ben neden mutusuzum neden icime öküz oturuyor?

TEŞEKKÜRLER tekrar herkese
Bence senin çalışma ortamındaki insanlar ahlaki değerlerden yoksun , yasam tarzları kötü, sende etrafındaki herkes öyle olunca acaba mı diyorsun ama hayat öyle değil. Vicdan rahatlığı herşeyden önemli, edep ahlak şeref önemli.
gene takılırsan yaz , aslında o işyerini değiştirebilsen senin için çok iyi olurdu

ben anladım konu sahibini. herkes yanlışlar yaparak hak etmediği mutlulukları yaşarken, ben kendimce doğru yaptığım şeylerin hiçbiriyle mutluluğu bulamıyorum diyor. ama ben olsaydım şayet, evli adamı reddettiğim için kazandığım kendime saygım, onurum, gururum, kendimce sergilediğim o duruş en büyük mutluluk kaynağım olurdu.

Konu sahibi insallah gercekleri anladi.Ben oyle gordum.
Bir insanin once kendine saygisi olmali.isin ozu bu.basbasa kaldiginda keske oyle yapmasaydim demeli insan.

Ya desenki" millet metres olmak bile mücadele ediyor ben doğru şeyler için bile gerekli mücadeleyi vermedim".Tamam yine anlaşılır.Ama oyle yazmışsın ki sanki bunun için bile hayıflanıyor gibi.
Ifade edişinde sıkıntı oldu bence.Ki lafını gecirmen bile gereksiz ve abes.Onlari görmemen bile gerekiyor.Yanlis arkadas kurbani gibi olmussun etrafinda gore gore.Tehlikeli sular onlar seytan durtmesin.Bir arkadaş demiş ayarlarında bir sıkıntı oldu galiba.Oyle olmuş galiba

Mesele buysa inançlı olun. Doğru olan her zaman er ya da geç kazanır eminim bundan ben. Ayrıca geziyormus eski eşiniz peki acaba otel odalarında yeni eşinin dayak yemedigini bilebilir mısınız ? Ya da yeni eşine "haram olsun yediklerin" vs gibi şeyler söylemediğini. Siz deneyimlemisiniz iyi bir eş olsaydı bitirmezdiniz değil mı ? Ne oldu yani adama boşanınca süper bir eş mı oldu sanki ? Hayır sadece sizin katlanamadiklariniza yenisi katlandı , cinsleri aynı imiş bu bu kadar. Arabesk dusunmeyin hayat çok zor olur öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…