ben nerde hatalıyım

hayatım şükret ya neler var.boş yere üzüyorsun kendini

canım bilemiyorum evet aslında bakınca boş geliyor ama çok kırıldığım noktalar oldu bugüne kadar
kadın ööle ki o gül yüzlülükle çeviriyor lafını iki gülerek yapıyor yapacağını
yani ben bazen şüpeye düşüyorum o anı gözümün önüne getirip düşünüyorum çıkaramıyorum o olumsuz olayı
ama ortada bi tuhaflık var işte..neyse yaa bilmiyorum çok karıştım artık gerçekten
neyseki benimkinin durumu gayet iyi sanırım arada kaldığını daha doğrusu taraf tutmuş gibi olduğunu fakettiki
toplamış kendini onca laftan sonra çok iyi konuşuyor benle bakalım en çok onu kaybetmekten korkardım yavaş yavaş başıma gelmese iyi

canım seni savunmuyorsa çok zor bu iş benim k.v gibi oğlunun yanıda sever o yokken söver ama bi konuda kendimi şanslı buluyorum kocam annesini çok iyi tanıyo senin ki eğer susuyorsa yarın o kaynana neler yapar benim kocam yanımda olduğu halde bana neler neler yapıyo daha yeni evliyim...

aslında annesini de benide çok iyi tanıyor
mesela dediğim gibi annesi çok konuşur ve ne dediğini kendide bilmez
benimki kendi annesini bilmeyecek mi sanki
ama tuhaftır ki ben kötü oldum birden kalkıp onu savunur gibi konuşması(başbaşayken)
sonrada annem diye demiyorum büyüğündür demesi beni soğuttu yani herşeyden
ben onun annesine ne demişimki yani onun bana dediklerinin yanında
çok algılayan insandıysa dediğimi anlardı ben diyorum ki evet sevdiğim insanlardan beklemediğim/en ufak bişi duyunca
moralim bozuluyo..madem vaaayy o kadar büyük anasın o zaman anla hadi lafımı ne dyorum bak sevdiğim insanlar...
ama saygısız ben oluyorum
yorumsuzum artık nötrm..tek korktuğum benimki şartlanıp benim aileme kötü davranır mı yada saygısızca
bunu normalde yaparsa bilmem ama bana inat gibi yaparsa çok kötü olurum

Aynı evde yaşadıkları için anası oğlunu dolduryo biz konuşurken birlik oturmak istemediğim zaman annesi bizi ayırmaya çalıştı evet bende ayrıldım ama oğlu günlerce yemedi içmedi sonra kendi ayağıma geldi ayrılma oğlum kötü diye ama tabi onu unutup yinede benimle uğraşmaya devam edyo anlayacağın bi insan yedisinde neyse yetmişinde de o şimdi bile arkamdan konuşuyo dedikodu yapıyo kocamla aramı açmaya çalışıyor(tabi başaramıyo) ama susupta oturmuyo beni yıpratmaya devam ediyo allah yardımcın olsun çok zor....

Eşin olacak kişi annesine düşkünse inat olsun diye senin ailene kötü davranabilir...ama bence bu konuyu otur konuş yanlış adımlar atma eğer eşim benim yanımda olmayıp beni annesine ezdirseydi ben bitirirdim o benim yanımda birbirimizi seviyoruz o yüzden çekiyorum o kadını eşimi sevdiğiM için eşinde seni anlamzsa o zaman ileride o evlilik mutsuzlukla sonuçlanır...

Son düzenleme:

benimki çook anneci değil sanırım benim şok olmama neden olan da buydu
dün beni eve getirirken sizin bunlarla olmaz bizimki hiç olmaz dedi
ben birden başımı çevirip yüzüne bakınca anladı yanlış bi kelime ettiğini benim ayrılık gibi düşüneceğimi
sonra toparladı yoldada daha sonrasında da..aslında yapısı ööle değildir inatla yapacağını sanmıyorum
ama düşünüyorum da dediğim gibi kalkop benim anama babama küfür etmediği sürece
ne ben ağzımı açarım ne de bizimkiler..kız tarafı biraz daha düzgün hareket ediyor benim annem yada babam onu beğenmezlik etmezler
yada çok şey isteyip beklemezler hatta ben mutlu olduğum için ve olmam için dahada desteklerler ama bilmiyorum yaa bu işin içinden çıkılmıyor
mecbur karşı karşıya gelince onlar gibi davranıcam bende diyip gülücem ama lafımı da gediğine koyacam
bende bugüne kadar yanlış anlamışımdır boşver olur ööle şeyler dedim sırf seviyorum diye duymadım görmedim ağzımı açmadım
belkide ağzımı zamanında açsaydım bugün bunlar olmayacaktı çünkü benimki olayı bilmesede anlıyordu bişeler
o yüzden küsen hatalı olan uğraştıran ben oldum ööle gördü..bi yönden şanslıyım dün zaten kv ile normal devam ettik gülüşmeler filan
oğluda şimdi normal davranıyor o yüzden kesinlikle böle yapmalıyım şöle olmalı demiyorum herkes normal şuanda bakalım inş bööle gider

bu erkkeklerı anlamak cok zorr dengesızlık dız boyu.. kv yaptıklarınaa gelıncee evlendıgınde suanda saka denılen seyler tokat gıbı yuzunee solenıcek maleseff.. evlenınce hersey okadar cok degısıyorkı ben bunları bole bılmezdım dıee oturup kalıosun ..

Son düzenleme:

aynen çok katılıyorum çok şükür kocam değişmedi ama k.v tahmin edemediğim sekilde değişti ve düğünden sonra oğullarını kaybettiği düşüncesine kapılıp Çılgına dönüyorlar..bizzat yaşadım düğünün ertesi günü anası yanımıza inmek istemiş bakalım ne yapıyorlar diye düşünün aklımın ucundan geçmezdi öyle bişey yapmaya kalkacağı...

Son düzenleme:

haklısın canım valla bende ne halt edecem bilmiyorum
bakıyorum şimdi birr üzülen ben oldum
annesine saygısızlık etmişim kadının haberi yok oğlunun yanında bi yüzünü dökmüş o kadar
sonra gene toparlandı ooo ne muhabbetler ne şen şakraklık
ama akşam oğlu beni azarladı
sonra noldu hiçbişe olmamış gibi gene güzel konuşuyor benle
bende konuyu açmak istemiyorum biliyorum çünkü onlar yok yaa ööle olmadı bööle demedik diyip sıyrılacak
gene ben kötü olacam sakız gibi uzatasım yok hakkımı arayamıyorum
neyse ben yıprandığımla kaldım bakalım bundan sonrası nolacak
diyorum yaa ev halkı gayet iyiydi şimdi gidip oğlu konuyu açacak ve bilip bilmeden konuşacak
bu sefer gene ben kvnin gözünde kötü olacam birde olmadık yerde kadın iyce cephe alıp zafer kazanacak
bak kendi yaptığı kuyuya kazdığını da göstermeden beni attı şimdi herkes güllükgülistanlık
boşmuş boş bide beni çocuğu gibi severmiş peehhh bööle çocukluğun da sevginin de içine tüküreyim
oğluna bunu empoze etti gıkımı çıkarınca onlar sevgi dolu ben haset oluyorum
ne biliyolarsa ööle yapsınlar yarın bigün aileler tanışınca sahipsiz olmadığımı görecek ama o kv
birtek anneme güveniyorum bu konuda beni koymaz o ööle ortalıkta
onun dilinden o anlar..onlar orda çekişsin lafını sölesin annem de biz mutlu olalım boşver bi bunu istiyorum
madem iylik sevgi ööle bişe benimkilerde sevgi gösterecek bundan sonra aynen o şekilde

erkekleri de kötü görmemek lazım erkeğe ne desen beynine ne laf koysan ona göre hareket ediyolar aynı bi makine gibi
şimdi annesiyle yaşıyor ama gelecekte benimle olacak ben ööle bi saygımı sevgimi koruyacam ki hepsi şaşıracaklar
bu ne kaçak dövüş resmen kimin naptığı belli değil ben bi laf ettim yerin dibine soktular
neymiş annesinin yüzü düşmüş ya benim tane tane düşüp parçalanan yüzüm o ne olacak hiç mi görmedin sen bu hallerimide
ananı savunuyorsun tabi şimdi bir evdesiniz o lafıyla yönlendirir seni biliyorum çünkü kadın insana hani bi tabir vardır ya mecel diye
heh o meceli vermiyor insana..neyse zamanla bakalım nolacak..ama uzun zamandır kendi anneme ööle bi yakın oldum ki
hani her genç kız atışır ya annesiyle biz ööleydik onu gördükten sonra anneme tapar oldum Allah razı olsun annemden
benimde çıkaracağım ders buymuş işte

aileler çekişince sen daha da mutsuz olacaksın bunu aklından çıkarma gidip evde oğluna kaynanan olacak kadın bana bunları şunları dedi oğlum ben ne yapayım biz bunları nerden bulduk ettik kızda anasıda fena dese ne yapacaksın o zaman hiç bişey senin düşündüğün gibi güllük gülistanlık gitmiyo ikiniz de mutlu olmuyorsunuz hatta aileler yüzünden çok da huzursuz oluyosunuz canımm unutma bunu...

evlendıkten sonra dahada kotu oluyor malesef. cvp vermessken herzaman ıyı gelın oluyorsun bıkezz karsılık verınce senden kotusu yok.. ve daha sonra hep yuz goz olmak zorundasın.. esının hatrına.. aynıları benımde basımda maleseff.. nefret ettırdı kendınden kv.. ama sımdı telde esımle konusurkenn ( 6 aylıkta kızım var ). kızçelerım nasıl dıyor.. hıcbırsey olmamıss sankı hersey dedıgın gıbı gulluk gulıstanlık cok yuzsuzler cok ole bole deıl

gelıp baksaymıss tobe tobe.. hıc utanmak kalmamıss yaa.. ıyı carsaf ıstememıss cahıll kadın

şu kaynanalrın bir kaçının saçlarını dolasam elime belki rahatlarım

aynı benim k.v aynı bu kadar benzerlik olamaz susarsan iyi susmazsan kötü ve bide hiç bişey olmamış gibi davramnası yok mu deli oluyorum düğünden önce çarşaf bakılıyo falan dedi de ben de onu anca geri kafalılar yapar kocam benden eminse kimseye laf düşmez dedim istemeye yüzü tutmadı o günde...ağzının payını vermeseydim isteyecekti yani...

Me-Sa-Fe..
Her şeyin çözümü..

Keşke bu denli gidip gelmeseydiniz..
Hergünlemek derler bizim o taraflarda, öyle olmuş sizinki de..

Sözlünü de boz ailesinin yanında, annesini mi tutuyor, eee hani tatlım annenin dediklerine katılmıyordun sen, şimdi yine anneci oldun korkuyomuş mu yoksa benim bebeğimmm annesinden de bas kahkahayı..

Dinsizin hakkından imansız hesabı..

evet annem diyor zaten mesela aileler işin içine girince daha zor olacak diye
açıp hepsinden ayrı izin alacan yoksa yandın (bu benim düşüncem) eğer yapmadın mı bunu vay haline
bizi takmıyor mu ayy ne ana baba biliyo ne bişe nerden bulduk edecek zaten erkek milletide makine yaa
alacak o lafı beynine tamam artık sonrası
ama hiç değilse benide tek görmesinler belki benim kuramadığım o tavrı mesafeyi ailem sayesinde biraz koymuş oluruz
ama biliyorum annemde mesela beğenmediği bişe oldu mu yalnızken kv beni dırdırlayacak

bazısına akıl sır ermiyor bazende diyorum birlik oturayım biliyorum ööle bişe yapacağını
hiç değilse oğlu anasını bi görsün iyce sonrada diyorum aman haa onlar kılıfını iyi bulur oğlu gider evden bana sarar saçma sapan konularda

şu kaynanalrın bir kaçının saçlarını dolasam elime belki rahatlarım
aaa sakın yapma yolda taşlanmak için kol gezilen gelin olursun mazallah

neden kaybedesin canım. Allah daha kötüsünü yaşatmasın.bir sorun oldumu neyden rahatsızsan eşinle konuş direk,ailesine söyleme.seni seviyorsa anlayışlı davranacaktır

erkekler genelde ailelerinin yanında artistlik yapmayı severler ya kafana takmayacaksın umursamayacaksın yada başbaşayken sakince güzel bir dille sevgiline bozulduğunu kırıldığını anlatacaksın.bu arada sevgilinin ailesi ile mesafeli olmanı öneririm daha nişanlı bile değilsin bu kadar içli dılşı olup kaynanam bana şöyle dedi böyle davrandı diye strese girme her söyleneni her yapılanı da ciddiye alma canım yoksa işin içinden hiç çıkamazsın biraz vurdumduymaz olmakta fayda var

iyi yöntemmiş
ama bizim aramızda ööle bi ilişik varki ilişki değil ilişiğimiz
sanki bööle anlıyoruz hemen birbirimizin ne demek ne yapmak istediğini
tuhaf bi iletişim tuhaf bişi var aramızda sanki koku yayıyoruz anlıyoruz hemen birbirimizi
eminim ööle yapınca ne alakası var yaa falan edip bu yüzünü düşürecek bende ona dayanamıyorum
anası neyse de oğluna oyun edemem ya
bu arada evet hatamın nerde olduğunu çoook iyi biliyorum ama
yemin ederim ki iyi düşündüm sevdim iylik de görünce sürdü bu gidip gelme işleri
eskiden bayramdı falan filandı giderdim şimdi çarşıya çıkınca uğruyorum
daha doğrusu ablasıyla çıkınca gidiyoruz onlara e her zamanda yok yok edilmiyor gene bişiler uyduruyolar küstümü ha küstümü diye
aslında ööle sorarak kendilerini belli ediyolar demek küsülecek bişe yapmışsınız ki gelmiyor diyen yok ama çünkü niye
xAyx heeerrşeye küser ağlak suratlının tekidir o

Kuzum her çiftin arasında vardır birbirini anlamak, benimki nefes alsın ağzından çıkacak lafı bilirim.
Ama bu bildiğimi başkası bilmez, annesinin aklına kurt düşecek o zaman, hmm başbaşayken de onu hoşluyor diye kendi kendini yiyecek.. Ne alakası var derse de seninki, ay bi de inkar ediyor sıpa ya de yine gül, sinir olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…