Tatlım çok kafanı takmamaya çalış kötü bir durum haklısın , ama en iyisi mesafeli olmak aslında ilk başından bu kadar yakınlaşmasaydın daha iyi olurdu ama artık çok yakınmışsınız.
Sen gittiğin zamanlarda o bir laf söylese bile çok üzerinde durma maalesef bazı erkek anneleri böyle olabiliyor ve öyle annelerin oğullarıda bu yapıda oluyor . Onlar tarafından olay farklı. Ama seni yıpratmalarına izin verme. Merak etme evlendiğinizde olaylara müdahil olma durumu bu derece rahat olmayacaktır çünkü artık oğlunun sana ait olacağını bilecektir. Sen evlenince mümkün olduğu kadar uzakta bir evde ol ve işi falan bahane ederek çok sık görüşme . Sıkma canını gelir geçer bunlar ve içinde biriktirme bende senin gibiy,m çok biriktirip hasta oluyorum sonra
Hiçbir şey anlamadım
yok canım onun genel huyudur annesine filan asla sormaz bişiyi iş sahibi bi insan çünkü bana çok danışır yalnız yemeyim hakkınıbence hiç lafını esirgeme hepsine de ne söylenmesi gerekiyorsa söyle
öyle yarıyor yani gerçekten.
çok fazla anneci olan erkekler kendi başlarına sorumluluk bile alamıyor.
evlendiğinizde evinize tek iğne aldığınızda annesine sorarsa şaşırmamak lazım
Haklısın canım ya yanlış anlama ama biraz sorunlu bir kadın; ben tanımadığım biri bana anlatsa bile anlatma üzülürüm ben diyemem.
Kayınvaliden de sanırım senin yapını bildiği için üzerine geliyor. sevgiline ssöylesen bile çok doğru bir uslup seçmen lazım kötüler gibi olursan geri teper o yüzden çok hassas.
Özel bir soru olacak ama yakın bir zamanda mı evlilik tarihiniz planınız?
al benden de o kadar
aynı evde yaşamayı düşünmüyorsun değil mi:26:
kaynanana bişey demiyorum ama sözlün olacak adam napsın anasının yanında kucagına mı oturtsun seni ?
sert oldu biraz kusura bakma annesi kıskanç belkide bu yüzden böyledir.
ben yaşadım bunları nişanlıyken ama evlenince geçiyo görüyo gerçek yüzlerini yada sıkılıyo uzaklıktan bir süre sonra.
şimdi eşim onların yanında sarılıp öpüyo bile..
kızlar bu konuda haklı olabilirsiniz ki haklısınız
evet bu kadar içli dışlı olmamalıydım bunun tetiklediği şeyleri yaşıyorum şuan
ama emin olun kötü niyetle yada o kendini gelin zannedip süzülenler gibi bi tavır içinde olarak yapmadım bunu
hatta olayın gidişatını sezince epey bi ara verdim muhabbete fazla gidip gelmedim ama bu seferde baktım benimkide üzülüyo
acaba niye gelmiyo diye e bide evdekinin küstü mü ha küstü mü baskısı neyse yaa...
ben çok sevdim her seven gibi ve daha ilk başlarda bile ciddiyeti belli bi ilişkiydi bu bunun güzelliğine kapılıp
ailesi çok istediği için ve benimkide değer verdiği için gidip tanıştım evet sonrada aramız iyiydi cana yakın insanlardı diye kaynaştık
ama bu benim aptallığımmı saflığımmı oldu bilemiyorum yakın hissettiğim için gidip geldim işte
neyse benimkide tamam zorunlu değilsin zaten eğer anlaşamıyosanız ve ben değişiyosam ailemin yanında istemezsen gelme dedi
ne b*k yiyim bende bilmiyorum öle yapsam olmuyo böle yapsam olmuyo diyorum ya anasıyla konuşuyoz ertesi gün oğlu gelip annem seni özlemiş
küstü mü niye hiç aramıyo gelmiyo diyomuşartık konuşunca sölüyorum konuştuk diye hey Allahım sen büyüksün
Canım sevgilin veya annesi seni görmek istiyorsa görmeyince üzülüyorlarsa koyarlar resmiyette adını söz olur nişan olur en kısa yoldan düğün olur bu denli muhabbetiniz tatlıysa bunlar olur yani ama hem elalere karşı siz sadece oğlunun kız arkadaşısınız hemde bal muhabbet olsun sevgilinizde istiyor ki tıpkı evli gibi gidilip gelinsin bunlar çok yanlış en naçizane uyarmak istedim onların bu taleplerini asla karşılamak zorunda değilsiniz bunlar yarın bîr gün başa kakınç olur inanın etrafımda çok gördüm
canım benim biraz karışık anlatıyorsun.
ama o kadar okuduğumdan tek söyleyeceğim şu ki mesafeli ol kayınvalideyle.
sana laf sokarsa cevabını da ver
sonrasında herkes haddini anlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?