradoks gibi bi şey bu. Mutsuzluk-->yalnızlık<---mutsuzluk. Biraz pozitif olun içinizden, bu hemen etrafa yayılacak ve yalnız olmayacaksınız o zaman.Ama şu an negatiflik saçıyosunuz, biraz daha bu olumsuz düşüncelere devam ederseniz, depresyona girersiniz. En azından sevdiğiniz arkadaşlarınızla vakit geçirinben yanimda biri olmayinca mutlu olamiyorum.yapi meselesi yalnizlik mutsuz ediyor
gun icinde cok pozitifim aslinda ama iste yalnuz kalinca..İşte aslında paradoks gibi bi şey bu. Mutsuzluk-->yalnızlık<---mutsuzluk. Biraz pozitif olun içinizden, bu hemen etrafa yayılacak ve yalnız olmayacaksınız o zaman.Ama şu an negatiflik saçıyosunuz, biraz daha bu olumsuz düşüncelere devam ederseniz, depresyona girersiniz. En azından sevdiğiniz arkadaşlarınızla vakit geçirin
Anladım ama doğru yer, doğru zaman ve doğru kişi, İlla ki karşınıza siziz de mutlu edecek birileri çıkacakgun icinde cok pozitifim aslinda ama iste yalnuz kalinca..
umarimAnladım ama doğru yer, doğru zaman ve doğru kişi, İlla ki karşınıza siziz de mutlu edecek birileri çıkacak
bu kadar dik olmak hep dogruyu yapmak yanlis mi diyr dorguluyor kendimi bu donem.belki de mutluluk icin dogruyu degil istediklerimizi yapmaliHerkes kendinden sorumludur @mehtapsatir .. O kızın değer yargıları buna müsade ediyor demekki fakat bu mutlu olacağı anlamına gelmez. Kendimizden ödün vererek elde ettiğimiz mutluluk sahte mutluluktur ve mutlaka bir yerde son bulur.
Şartlar ne olursa olsun doğru olanı yapmaktır bize düşen ki siz de öyle yapmışsınız. Bunu bir aptallık ya da kaçan bir fırsat olarak değerlendirmeyin. Neyin bir şans ya da şanssızlık olacağı hiç belli olmaz. Doğru olanı yapın ve gerisini akışa bırakın. İnsan olabilmek ve dik bir duruş sergileyebilmektir esas olan.
Erkekler hakkındaki düşüncelerinize katılıyorum evli erkekten bahsetmissiniz redddetmissiniz çok da iy yapmissiniz sizi asla metres olmaya niyetlimisin diye elestirmiycem çünkü asıl anlatmak istediğinizin bu olmadiğini okadar iyi anladimki böyle durumları ancak ayni şeyleri yaşayanlar anlar bende aynı sizin gibiyim ama şu durumda malesefki yapilacak bişe yok elinizden geldiği kadar dua edin sizde napalim kısmetimizde ne varsa onu yaşiycaz siz sürekli neden neden diye sorguladikca daha çok batıcaksınız ki kendimden biliyorum bi şekilde toparlanmak zorundayiz canım allah yolunu açik etsinhayatimda hic mucadele etmedim bi seyler icin bunu anladim.hic mucadele etmedim demek yanlis olur ettim dogru oldugunu dusundugum seyler icin ettim.yanlis oldugunu bildigim her seyin ipini saldim gitti.mucadele eden bir yapim hic olmadi olamadi..
evlendim.evlenmek icin cok mucafele ettim ama sonra o adamin degmeyecegini anladim ve mucadele etmedim.simdi o adamla evlenen kadin mutli.yurt disinda yurt icinde gezip duruyorlar.musmutlular..her insan hata yapar dedim.baska biri oldu ama onun da sevdigim kisi oldugunu dusunmedim.hayatin onunla gececegini dusunemedim.ilk engelde yildim..biraktim ipin ucunu saldim gitti.
hayat hep erkek degil tabi ki ama cook yalnizim.kalabaligin icinde yalnizim ve bir omuz bir el bir guzel soz istiyorum.beni cok isteyen biri cikti karsima.evli diye reddettim cok ama cok istememe ragmen eeddettim hem de defalarca kez.ama simdi gozumun onunde ona ilan i ask eden bir kiz var.benden daha guzel degil,benden daha iyi huylu degil ama belki de benden daha zeki bilemiyorum.adam cok zengin adam kariyer icin yardimci olabilecek biri ve kiz bunu kacirmiyor.surekli adamin dibinde surekli adama siirler vs vs..bunlari benim gozume sokarak da yapiyor ustelik.ya beni biliyor ya hissediyor bilemiyorum.adam simdilik hayir diyor ama bir kadini ne kadar reddedebilir ki bir erkek.bi gun kabul edecek..ben yine dogru olduguna inanmadigim icin adami ittim.ce yine ayni sey yasandi.benim ittigimi havada kaptilar.evliymis oymus buymus demeden.ve o kiz eminim iyi yerlere iyi pozisyonlara gelecek bunun icin bi seyler feda edecek ve en acisi o bosandiginda yaninda bu kadin olacak.cunku mucadele ediyor deli gibi..adamin pesinde pervane.basit geliyor yaptiklari ama erkekler bundan anlamaz ki..basitmis vs mis..neyse ne zaman dogru davrandin desem kendime hep kaybediyorum.niyeyse yine kaybedeceksin diyorum kendime.dogru olani yaptin yine ve yine kaybedeceksin diyorum..icime okuz oturdu ve kalkmiyor
bu kadar dik olmak hep dogruyu yapmak yanlis mi diyr dorguluyor kendimi bu donem.belki de mutluluk icin dogruyu degil istediklerimizi yapmali
ya inanilmaz uzgunum bu gun daha cok.o kadin seni her seyinle kabul ederim vs yazip duruyor facebooktanO adamdan size hayır gelmezdi zaten siz neden üzüldünüz anlamadım
ben kendime kizginim zaten.rahatim tek yasiyorum pek cok sey yapabilecekken yapmiyorum yapamiyorum ya ona kizginimTam manasıyla okuyamadım ama hayata dair kendinize yönelik amaçlarınız olsun. Benim umutlarım olmasa çırılçıplak kafamda huniyle sokaklarda koşardım şimdiye ondan diyorum. Kimseden mutluluk istemeyin, mutluluğu kendiniz oluşturun.
daha fazla emin olO değil de evli adamin etrafinda resmen 3 kadın var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?