ben nerde hatalıyım

ben insanları sevip yakın görünce lanet olsun taktik geliştiremiyorum
iyi davranıyorum ama bunlar ağzıma ediyor artık ne biliyim yaa ne sevdikleri belli ne sevmedikleri
ya birgün canım sıkkın olmayagörsün ooo yanmışım ben hemen başlıyo niye bööle oldu ya sen de hemen küsüyosun ben sevmiyorum bu huyunu
(kv sölüyo) hatta brgün amaan benim derdim değil valla nnapm anlatıp beni üzme bile dedi
hadi buyur oğluna tek tek bunları söle gene ben kötü olurum niye biliyon mu çünkü dile getiren ben olacam
anasıda haliyle kabullenmeyip aaa çok yanlış anlamış ben çocuğum gibi seviyorum diyecek
ya ben aşkımı mutlu mutlu yaşamak istiyorum yaa nedir yani bu ne derttir ki bu olmuyor
herşeyi tamam ettim bak 4 5sene bi kız çocuğuna zordur ki benim yaşadığım yerde ööe rahat çıkıp gezilmez
ben ailemi hallettim annem biliyordu kızıyordu da büyüdüğümü aetık bööle şeyler olabileceğini anlayınca müsade etti ki tamda etmiş değil kız annesi sonçta
ben bütün bunlardan kurtardım paçamı bu seferde saçma sapan yaşadığım şeylere bak

bence hiç lafını esirgeme hepsine de ne söylenmesi gerekiyorsa söyle
öyle yarıyor yani gerçekten.

çok fazla anneci olan erkekler kendi başlarına sorumluluk bile alamıyor.
evlendiğinizde evinize tek iğne aldığınızda annesine sorarsa şaşırmamak lazım

Son düzenleme:
Haklısın canım ya yanlış anlama ama biraz sorunlu bir kadın; ben tanımadığım biri bana anlatsa bile anlatma üzülürüm ben diyemem.

Kayınvaliden de sanırım senin yapını bildiği için üzerine geliyor. sevgiline ssöylesen bile çok doğru bir uslup seçmen lazım kötüler gibi olursan geri teper o yüzden çok hassas.

Özel bir soru olacak ama yakın bir zamanda mı evlilik tarihiniz planınız?

Annelikde bu olsa gerek,
ogluda annesinin oğlu işte,
insallah biz bugünlerimizi unutmayizda,içimizdeki insanlığı ve Allah korkusunu terketmeyiz..

Son düzenleyen: Moderatör:
yok canım onun genel huyudur annesine filan asla sormaz bişiyi iş sahibi bi insan çünkü bana çok danışır yalnız yemeyim hakkını
bu durumda aslında şundan kaynaklanıyor mesela birlikte otursak evlenince ben biliyorum
annesiyle filan nasılsa yada o eve olan hissi nasılsa bende o eve girince sıradanlaşıcam ve o evin sıradan bi üyesi olucam
evin hanımı/kadını değil ve bi süre sonra bende takılmıcam ve hatta bana sorulan sorunun cevabını anası verecek çünkü nasılsın diye sorsa bile iyiyim cevabıı veremiyorsun ööle bi taramalıya bağlıyor

kız üzülürüm diye anlatma dese gene neyse ama bilemiyorum birden ağzından atıyo belki o niyetle sölüyo ama benim duyduğum o değil
ben ömür boyunca bunu demek istemiştir diyede yaşayamamki o zaman komple teslim etmiş olacam kendimi
neyse canım tanıştığımızdan beri ciddiyiz ve bişiler yapmayı çok istiyoruz
bu sene havalar düzelince filan bi söz takalım dedik tarih tam belli değil ama 2ay filan var gene en az
bu arada farkınfaysan ben bişi diyemeden kötü oldum desem neler olur acaba canımcım
beni üzen de zaten anneci değil niye bööle annesini öne sürerek konuşuyor buna takığım

aynı evde yaşamayı düşünmüyorsun değil mi:26:

al benden de o kadar

aşağıda özet geçmiştim ama
sevdiğim anneci olmamasına rağmen bugün annesine saygısızlık ettiğimi öne sürerek çıkıştı
başka bişeye canını sıkmış olabileceğini düşünmeme rağmen
daha öncede annesinin benim saçımı bile beğenmemesi üzerine ağzını açmadığını unutmuyorum genel tavır bu
ben açıkça söledim bugün herşeyi ama korktuğum şey acaba el kızı yerine annesini seçer de bu emekle 5sene sürdürdüğümüz ilişkiye bi yanlış yapar mı yapmayacağını biliyorum beni bırakamaz o ama
ben bundan sonra nasıl bi tutum içinde olmalıyım durduk yerde ben oldum kötü olan ki bugüne kadar annesinin tavırlarını içime atıp biriktiren de benim
umarım açıklayıcı olabilmişimdir
değerli yorumlarınız için şimdiden sağolun kızlar

aynı evde yaşamayı düşünmüyorsun değil mi:26:

canım yok düşünmüyorum
daha doğrusu ilk başlarda düşünüyodum benimki yok diyodu ama
ben sinyalleri o zamandan alınca vazgeçtim herkes kendi kapısını örtsün
benimkide bugün laf saydı birsürü sen yaşayamazsın bunlarla bi arada ayrı eve çıkacaz filan diye
zaten bende istemiyorum ben bi bayanım kendi evimin kadını olmak istiyorum yeri geliyor annemle bile düzen konusunda atışıyoruz
o mu bana müsaama edecek düzeni bozulsun ister mi hiç

Başlığa istinaden yazıyorum ne kadar süre geçerse geçsin resmiyette bir şey olmadığınız için bu denli dahil olup sanki on yıllık gelin gibi davranmakta hatalısınız dahası kendinize böyle yapıldığına daîr izlenîm içindesiniz de gelin Ata binmiş ya kısmet demiş burda sizin gibi bir kaç genç kız daha var ortada resmiyet yokken eşinin ailesini çoktan benimsemiş ne kadar yanlış taş yerinde ağırdır bîzzat nişanlıyken bile öyle muhabbetlere girmedim şimdi hamdolsun 11 yıllık evliliğimde zırnık kadar sorun yaşamadım eşimin ailesiyle kısacası sevgilinizin annesiyle yarışmak kapışmak îçin çok erken daha o kulvarda değilsiniz hatırlatayım dedîm

canım ya benim eşim de konuyu açan arkadaşınki gibiydi evlendikten sonra daha beter oldu yani senin ki gibi olumlu değişenler olduğu gibi tersine gidenler de olabiliyo uyarıyım dedim

kızlar bu konuda haklı olabilirsiniz ki haklısınız
evet bu kadar içli dışlı olmamalıydım bunun tetiklediği şeyleri yaşıyorum şuan
ama emin olun kötü niyetle yada o kendini gelin zannedip süzülenler gibi bi tavır içinde olarak yapmadım bunu
hatta olayın gidişatını sezince epey bi ara verdim muhabbete fazla gidip gelmedim ama bu seferde baktım benimkide üzülüyo
acaba niye gelmiyo diye e bide evdekinin küstü mü ha küstü mü baskısı neyse yaa...
ben çok sevdim her seven gibi ve daha ilk başlarda bile ciddiyeti belli bi ilişkiydi bu bunun güzelliğine kapılıp
ailesi çok istediği için ve benimkide değer verdiği için gidip tanıştım evet sonrada aramız iyiydi cana yakın insanlardı diye kaynaştık
ama bu benim aptallığımmı saflığımmı oldu bilemiyorum yakın hissettiğim için gidip geldim işte
neyse benimkide tamam zorunlu değilsin zaten eğer anlaşamıyosanız ve ben değişiyosam ailemin yanında istemezsen gelme dedi
ne b*k yiyim bende bilmiyorum öle yapsam olmuyo böle yapsam olmuyo diyorum ya anasıyla konuşuyoz ertesi gün oğlu gelip annem seni özlemiş
küstü mü niye hiç aramıyo gelmiyo diyomuş artık konuşunca sölüyorum konuştuk diye hey Allahım sen büyüksün

kızlar kısacası başlığı geçelim ne yazacağımı bilemeden yazdım ama
zaten hatam nerde çok iyi biliyorum ama sizden sadece bana sölemenizi istiyorum
bana yaa sulu göz ağlar gene hiç sevmiyorum bu hallerini hemen küsüyo diyen bi kadına ki oğlu vardı diye gene gülerek söledi bunu
kalkıp evet çok sevdiğim insanlar bööle beklemediğim şeyler diyince kötü oluyorum dememin neresi saygısızlık
güya annesinin morali bozulmuş lafını ağzına tıkmışım ya benim ağzıma tıkılan laflar
bakın gene sölüyorum baştan bööle bi muhabbet olması yanlış bunu geçerek konuşalım kızlar
siz olsanız ne düşünürsünüz naparsınız
bu arada demekki nasıl baktı oğlunun gözünün içine de oğlu anladı bozulmuş da bilmem neymiş
,ben bigün bişe istemişti diye aldım götürdüm kv yebirden kaldırıp ya çok geziyosun biraz evde otur filan dedi
benim başımdan kaynar sular döküldü kalkıp o odadan çıktım birden su içecekmiş gibi yapıp arkamdan diyoki küstü xAyx
oğluşu da yok yaa o küsmez diyo bi orda diyemiyo ki olsun ne güzel bak gelmiş hoşgelmiş yooooookkk

nişanlın için ne dıycemı bılemedım gerçekten tuhaf kvdeyle fazla yuzgöz olmuşsun düşünmeden istedğini söyluyo kadın

ay evet küstüm konusma de ya valla ben burda sinir oldum
kaprisli olan kadının kendisi
ne söylediğini bilsin de sonra küstü demesin madem
ıyyyy

Canım sevgilin veya annesi seni görmek istiyorsa görmeyince üzülüyorlarsa koyarlar resmiyette adını söz olur nişan olur en kısa yoldan düğün olur bu denli muhabbetiniz tatlıysa bunlar olur yani ama hem elalere karşı siz sadece oğlunun kız arkadaşısınız hemde bal muhabbet olsun sevgilinizde istiyor ki tıpkı evli gibi gidilip gelinsin bunlar çok yanlış en naçizane uyarmak istedim onların bu taleplerini asla karşılamak zorunda değilsiniz bunlar yarın bîr gün başa kakınç olur inanın etrafımda çok gördüm

evet bunu çok duydum hatta benimkide bak anlamı belli olmadan diyebiliyorki tamam zorunlu değilsin anlaşamıyosan gelme
yalnız anlaşamayan da beni bu da ayrı bir olay offf yaaa offf
benim de istediğim 1tane yüzük yaa benim ailem ööle tonla altına tamah edecek insanlar değil
bunlarda hala paraya para katıp sonra bööle bişi yapabiliriz diyolar ama açıkçası çok utanarak sölüyorum
ne yardan ne serden geçiyolar hala kadın kendine kürk aldırıyor bişiler yapıyor yatırım yapan da yok herkes kendi afrasında
bunu sölemek benim haddim değil onların evi onların harcaması ama bu benim bi yüzüğüme getirilince de ben fıttırıyoum
neyse inşallah bu baharda yapılacak bişiler hem o zaman ailcek görüşürsek sahipsiz olmadığım da rahatlıkla anlaşılacak diye düşünüyorum

bu arada sevdiğimi tenzih ediyorum çaba ve yatırım konusunda ama
malesef bir evde yaşayan onlar ve kafasına göre kazancı getirip bana dökemez
sevindiğim tek şey onun deli gibi çabalaması Allah emeğini boşa çıkarmasın inşallah

canım benim biraz karışık anlatıyorsun.
ama o kadar okuduğumdan tek söyleyeceğim şu ki mesafeli ol kayınvalideyle.
sana laf sokarsa cevabını da ver

sonrasında herkes haddini anlar zaten

canım benim biraz karışık anlatıyorsun.
ama o kadar okuduğumdan tek söyleyeceğim şu ki mesafeli ol kayınvalideyle.
sana laf sokarsa cevabını da ver

sonrasında herkes haddini anlar zaten

canım tşk edrim farkındayım bu kafayla çok saçmalayarak yazıyorum
ama had bilmek olmuyor işte baksana ben daha bişe demeden kötü oluyorum desem neler olacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…