Ben Neden Nefisime Hakim Olamıyorum:(

Aa maden suyunun içine reçeli ilk defa duydum ve deneyecem zaten çileği çok severim inşallah faydasını görürüm bu kola belasından uzaklaşırım

İnanırmısın dün gece duşa girdim ve ilk defa ayaklarımı ve bileklerimi şiş gördüm.Düşündüm yediğim şeyler bana koca vucuduma bu kadar zarar verirken onun minicik vucudunu bile düşünemiyorum.Ne kadar da kötülük yapmışım savunmasız minik yavruma((((((
Allahım affettsin beni.
İnşallah çok dikkatli olacam

En zararlı tükettiğim içecek kafede limonata içmek.
En zararlı tatlı da şu browniler.

Hamurişi yemiyorum 4 aydır canım istese.
Süt hiç sevmem 2 bardak süt içip 4 litre de su içip tuvalette yatıyorum resmen.

Her şey çocuklarımız için o yüzden bence hata yapıyorsun çocuğum söz konusu de yeme

Ayyy maşallah işte sizin gibi iradeli insanlarla karşılaşınca kendimi kötü anne gibi hissediyorum
Zaten dün kararım kesindi çok çok çok dikkatli olacam

canınız tatlı istediğinde bir bardak süte kuru incir doğrayıp bir gece mayalandırın.inanılmaz tatlı isteğini gideriryor.baklava gelse öğğ olursunuz.hemde tüm toksikleriniz temizlenir.makarna istediğinizde sebzeli yada kıymalı hazırlayınki besin değeri artsın bebeğinizin sağlığı için.o sölediklerinizi bir daha asla asla yemeyin lütfen.

Ben hamıleyken cok saglıklı beslendım
Semız otu yemegı, ısırgan yemegı tavuk etler balıklar usulune gore pıstı
Bır tane cıps yemedım
Kendım cok kılo aldım bebegıde el kadar dogurdum 6 gun kuvezde kaldı bırde ustune :)
Ye demıyorum ama benım o donem dıkkat ettıgım kadar kımse dıkkat etmemıstır ıddalıyım

Makarneksi okuyunca gozlerim faltaşı gibi acildi. Oturup ne kdr zararli oldugunu saatlerce anlatabilirim. Ben de yillardir saglikli beslenen biri olarak ilk 3 ayda deli gibi cips cekti canim ama sadece 2 paketle sınırlı kaldim. Hamileyken cok zor oluyor nefis terbiyesi. Ama canim cekse de ölsem bitsem de asla yemedigim bi suru sey var hala. Yemek islerini biraz daha hizli hale getirmen lazim. Ben de ara ogune zirt pirt bisi yapmaya useniodum. Artik şöyle yapiorum. Cerez/ ispanak dograyp koyuyorum 2 dkda yumurtali yapiyorum/ yogurda meyve dogruorm. Bu, aksam yemeginden önceki 3 ara ögunum olmus oluyor. Meyveyi acken kahvaltidan soraki 2bucuk saat sora yiyorum. Digerini de 2bucuk saat sonra. Aksam yemeğini de beklerken ara ara cerez goturuorm. Kan üzümü badem ceviz findik fln. Ve artik kilo almiorm. Meyve ve cerez sabit. Digerini kolay tariflerle kafama göre degistiriorm. Peynir ekmek bile olabilir.

maddi durumun müsaitse günlük evine yemeğini pişirmesi için bir kadınla anlaş

Ay şu sağlıklı beslenme olayını hayatım boyunca beceremedim

Dünkü öğünüm sabah 1 poça, öğlen 1 kase çorba ekmeksiz, akşamda 1 tabak mantıydı.

Meyve neredeyse hiç yiyemiyorum, kırmızı et yiyemiyorum, tavuğun kokusundan midem bulandı onuda yemiyorum. sebze konusunda da çok seçiciyim.abur cuburda aşırı yemiyorum. Sanırım el kadar, hastalıklı bir bebeğim olacak

Bir arkadaş demiş ya sanırım bu bebek için uğraşmadınız diye, aksine benimki 9 yıl sonra tüp bebekle oldu. Yani isteyip istememekle alakası yok. mide almayınca insanın elinden çok şey gelmiyor.

Senden beteri var gördüğün gibi

Bende senin gibiyim abur cubur yemeyi cok seviyorum
Canım artık sense kendine kurallar koy lütfen dün akşam şiştim resmen daha 21.haftayım ayaklarım davul gibi oldu.
Lütfen artık dur diyelim yoksa bunun sonu hayra alamet değil

Çok sağolun laf olsun diye demiyorum kesinlikle bitti artık tutacam gırtlağımı.
İncirli süt mide bulantısımı yapıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…