evet canım bazen beni savunduğu filan oluyor ama daha doğrusu savunmak değil deneden kaybedesin canım. Allah daha kötüsünü yaşatmasın.bir sorun oldumu neyden rahatsızsan eşinle konuş direk,ailesine söyleme.seni seviyorsa anlayışlı davranacaktır
erkekler genelde ailelerinin yanında artistlik yapmayı severler ya kafana takmayacaksın umursamayacaksın yada başbaşayken sakince güzel bir dille sevgiline bozulduğunu kırıldığını anlatacaksın.bu arada sevgilinin ailesi ile mesafeli olmanı öneririm daha nişanlı bile değilsin bu kadar içli dılşı olup kaynanam bana şöyle dedi böyle davrandı diye strese girme her söyleneni her yapılanı da ciddiye alma canım yoksa işin içinden hiç çıkamazsın biraz vurdumduymaz olmakta fayda var
Kuzum her çiftin arasında vardır birbirini anlamak, benimki nefes alsın ağzından çıkacak lafı bilirim.
Ama bu bildiğimi başkası bilmez, annesinin aklına kurt düşecek o zaman, hmm başbaşayken de onu hoşluyor diye kendi kendini yiyecek..Ne alakası var derse de seninki, ay bi de inkar ediyor sıpa ya de yine gül, sinir olsunlar.
mutlaka denicem el mi yaman xAyx mi hadi buyrun meydana yiğitler
Er meydanı hayırlı ola..Lafın iyisi şakayla söylenir unutma, sert şekilde nasılsın dersin batar, gülerek amma da salaksn dersin o da güler.. Sende itici olmadan, sinirlenmeden boz hepsini, yola geleceklerinden emin olabilirsin..
terbıyesız kadın ..aynı benim k.v aynı bu kadar benzerlik olamaz susarsan iyi susmazsan kötü ve bide hiç bişey olmamış gibi davramnası yok mu deli oluyorum düğünden önce çarşaf bakılıyo falan dedi de ben de onu anca geri kafalılar yapar kocam benden eminse kimseye laf düşmez dedim istemeye yüzü tutmadı o günde...ağzının payını vermeseydim isteyecekti yani...
evet annem diyor zaten mesela aileler işin içine girince daha zor olacak diye
açıp hepsinden ayrı izin alacan yoksa yandın (bu benim düşüncem) eğer yapmadın mı bunu vay haline
bizi takmıyor mu ayy ne ana baba biliyo ne bişe nerden bulduk edecek zaten erkek milletide makine yaa
alacak o lafı beynine tamam artık sonrası
ama hiç değilse benide tek görmesinler belki benim kuramadığım o tavrı mesafeyi ailem sayesinde biraz koymuş oluruz
ama biliyorum annemde mesela beğenmediği bişe oldu mu yalnızken kv beni dırdırlayacak
bazısına akıl sır ermiyor bazende diyorum birlik oturayım biliyorum ööle bişe yapacağını
hiç değilse oğlu anasını bi görsün iyce sonrada diyorum aman haa onlar kılıfını iyi bulur oğlu gider evden bana sarar saçma sapan konularda
aaa sakın yapma yolda taşlanmak için kol gezilen gelin olursun mazallah
ewlenince düzelir diye bekleme düzelmez daha kötü olur...siz daha sewgiliyken kadın fitneliklere başlamış ilerisini sen düşün...ayrıl diyemem ama sevgilinin gözünü korkut...seni kaybetmekten korksun ve annesiyle senin arandaki ince cizgiyi kaçırmasın...o annesi sen karısı olcaksın...aradaki ayrımı farkettirkızlar selam herkese
bugün çok moralim bozuk
konuyu kısaca özetleyim uzun olunca okunası olmuyor biliyorum
bnim 4yıllık bi ilişkim var gerçi evlilik gibi bişi birbirimize o derece yakınız
aşk ve sevgi konusunda tabiki yanlış anlaşılmasın..
gelim konuya;
uzun süreli bir ilişki olması malumuyla ailesiyle çoktandır tanıştım ve gelip gidiyoruz
epeydir müstakbel kv min bana olan tavırları bi tuhaflaştı
oğlunun yanında beni çok sever ama öbür türlü bana karşı tuhaf bişiler yapar götürürm beğenmez çok detayına düşer yok tuzu yok buzu...
neyse epey biriktirmişliğim oldu açıkçası ama lanet bi huyum var biriktirip biriktirip hiç olmadık bi yerde dökerim
bugün yine onlardaydım şans eseri gitmiş oldum epeydir olayları anlamlandırdığımdan ara vermiştim sık gitmeye
neyse herşey gayet güzel keyifler yerinde otururken benimki birden aa çarşıdamıydın niye haber vermedin filan yaptı
bende haber verdiğimi söledim mesele bu değil nedense annesinin yanında filan bi tuhaf oluyo sanki ben söz dinlemeyen biriyim gibi yada
çıkışmaları oluyo defalarca uyardım neden bööle yapıyosun niye onların yanında kuvvet buluyosun diye
normaldee kızsa laf etse ki çok etmez nadirdir sorun etmem
bugün onun afının üstüne annesi ya xayx hemen küser gözyaşını döker deme filan yaptı kadın resmen üstüme yaftalamış
bende biriktirmişim ya birden evet çok sevdiğim insanlardan bööle şeyler görünce bozuluyorum dedim sonra o da evet sulugözdür dedi
ama vay sen misin diyen beni eve bırakana kadar bir ton laf saydı saygısızlık ediyorsun o sana şaka yaptıda bilmem ne de hepimizin burnundan getirdi diye
bende söledim ya sen başka zaman laf saysan ağzımı açmam niye bööle yapıyosun nolurki beni sevsen onların yanında
sen destek çıkmazsan başkası niye sevip kollasın dedim biraz sorunlar yaşamıştım önceden ve huyumun çok tuhaflaştığını söledim
bunu kabul ediyorum ama bu kadarını haketmiyorum annesi onun yanında sevip övüyor ama o olmadığı zaman başlıyor
bu gidip gelmelere ara verdiğimde düzeldiler biraz ama bugün bööle bişe olması beni çok yıprattı
ben gerçekten bu aralar sevgi ilgi bekliyorum fazlasıyla farkındayım ama bu istediğim çok mu kızlar söleyin
yolda gelirken birden kaldırıp sen evlenince napacan birlik oturamayız hiç ayarlama kendini sen bunlarla olamazsın bizimki de hiç olmaz dedi
bu lafı onlarla olmadığından sölemedi ben evde başka biri oluyosamda gelme dedi bize zorunda değilsin dedi
annesi yanında bişe dediği zamanda hiç savunmuyor bigün saçımı yaptırmışım çok beğenmişim bu tabi beğenmedi
benimkide hiç demiyor yok ya güzel olmuş ya sadece bunu söleyecek ne var yani bunda
bilmiyorum çok şey var aslında ama o kadar içime atmışımki ben bile unuttum bende açık açık söledim annen senin yanında
iyi konuşuyo sen olmayınca beğenmiyo diye..tabi annesi bu işin erbabı bugün yaptı ve işin içinden sıyrıldı hadi şimdi biz uğraşıyoruz
işin kötüsü bu gittikten sonra biz bi muhabbet bi kahkaha foto bile çekildik düşün
ya Allah aşkına söleyin ben ne yapayım benimde kendime göre sorunlarım var evet yansıtmamalıyım belki ama bu kadar kızana kadar ortamı yumuşatsaydın
madem şaka yapmış annen
offffff bilmiyorum biri bana yardım etsin onu bu yüzden kaybetmek istemiyorum
bilemiyorum gerçekten dün gördüklerim beni dumur ettiemın ol ogluda ozaman anasınaa toz kondurmaz bunların hepsı aynı model :26:
yok ayrılığın adını almam ağzıma nolursa olsun ihanetten başka bişe sebep olmaz buna amaewlenince düzelir diye bekleme düzelmez daha kötü olur...siz daha sewgiliyken kadın fitneliklere başlamış ilerisini sen düşün...ayrıl diyemem ama sevgilinin gözünü korkut...seni kaybetmekten korksun ve annesiyle senin arandaki ince cizgiyi kaçırmasın...o annesi sen karısı olcaksın...aradaki ayrımı farkettir
evet canım ilk başlarda olumlu bakıyodum zamanla bööle sinyalleri alınca ben kendi adıma vazgeçtim
ve ılımlı şekilde konusu açılınca bizim kendi evimizin olmasından daha rahat olabileceğimizden söz ediyordum
yalnız o sanırım kesin olarak bunu düşünüyoduki dün birlikte oturamayız anlaşamıyosun 1hafta kalamazsın sen bunlarla dedi
ya sen onları öldürürsün ya onlar seni yada ben sizi
dediğim gibi ben çoktan anlamıştım bir evde olmayacağını da işte şartlardan filan benimki olabileceğini kabullenmişti
ilk başlarda her ne kadar yok ayrı evimiz olsun desede birlik oturabileceğimize inandı zamanla
neyse işte dün olmayacağını o da anladı..bir ipte iki cambaz oynamaz bunu biliyorum artık
ama bööle bi durumda heleki ben kötü çıkarak bööle bişe olmasaydı kesşke
ben ayrı evi düşününce bile ikimizin ilişkisini düşünerek bu kararı aldım sadece kendimi düşünmedim
sakın aynı evde oturmayı kabul etme.zamanla şimdiden alıştır olmayacağına.inatla yapma da bak böyle böyle sorunlar yaşanıyor ayrı oturalım falan de.valla yoksa seni hiç parlak bir gelecek beklemiyor haberin olsun
aynen katılıyorum
ama zaten kesin bi durum değil olası bişeydi hani birlik oturma işi
ben zaten çoktandır aşılamaya çalışıyorum işe başlayınca hemen evimizin taksitine girişlim
falan diye bööle konuşuyorduk ama benimki geçen bu olaylar olunca yok olmaz birlik demeye başladı
yani o yeni farkına vardı..hepsinin dışında soracağım bişe var velevki bu ağzından attı anasına anlattı durumu
malum kv farkında değil ya kötü bişe olduğunun sonra karşılaşınca bana sorarsa ki sen hakkımızda bööle bööle demişsin bööle düşünmüşsün
o zaman nasıl davranmalıyım açıkça evet ben bunları düşünüyorum diyip kartımı açık oynayıp bööle mi bi yere varmalıyım yoksa şakaya vurup yok ööle değil filan mı demeliyim tavsiyeniz ne olur ne düşünürsünüz bööle bi durumda
aslında bööle bişe yapacağını sanmıyorum ama bugünlerde her detayı düşünür oldumaslında benim düşüncem şu : bunlar hiç mi hiç yaşanmamalı.evlilikte bile böyle yüzgöz olunmamalı ki siz nişanlı bile değilsiniz.erkek arkadaşın gidecek senin söylediklerini annesine yetiştirecek o da sana, sen bana bunu bunu demişsin diye hesap soracak.bunlara izin verme.annesi böyle birşey derse sana , dedim veya demedim diye cevap vermek yerine, aramızda konuştuklarımızı gelip size mi anlatıyor.bu hiç hoş değil.ne sizin dediklerinizi bana,ne benim dediklerimi size anlatmamalı,ben böyle konular konuşarak canımızı sıkmak istemiyorum diyebilirsin.bu konu bir şekilde kapanır ama erkek arkadaşına tepkini göster.asla böyle şeylerle muhattap olmak istemiyorum,aramızda sakın laf getirip götürme bir daha böyle şeyler olursa annene saygısızlık yapmam ama sana tepkim büyük olur de.bunu söylerken kararlı ve net ol.artık dikkat etsin biraz sen tepki göstermediğin için böyle rahat davranıyor.
Temel hatanız aile içine fazla girmek olmuş. Düğüne kadar kvmi 3 ya da 4 kere görmüşümdür. Sizi daha ciddiye almalarını istiyorsanız gidip gelme sıklığınızı azaltın, bir şeye bozulduğunuzda uygun bir dille söyleyin. Yaptığınız keke mi laf buldu yapmayın bir daha. Sonuçta profesyonel aşçı değilsiniz. Ayrıca sözlünüz başta savunur, sonra susar, evlendikten sonra da onlar hep haklı olur. Mesafeni koru, her çağrıldığında gitme. Ananemin bir sözü vardır çok severim. "Ayda gelen doğan gibi, günde gelen soğan gibi."
Aynı evle ilgili bir yorum gördüm, öyle bir şey varsa da asla kabul etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?