cnm bnm böyle şeyler olur hele evlenince daha da artabilir yada tam terisde olabilir benim fikrimi soracak olursan annesini hiç sallama bi kulağından girsin diğerinden çıksın yada kulağından girmesin bile ne gerek 3. bi şahsın söylediği şeylr için canını sıkıp sevdiğinden oluyosun. bende evliyim arada olur öyle şeyler ya sen idare edeceksin yada duymamazlıktan gel önemli olan sevdiğinse annesinide idare ediver gitsin. sonuçta bide onun açısında da düşün yada şöyle düşün sende anne olacaksın inş. günün birinde oğlun yada kızın olunca anlayabilirsin bu duyguları emin ol cnm. ama bence dediğim gibi hiç canını sıkmaya gerek bile yok umursama gitsin gül geç eğlen seni sinir etmelerine izin verme
kaynanana bişey demiyorum ama sözlün olacak adam napsın anasının yanında kucagına mı oturtsun seni ?
sert oldu biraz kusura bakma annesi kıskanç belkide bu yüzden böyledir.
ben yaşadım bunları nişanlıyken ama evlenince geçiyo görüyo gerçek yüzlerini yada sıkılıyo uzaklıktan bir süre sonra.
şimdi eşim onların yanında sarılıp öpüyo bile..
Hiçbir şey anlamadım
anladım canım
ama yanlış anlaşıldım özür dilerim
benim dediğim sadece annesi bazn ağzından kaçırıp onun yanında bi laf kaçırıyo ağzından
bu da bari diyorum kırıp gürlemeden tabi yoo ayx ööle yoo yakışmış filan desin yoksa zaten olması gerektiği ilgiyi gösteriyo
ama benim dediğim manevi bi destek yoksa zaten annesinin yanında dizine oturtup iyce laf vermesine gerek yok ağzına ben de istemem bunu
sadece dediğim benim bozulacağımı anlaması ve sadece yoo bu da güzel olmuş bu da doğru demesi ya hepsi bu
bu konuyu çevirip annesini haklı çıkardı ben buna çok bozuldum ve açıkça söledim biriktirdiğimi
anlayamadığm bazı noktalar var
mesela erkek arkadaşın neden durup dururken aa çarşıda mıydın neden haber vermedin deme gereği duydu. hemde sen haber vermişken ? bence bunu sırf yanınızda annesi var diye yaptı.
canım belki annesini yanlış anlıyorsundur insan bazen gereksiz yere alıngan olabiliyor. öyle bir durumdan geçiyorsundur belki
birde şu aynı evde kalma olayını anlayamadım açıklar msın? evlendiğinizde beraber mi yaşamayı düşünüyorsunuz
estağfurullah canım anlıyorum bende bi tuhafım ne yazdığım belli değil amacnm aynısını yaşadım dedim ya.
annesi gile gittiğimizde yanyana bile oturmazdık beyefendi yanaşmazdı..
çünkü annesinin ne huysuz ne kıskanç biri oldugunu biliyomuş demekki..
ben bunu ozamanlar bilemediğimden hep yadırgardım..
ama sonraları hatta evlendikten sonra bile geçip çıkıp öper iltifat eder oldu kv de mecburen alıştı bu duruma :)
biyere kadar cnm bunlar merak etme..
başta sert oldu yorum kusuruma bakma..eleştirmek değil amacım
kötü bir durum canım o zaman haklısınyok canım bugün ikimizde yarı karışık tempolu bi gün yaşadık
msjımı görmemiş o an çıkarıp teline baktı
ya canım bende kendimi çok sorguladım ki zaten bişi oldu mu hemen bi kendimi haksız bulma huyum vardır
neyse düşündüm gözlemledim ve gerçekten bazen iğneleyici lafları var ve neden buna gerek duyuyor anlamıyorum
birden çok sevip birden tuhaf oluyor ve nedense artık sevgi olayı oğlunun yanında kalıyor sadece
kısa bi dönem birlik otururuz demiştik ama zaten ben vazgeçmiştim çoktan o daha bugün farketti bunu
evet canım dediğim gibi bi ara frenledim epeydir gitmiyodum hatta kendi ısrar ediyodu
kötü bir durum canım o zaman haklısın
bence bu gelip gitmeleri tamamen kes bayramlar özel günler dışında
Sevgilin annesinin yaninda ego tatmini yapiyor
bu baska bir sey degil
Ama bu boyle devam ederse evlendikten sonra ailesi evliliginiz hakkinda surekli soz sahibi olmaya kalkar
Kendisini duzeltmesi lazim
yoksa iliskiniz hep yipranir..
bence erkek ardaşın annesini görünce kendini maço bir erkek olarak görüyordur ya da sen gittikten sonra annesi ona kızacak diye çekiniyordur bazı erkekler annecikdirler annesi ne derse onun dediği olur yani annesi sana yakışmamış diyorsa oda yoo anne yakışmış demezler ama seslenmezlerde ama kayınvalidenin yaptığına anlam veremedim herkes oğlu yokken laf sokuşturur bu da oğlu varken yapıyor amacı ne anlamadım
Benimde bir ilişkim var ve inan benm en çok korktuğum şey bu. Annesine beni ezdirir mi ? Çünkü ilerde illa ki bu olucak erkeğin bence duruşunu belli etmesi lazım ohooo senin sevgilin daha ortada bişey yokken tuhaf davranıyor. Ben daha ailesiyle tanışmadım ama tanışacağım zaman ilk dikkat edeceğim şey sevgilimin tavırları olucak özellikle annesinin yanında. ayrıca ortada ciddi bişeyler yokken ben senin yerinde olsam evlerine flan gitmezdim ben uygun görmüyorum şahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?