ben nerde hatalıyım

xAyx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
5.277
30
88
Diğer
kızlar selam herkese
bugün çok moralim bozuk
konuyu kısaca özetleyim uzun olunca okunası olmuyor biliyorum
bnim 4yıllık bi ilişkim var gerçi evlilik gibi bişi birbirimize o derece yakınız
aşk ve sevgi konusunda tabiki yanlış anlaşılmasın..
gelim konuya;
uzun süreli bir ilişki olması malumuyla ailesiyle çoktandır tanıştım ve gelip gidiyoruz
epeydir müstakbel kv min bana olan tavırları bi tuhaflaştı
oğlunun yanında beni çok sever ama öbür türlü bana karşı tuhaf bişiler yapar götürürm beğenmez çok detayına düşer yok tuzu yok buzu...
neyse epey biriktirmişliğim oldu açıkçası ama lanet bi huyum var biriktirip biriktirip hiç olmadık bi yerde dökerim
bugün yine onlardaydım şans eseri gitmiş oldum epeydir olayları anlamlandırdığımdan ara vermiştim sık gitmeye
neyse herşey gayet güzel keyifler yerinde otururken benimki birden aa çarşıdamıydın niye haber vermedin filan yaptı
bende haber verdiğimi söledim mesele bu değil nedense annesinin yanında filan bi tuhaf oluyo sanki ben söz dinlemeyen biriyim gibi yada
çıkışmaları oluyo defalarca uyardım neden bööle yapıyosun niye onların yanında kuvvet buluyosun diye
normaldee kızsa laf etse ki çok etmez nadirdir sorun etmem
bugün onun afının üstüne annesi ya xayx hemen küser gözyaşını döker deme filan yaptı kadın resmen üstüme yaftalamış
bende biriktirmişim ya birden evet çok sevdiğim insanlardan bööle şeyler görünce bozuluyorum dedim sonra o da evet sulugözdür dedi
ama vay sen misin diyen beni eve bırakana kadar bir ton laf saydı saygısızlık ediyorsun o sana şaka yaptıda bilmem ne de hepimizin burnundan getirdi diye
bende söledim ya sen başka zaman laf saysan ağzımı açmam niye bööle yapıyosun nolurki beni sevsen onların yanında
sen destek çıkmazsan başkası niye sevip kollasın dedim biraz sorunlar yaşamıştım önceden ve huyumun çok tuhaflaştığını söledim
bunu kabul ediyorum ama bu kadarını haketmiyorum annesi onun yanında sevip övüyor ama o olmadığı zaman başlıyor
bu gidip gelmelere ara verdiğimde düzeldiler biraz ama bugün bööle bişe olması beni çok yıprattı
ben gerçekten bu aralar sevgi ilgi bekliyorum fazlasıyla farkındayım ama bu istediğim çok mu kızlar söleyin
yolda gelirken birden kaldırıp sen evlenince napacan birlik oturamayız hiç ayarlama kendini sen bunlarla olamazsın bizimki de hiç olmaz dedi
bu lafı onlarla olmadığından sölemedi ben evde başka biri oluyosamda gelme dedi bize zorunda değilsin dedi
annesi yanında bişe dediği zamanda hiç savunmuyor bigün saçımı yaptırmışım çok beğenmişim bu tabi beğenmedi
benimkide hiç demiyor yok ya güzel olmuş ya sadece bunu söleyecek ne var yani bunda
bilmiyorum çok şey var aslında ama o kadar içime atmışımki ben bile unuttum bende açık açık söledim annen senin yanında
iyi konuşuyo sen olmayınca beğenmiyo diye..tabi annesi bu işin erbabı bugün yaptı ve işin içinden sıyrıldı hadi şimdi biz uğraşıyoruz
işin kötüsü bu gittikten sonra biz bi muhabbet bi kahkaha foto bile çekildik düşün
ya Allah aşkına söleyin ben ne yapayım benimde kendime göre sorunlarım var evet yansıtmamalıyım belki ama bu kadar kızana kadar ortamı yumuşatsaydın
madem şaka yapmış annen
offffff bilmiyorum biri bana yardım etsin onu bu yüzden kaybetmek istemiyorum

cnm bnm böyle şeyler olur hele evlenince daha da artabilir yada tam terisde olabilir benim fikrimi soracak olursan annesini hiç sallama bi kulağından girsin diğerinden çıksın yada kulağından girmesin bile ne gerek 3. bi şahsın söylediği şeylr için canını sıkıp sevdiğinden oluyosun. bende evliyim arada olur öyle şeyler ya sen idare edeceksin yada duymamazlıktan gel önemli olan sevdiğinse annesinide idare ediver gitsin. sonuçta bide onun açısında da düşün yada şöyle düşün sende anne olacaksın inş. günün birinde oğlun yada kızın olunca anlayabilirsin bu duyguları emin ol cnm. ama bence dediğim gibi hiç canını sıkmaya gerek bile yok umursama gitsin gül geç eğlen seni sinir etmelerine izin verme

kaynanana bişey demiyorum ama sözlün olacak adam napsın anasının yanında kucagına mı oturtsun seni ?
sert oldu biraz kusura bakma annesi kıskanç belkide bu yüzden böyledir.
ben yaşadım bunları nişanlıyken ama evlenince geçiyo görüyo gerçek yüzlerini yada sıkılıyo uzaklıktan bir süre sonra.
şimdi eşim onların yanında sarılıp öpüyo bile..

canım cevap için çok teşekkür ederim
ben aslında hiç 3.kişilere yer vern biri değilim
hatta bu yüzden tamam biz sonra konuşuruz başbaşa diyip geçiştirmeye çalıştım yoook
benim bööle bi konu açmış olmam bile baştan sona falso
ama moralim bozuluyor yaa duymazdan da geliyorum olmuyor
hemen başlıyolar ay niye dudağını büktün ay niye canın sıkkın yoo gayet iyiyim dedikçede
üstüme geliyolar ya ben çözemedim arkadaş ne halt edeyim
ben seviyorum bööle bişe yaşandığı içinde kendimi öldürebilirim şuan
ama ben mutlu olmak istiyorum (herkesle olması gerektiği kadar)
bi taraftan da geberiyorum şuanda ne yani şimdi o el kızına anasını mı seçti nedir yani bu durum
bide ben arada kalmak istemiyorum hanginizi seçeyim ederdi ama her seferinde o tarafını seçti
bu işi takım tutmayada benzetmek istemiyorum ama olmuyor yaa
güya benim annemdir diye değil büyüğündür diye tutturmuş ben ne dedimki onun annesine laf mı soktum
üstüne mi güldüm alay edip açıkça dedim evet sevdiğim insanlardan tuhaf şeyler duyunca bozuluyorum
ne yani nolmuş kartımı açık ettim işte fesat olup içimde kurup kurup ortalık mı karıştırayım
bu arada benimkiyle bugün bi kahvaltı edelim dedik o gelemedi bi durumdan dolayı sanırım onada kafayı takmıştı bundan çıktı
o benim istediğim bişeyi yapamayınca kötü oluyor bugün bana kızarken laf arasında onuda söledi ne tutturmuşsun kahvaltı filan diye
offfffff ya bilmiyorum bu da ööle boşa abartılacak bi konu değil gerçekten hangisine sinirlendi bilmiyorum
ama yazdım ya bizden hiç olmaz dedikten sonra birden dönüp yüzüne baktım kötü oldu düzeltmeye çalıştı
ayrı ev filan diyerek

anladım canım
ama yanlış anlaşıldım özür dilerim
benim dediğim sadece annesi bazn ağzından kaçırıp onun yanında bi laf kaçırıyo ağzından
bu da bari diyorum kırıp gürlemeden tabi yoo ayx ööle yoo yakışmış filan desin yoksa zaten olması gerektiği ilgiyi gösteriyo
ama benim dediğim manevi bi destek yoksa zaten annesinin yanında dizine oturtup iyce laf vermesine gerek yok ağzına ben de istemem bunu
sadece dediğim benim bozulacağımı anlaması ve sadece yoo bu da güzel olmuş bu da doğru demesi ya hepsi bu
bu konuyu çevirip annesini haklı çıkardı ben buna çok bozuldum ve açıkça söledim biriktirdiğimi

anlayamadığm bazı noktalar var
mesela erkek arkadaşın neden durup dururken aa çarşıda mıydın neden haber vermedin deme gereği duydu. hemde sen haber vermişken ? bence bunu sırf yanınızda annesi var diye yaptı.
canım belki annesini yanlış anlıyorsundur insan bazen gereksiz yere alıngan olabiliyor. öyle bir durumdan geçiyorsundur belki
birde şu aynı evde kalma olayını anlayamadım açıklar msın? evlendiğinizde beraber mi yaşamayı düşünüyorsunuz

Hiçbir şey anlamadım

kısaca açıklayım
sevgilim hatta nişanlım
annesinin yanında asla bana destek çıkmaz hatta çok tuhaf davranır
evet normalde laf edebilir amenna ama benim defalarca onların saçma sapan laflarında sustuğumu ve hatta bozulduğumu görüp
sadece yoo xAyx DE doğru sölüyo onun DA fikri güzel demesi yada annesi laf edince o benim canımdır diyebilmesini istiyorum
bizimki susup oturuyordu eskiden ama şimdi annesine hak veriyor gibi bi hal içinde bu da beni üzüyor heleki bugün onun için bana kızması
ben ne halt edeyim diyorum karışığım onu kaybetmek istemiyorum annesi yapıp çok güzel sıyrılıyor ama erkek milleti bu psikolojik durumu anlamıyor

cnm aynısını yaşadım dedim ya.
annesi gile gittiğimizde yanyana bile oturmazdık beyefendi yanaşmazdı..
çünkü annesinin ne huysuz ne kıskanç biri oldugunu biliyomuş demekki..
ben bunu ozamanlar bilemediğimden hep yadırgardım..
ama sonraları hatta evlendikten sonra bile geçip çıkıp öper iltifat eder oldu kv de mecburen alıştı bu duruma :)
biyere kadar cnm bunlar merak etme..
başta sert oldu yorum kusuruma bakma..eleştirmek değil amacım

yok canım bugün ikimizde yarı karışık tempolu bi gün yaşadık
msjımı görmemiş o an çıkarıp teline baktı
ya canım bende kendimi çok sorguladım ki zaten bişi oldu mu hemen bi kendimi haksız bulma huyum vardır
neyse düşündüm gözlemledim ve gerçekten bazen iğneleyici lafları var ve neden buna gerek duyuyor anlamıyorum
birden çok sevip birden tuhaf oluyor ve nedense artık sevgi olayı oğlunun yanında kalıyor sadece
kısa bi dönem birlik otururuz demiştik ama zaten ben vazgeçmiştim çoktan o daha bugün farketti bunu

estağfurullah canım anlıyorum bende bi tuhafım ne yazdığım belli değil ama
en azından ööle laylaylom olalım derdinde değilim buunu bülseniz de yeter
inşallah dediğin gibi olur aslında benimkide annesinin çok konuştuğunu filan hep sööler
kadın kulak bırakmıyor insanda
aslında bozulduğum bunlar değil ben çok tuhaf oldum bazı sorunlarım vardı
annemin kaza geçirmesi okulda yaşadığım sorunlardan dolayı babamın beni gereksizmişim gibi görmesi
bunların hepsi beni çok üzdü çok yıprattı ve nedense çok ilgi sevgi bekliyorum kim olur olsun
Allah razı olsun her zaman daha şimdiden başının tacı etti bunu biliyorum nasıl sevip ilgi gösterdiğinide
bunu da açık açık söledim herşeyi bir bir neyse canım inş dediğin gibi olur bööle bi konunun hatırda kalıp devamlı bizi etkilemesini istemiyorum
ne biliim anneme saygısızsın deyip benden vazgeçerse ben yapamam

kötü bir durum canım o zaman haklısın
bence bu gelip gitmeleri tamamen kes bayramlar özel günler dışında

Sevgilin annesinin yaninda ego tatmini yapiyor
bu baska bir sey degil

Ama bu boyle devam ederse evlendikten sonra ailesi evliliginiz hakkinda surekli soz sahibi olmaya kalkar

Kendisini duzeltmesi lazim
yoksa iliskiniz hep yipranir..

bence erkek ardaşın annesini görünce kendini maço bir erkek olarak görüyordur ya da sen gittikten sonra annesi ona kızacak diye çekiniyordur bazı erkekler annecikdirler annesi ne derse onun dediği olur yani annesi sana yakışmamış diyorsa oda yoo anne yakışmış demezler ama seslenmezlerde ama kayınvalidenin yaptığına anlam veremedim herkes oğlu yokken laf sokuşturur bu da oğlu varken yapıyor amacı ne anlamadım

kötü bir durum canım o zaman haklısın
bence bu gelip gitmeleri tamamen kes bayramlar özel günler dışında
evet canım dediğim gibi bi ara frenledim epeydir gitmiyodum hatta kendi ısrar ediyodu
anneside küsmüş mü niye gelmemiş diyomuş e tabi onun yanında ve etkilenmesi normal
beni bööle seven birine bile beni tuhaf anlatsa inandıracak adamı zor bişe değil bu
bu arada mesela tel açardım ya kapatırdık 1gün sonra derdi annem niye hiç aramıyo küsmüş mü diyo diye

Sevgilin annesinin yaninda ego tatmini yapiyor
bu baska bir sey degil

Ama bu boyle devam ederse evlendikten sonra ailesi evliliginiz hakkinda surekli soz sahibi olmaya kalkar

Kendisini duzeltmesi lazim
yoksa iliskiniz hep yipranir..

asla izin vermem canım buna ama
malesef tek taraflı da benim tedbirlerimle olmuyo işte göryosunuz kötü olan ben oluyorum
annesi keyfine bakıyodur şimdi zaten ben çıkarkende yatıyodu çoktan unutuldu bu durum ama
noldu ben oldum kötü olan da günü mahvolan da
ben sadece sahipsiz değilim bunu ANNESİNE göstericem
hala bile kendime kızıyorum varya ayıp neler düşünüyosun diye
benden hiç bişe olmaz

valla canım bende anlamış değilim
oğlunun yanında laf ederken de gülerek şakaymış gibi ööle bi üslupla sölüyoki oooyyyy
neyse canım bu arada bugün konuştuk annesigille hani niye bööle yaptı filan bende açıkça söledim
dedim bööle biri değil nedense burda bööle oluyo başka zaman kızadabilir ama bugünkü yersiz oldu dedim
neyse canım uzun lafın kısası annesi de ben hep diyorum sev aşkım de canım de ben ööle aman olmaz ayıp diyenlere karşıyım
siz birbirinizi hep sevin diye diyormuuşşş

Benimde bir ilişkim var ve inan benm en çok korktuğum şey bu. Annesine beni ezdirir mi ? Çünkü ilerde illa ki bu olucak erkeğin bence duruşunu belli etmesi lazım ohooo senin sevgilin daha ortada bişey yokken tuhaf davranıyor. Ben daha ailesiyle tanışmadım ama tanışacağım zaman ilk dikkat edeceğim şey sevgilimin tavırları olucak özellikle annesinin yanında. ayrıca ortada ciddi bişeyler yokken ben senin yerinde olsam evlerine flan gitmezdim ben uygun görmüyorum şahsen.

o başta yapılmalıydı ama geçti rtık canım neyse şimdiki sorun daha bir tuhaf malesef
ezdirmek değil ama erkek ya işte çok fazla bişiler yapmıyor
ama bööle giderse yarın bigün evlenince ezdirir çünkü ezdirme kavramını bilmiyor
açık açık söledim ben önce sen beni sevip destek olacaksın ki herkes ööle olsun ama bilmiyorum

Tatlım çok kafanı takmamaya çalış kötü bir durum haklısın , ama en iyisi mesafeli olmak aslında ilk başından bu kadar yakınlaşmasaydın daha iyi olurdu ama artık çok yakınmışsınız.

Sen gittiğin zamanlarda o bir laf söylese bile çok üzerinde durma maalesef bazı erkek anneleri böyle olabiliyor ve öyle annelerin oğullarıda bu yapıda oluyor . Onlar tarafından olay farklı. Ama seni yıpratmalarına izin verme. Merak etme evlendiğinizde olaylara müdahil olma durumu bu derece rahat olmayacaktır çünkü artık oğlunun sana ait olacağını bilecektir. Sen evlenince mümkün olduğu kadar uzakta bir evde ol ve işi falan bahane ederek çok sık görüşme . Sıkma canını gelir geçer bunlar ve içinde biriktirme bende senin gibiy,m çok biriktirip hasta oluyorum sonra

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…