Dün attım valla:)Ben olsam eşim eve aldıkça çöpe atardım
Aa maden suyunun içine reçeli ilk defa duydum ve deneyecem zaten çileği çok severim inşallah faydasını görürüm bu kola belasından uzaklaşırımCanın illa asitli bir şey isterse sade maden suyu içebilirsin çok yavan dersen bir parça limon ya da evde yapılmış vişne çilek reçeli v.s içine çok az atabilirsin. Ya da bir şişe maden suyuna yarım çay bardağı vişne suyu katabilirsin. Kolaya alternatif olur.
Yok çok sağlıklıymış maşallah 4.5 yaşına girmiş prensesi:)Peki bebeğinize birşey oldu mu
İnanırmısın dün gece duşa girdim ve ilk defa ayaklarımı ve bileklerimi şiş gördüm.Düşündüm yediğim şeyler bana koca vucuduma bu kadar zarar verirken onun minicik vucudunu bile düşünemiyorum.Ne kadar da kötülük yapmışım savunmasız minik yavrumaçok yanlış bebeginizi düşünün bol su için meyve yeyin.şeker tuz azaltın çok zararlı.hamilelik sekeri olur odem olur bak çok cekersin.kola sakin icme yazık o minik melegin annesi sensin unutma.sut et sebze meyve bol bol tuket.turşu ketçap gibi şeyler den uzak dur.bebek anne karnında senden besleniyor ona bunu yapma annesiiiiiii
Ayyy maşallah işte sizin gibi iradeli insanlarla karşılaşınca kendimi kötü anne gibi hissediyorumEn zararlı tükettiğim içecek kafede limonata içmek.
En zararlı tatlı da şu browniler.
Hamurişi yemiyorum 4 aydır canım istese.
Süt hiç sevmem 2 bardak süt içip 4 litre de su içip tuvalette yatıyorum resmen.
Her şey çocuklarımız için o yüzden bence hata yapıyorsun çocuğum söz konusu de yeme
Dün ilk defa şiştim dün dank etti.Yapmayacam bu kötülüğü artık ikimizedeAyy yapmayin yazik bebise de size de
Luzumsuz kalori luzumsuz kilo
Peki bebeğinize birşey oldu mu
maddi durumun müsaitse günlük evine yemeğini pişirmesi için bir kadınla anlaşKızlar 5 aylık hamileyim çok şükür kontrollerde hiçbir sorunumuz yok
İlk 3 ay çok sağlıklı beslendim yani en azından bu kadar sağlıksız beslenmedim.
Ne olduysa 3.aydan sonra oldu canım aşırı abur cubur katkı maddeli şeyler çekiyor.Annem yok yanımda ve hiçbir zamanda olmayacak (aramız açık)ve beslenmemi çok etkiliyor.Canım bi yemek çektiği zaman yapmıyorum elim kolum kalkmıyor.Mesela makarna canım çektiği zaman makarneks yapıyorum tatlı bişeyler canım çektiği zaman 2 paket bisküvi çikolata...Yani anlıyacağınız elime hazır ne geçerse yiyorum şuana kadar 3 kilo aldım
Bugünde hazır nugget gibi piliç köfteler vardı 7 tane falan kızartım yedim yanında kola ve 2 tabak turşuyla
Ve şuan aşırı vicdan azabı çekiyorum herkes çiğköfteden bile uzak dururken ben bu kadar bilinçsiz besleniyorum
Ve inanın kendime çok kızmama rağmen ertesi gün aynı şeyleri tekrarlıyorum(sabah kahvaltısı yapıyorum akşam tencere yemeği yiyorum bu sağlıksız beslenmem genellikle ara öğünlerde oluyor)
Artık kendimden nefret ediyorum bişey deyin kızlar
Ay rabbim korumuş kesinlikle öyleHayir, 4.5 yasinda ve cok saglikli bir kiz oldu :) ama herkes bizim kadar sansli olmuyor...
Canım artık sense kendine kurallar koy lütfen dün akşam şiştim resmen daha 21.haftayım ayaklarım davul gibi oldu.Bende senin gibiyim abur cubur yemeyi cok seviyorum
Çok sağolun laf olsun diye demiyorum kesinlikle bitti artık tutacam gırtlağımı.canınız tatlı istediğinde bir bardak süte kuru incir doğrayıp bir gece mayalandırın.inanılmaz tatlı isteğini gideriryor.baklava gelse öğğ olursunuz.hemde tüm toksikleriniz temizlenir.makarna istediğinizde sebzeli yada kıymalı hazırlayınki besin değeri artsın bebeğinizin sağlığı için.o sölediklerinizi bir daha asla asla yemeyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?