ben nerde hatalıyım

neden kaybedesin canım. Allah daha kötüsünü yaşatmasın.bir sorun oldumu neyden rahatsızsan eşinle konuş direk,ailesine söyleme.seni seviyorsa anlayışlı davranacaktır
evet canım bazen beni savunduğu filan oluyor ama daha doğrusu savunmak değil de
farklı bişe yani..neyse direk söleyemiyorum ama onun bazı şeyleri anladığını düşünüyorum
dünkü durumuda biraz bu aralar ikimizdede olan strese iş güç yorgunluğuna filan veriyorum artık
çünkü sakız gibi uzatınca ihale bana kalacak herkes herşeyi unutmuş yaşıyor valla

bunları tek tek denedim ama olmuyor
benden beklenen insan ilişkileri açısından fazla sanırım
yada ben hata edip çok yumuşak karınlı davrandım gülüp söledim keyfim yerinde davrandım ondan oldu
işin kötüsü benimde beklentim var ondan bu meseleler çıkıyor
beklenti dediğimde noldu da sıradanlaştık biraz sev biraz iyi ol yaa ben senin gelinin değilim neyin peşindesin yani
hayır niye oğlunun yanında sen artistlik yapıyorsun
uun zamandır da saçma sapan hareketleri var yakın bi arkının kızı oğlunu seviyordu biliyorum
kıza sizede bi yüzük takamadık falan demesi kız arayınca oğluna oğlum konuşacan mı demesi
bunları oğlu söledi bende ondan sonra koptu film hala anasını savunuyor ya o ona zarf attı bilmem ne
ne zarfı Allah aşkına uyuz oluyorum açıkça bende buna dedim oğlum anan sana o kızı alır senin haberin bile olmaz dedim dikkatli ol

mutlaka denicem el mi yaman xAyx mi hadi buyrun meydana yiğitler

mutlaka denicem el mi yaman xAyx mi hadi buyrun meydana yiğitler

Er meydanı hayırlı ola.. Lafın iyisi şakayla söylenir unutma, sert şekilde nasılsın dersin batar, gülerek amma da salaksn dersin o da güler.. Sende itici olmadan, sinirlenmeden boz hepsini, yola geleceklerinden emin olabilirsin..

evet çok haklısın çok teşekkür ederim denedikçe buraya gelişmeleri yazacam

terbıyesız kadın ..

emın ol ogluda ozaman anasınaa toz kondurmaz bunların hepsı aynı model :26:

Son düzenleme:
ewlenince düzelir diye bekleme düzelmez daha kötü olur...siz daha sewgiliyken kadın fitneliklere başlamış ilerisini sen düşün...ayrıl diyemem ama sevgilinin gözünü korkut...seni kaybetmekten korksun ve annesiyle senin arandaki ince cizgiyi kaçırmasın...o annesi sen karısı olcaksın...aradaki ayrımı farkettir

emın ol ogluda ozaman anasınaa toz kondurmaz bunların hepsı aynı model :26:
bilemiyorum gerçekten dün gördüklerim beni dumur etti
inşallah bööle sürmez

yok ayrılığın adını almam ağzıma nolursa olsun ihanetten başka bişe sebep olmaz buna ama
dün o da epey pişman oldu hatta yazdım daha önce ağzından bi laf çıktı sonra benim yanlış anladığımı fakedip toplamaya çalıştı
2gündür epey bişeler yaptı du bakalım aslında o farkında doğruların ama bugünlerdeki stresli hallerimize veriyorum bunu

kızlar kafama takılan bi iki şey var
dün sevgilim beni eve bıraktıktan sonra yani o andan itibaren bi yumuşadı
benimle yine normal her zamanki gibi güzel bi şekilde aşk dolu konuşuyor
ama anlamadığım bi anlık bi kızgınlık mıydı bunu bi yana koyun özür filan da dilemedi
bu da hala beni haksız bulduğunu gösterir ki eğer ööleyse huyunu biliyorum değil bööle güzel konuşmak tel bile açmaz :44:
siz ne yorum getirirsiniz buna arkadaşlar açıkça sormadım ona dediğim gibi uzatmak istemiyorum ihale her türlü bana döner yoksa o yüzden sizlere danışayım

sakın aynı evde oturmayı kabul etme.zamanla şimdiden alıştır olmayacağına.inatla yapma da bak böyle böyle sorunlar yaşanıyor ayrı oturalım falan de.valla yoksa seni hiç parlak bir gelecek beklemiyor haberin olsun

aynen katılıyorum
ama zaten kesin bi durum değil olası bişeydi hani birlik oturma işi
ben zaten çoktandır aşılamaya çalışıyorum işe başlayınca hemen evimizin taksitine girişlim
falan diye bööle konuşuyorduk ama benimki geçen bu olaylar olunca yok olmaz birlik demeye başladı
yani o yeni farkına vardı..hepsinin dışında soracağım bişe var velevki bu ağzından attı anasına anlattı durumu
malum kv farkında değil ya kötü bişe olduğunun sonra karşılaşınca bana sorarsa ki sen hakkımızda bööle bööle demişsin bööle düşünmüşsün
o zaman nasıl davranmalıyım açıkça evet ben bunları düşünüyorum diyip kartımı açık oynayıp bööle mi bi yere varmalıyım yoksa şakaya vurup yok ööle değil filan mı demeliyim tavsiyeniz ne olur ne düşünürsünüz bööle bi durumda

aslında benim düşüncem şu : bunlar hiç mi hiç yaşanmamalı.evlilikte bile böyle yüzgöz olunmamalı ki siz nişanlı bile değilsiniz.erkek arkadaşın gidecek senin söylediklerini annesine yetiştirecek o da sana, sen bana bunu bunu demişsin diye hesap soracak.bunlara izin verme.annesi böyle birşey derse sana , dedim veya demedim diye cevap vermek yerine, aramızda konuştuklarımızı gelip size mi anlatıyor.bu hiç hoş değil.ne sizin dediklerinizi bana,ne benim dediklerimi size anlatmamalı,ben böyle konular konuşarak canımızı sıkmak istemiyorum diyebilirsin.bu konu bir şekilde kapanır ama erkek arkadaşına tepkini göster.asla böyle şeylerle muhattap olmak istemiyorum,aramızda sakın laf getirip götürme bir daha böyle şeyler olursa annene saygısızlık yapmam ama sana tepkim büyük olur de.bunu söylerken kararlı ve net ol.artık dikkat etsin biraz sen tepki göstermediğin için böyle rahat davranıyor.

Temel hatanız aile içine fazla girmek olmuş. Düğüne kadar kvmi 3 ya da 4 kere görmüşümdür. Sizi daha ciddiye almalarını istiyorsanız gidip gelme sıklığınızı azaltın, bir şeye bozulduğunuzda uygun bir dille söyleyin. Yaptığınız keke mi laf buldu yapmayın bir daha. Sonuçta profesyonel aşçı değilsiniz. Ayrıca sözlünüz başta savunur, sonra susar, evlendikten sonra da onlar hep haklı olur. Mesafeni koru, her çağrıldığında gitme. Ananemin bir sözü vardır çok severim. "Ayda gelen doğan gibi, günde gelen soğan gibi."

Aynı evle ilgili bir yorum gördüm, öyle bir şey varsa da asla kabul etme.

Son düzenleme:
aslında bööle bişe yapacağını sanmıyorum ama bugünlerde her detayı düşünür oldum
nerdeyse sevgilimle konuşunca bile evleneceğimizden emin olamayarak konuşur oldum
nedense onun benden vazgeçeceği soğuyacağı düşüncesi beynimi allak bullak etmiş durumda
ben çok abarttım çünkü gayet iyiyiz hala sanıyorumki o da pişman ve konuyu hiç açmak bile istemiyor
bu sööleme işide belki kırılmış gibi bişe olabilir yada yan yanayken sana küsmüş filan der
ama bunuda yapacağını sanmıyorum çünkü bu sefer konu baştan açılacak ve bu sefer taraf tutmak zorunda kalacak o yüzden konuşmaz hiç değilse..
sadece üzülen ben oldum bunu biliyorum herşeyin farkındayken orta şeker götürmeye devam ederken işler benim başıma döndü bilemiyorum

evet malesef hatam en başında oldu ama emin olun onlar da safça çok yakın olmak istediler ve
dediğim gibi daha en başından aramam gidip gelmem beklendi
bunlar olmayınca hemen küstü mü gibi laflar olunca bende o zamnki aklımla özellikle sevgilimin etkileneceğini düşünerek devam ettim
ha kendimde isteyerek gittim kimseyi günah keçisi edemem benim en baştan beri hatam vardı ki benim ailem pek sevmez bööle durumları
yaa ööle saçma şeyler varki mesela oturduğumuz yerde kendi kızı bööle bişe yapsa(sevdiğinin evine gidip tanışma vs) hoşlanmam aaa asla olmaz diyor
şimdi kalkıp desem ki bu lafı ben üstüme alınırım ne demek bu tüü kaka olurum ben ve hep ben alıngan yanlış anlayan olurum
ne bileyim bi kere oldu bu yakınlaşmalar bende temiz düşünerek mutlu olarak gidip geldim aa bak beni seviyolar diye
ama sonrası bu işte cılkı çıktı..bu arada annenizin lafına hayran kaldım sanırım benim annemde aynı lafı söölerdi:)
bu arada aynı evde olmayacağını anlamıştım ama artık kesinlikle olmayacağını biliyorum ve biliyoruz

hiç aklımdan çıkmıyor o gün yaşananlar
ama bırakıyorum artık ruh hastası gibi kafaya takıp düşünmeyi
herkes mutlu mesut ben niye üzüleyim niye beynimi bin parçaya böleyim
ama tek bildiğim bişe var tek sölediğim
ah ediyorum ben ki eğer o gün sevdiğim insanla bööle bi tartışma yaşadıysam sebep olanlara ah ediyorum
sebep olup rahat rahat evinde oturuyor sebep olanada sonuç olana da ah ediyorum

kızlar bugün çarşıdaydım benimki işin ne zaman biter bitince ara gelip alayım dedi tamam dedim
sonra işim uzadı neyse sonra bu tel açtı bize gelecen mi dedi bende bakarız dedim
ama saçlarımı yaptırıcaktım anneside biliyodu zaten ablasıyla beraber çıkmıştık
bunlar da ısrar edince gittim ve bugün çok güzel geçti kendim de inanamdım
benimki baktım bişe olunca beni savunmalar beni çok beğenmeler
dedim heh bu bana değer veriyo anladı kendince hatasını
ama tabi benim kv durur mu gene gülerek bişeler demeye çalıştı bide nasıl bakıyo oğlunun gözüne ki onay versin o da bi şekilde laf soktuğunu anlamasın da bunun sözünün devamı gelsin neyse benimki hiç bi şekilde oyuncak olmadı bu sefer anlayacağınız herşeyi düzeltmiş bulunuyorum umarım bu durum hep bööle gider..o kadar iyi olduğumuz yerde neden arada laf sallıyo bu kv anlayamıyorum ama artık bööle bi saçmalığı gündemmiş gibi büyütmeden aşkımla hayatımıza bakıcam gerekirse yüzüm güler içimden deliririm lafımıda sölersem bende gülerek sölücem işin sırrını çözdüm arkadaş ama dediğim gibi benimkinin tavırları çok hoşuma gitti heh ya istediğim bu bi destekçi ol en ufak sözde bile uyma annene bu kötü bişe değilki arada benide sevmen

Konu sahibinin istegi üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…