Ben nerde yanlis yapiyorum..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kizlar...zor bir çocukluğum oldu orta okuldan beri çalisiyorum hafta sonlari yazin hep çalişir aileme destek olurdum lise de buna ek olarak staj parami dahi aileme verirdim okula yürüyerek giderdim liseden mezun oldum atandim aileme tek başima ben baktim beş yil sonra evlenmek istedim eşim memur değil diye karşi çiktilar küçük gördüler neyse zorla bi şekil düğünüm oldu annem mecburiyetten geldiğini söyleyip en köşede surati asık agzini burnunu eşarbiyla kapatmiş şekilde oturdu neyse sonra konuşmadim ailemle bi süre sonra beni arayip onlar için kredi çekmemi istediler çektim artik konuşmaya başladmm sonra doğum yaptim kaynanam ve görümcem yok mecbur annemi çagirdim iki gün kalip gitmek istedi sezaryen liyim kalkamiyorum tecrübesiz im yeni doğmuş bebeğim ertesi gün zaten kardeşim kaza geçirdi mecburen gitti ama öncesinde gitmek istemesine çok bozuldum ayda yilda bir işim düşmüştü bebeğim 5 günlükken tek böbrekli olduğunu öğrendim ve yalniz kalmamak için eltimlere gittim o bi hafta bakti 8 aylik hamileydi bu arada...eşim en başindan beri böyle davranişlari olduğu için ailemi sevmez ailem eşimi zaten en başindan beri sevmiyor..ama annem eşimin niye kendini sevdirmiyor diye şikayetçi...en son 2 günlük lohusayken gitmek istemesine ve bebeğimin böbreği yokmuş dediğimde ne olmuş ne olmuş gibi bi tepki gösterip hiç şaşkinlik ifadesi kullanmayip üstünde durmamasina çok bozuldum...ben mi yanlişim..

yanlış falan değilsiniz
bundan sonra mesafe koyun ve zırnık koklatmayın
bebeğinize Rabbim şifa versin

haa bu arada eşinizin yanında pek aileniz hakkında konuşmayın
ona da konuşma hakkı doğar ve ne olursa olsun üzülürsünüz!

Allah yardimcin olsun bebeğine şifa versin rabbim.insanlar anne babalarını secemiyorlar sizin ailenizde böyle demekki allahım sabirlar versin.akrabaniz falan yok mu gelip basinizda durucak.veya bi yardımcı mi tutsaniz???

ailene neden bu kadar taviz verdin. işi düştüklerinde onlar için kredi çekmek nedir. benim eşim hayatta izin vermezdi. iyi ki eşiniz sakinmiş.

hayır arkadaşım sen yanlış değilsin İNSANsın. bugüne kadar evlatlığını yapmışsın ama kusura bakma ailen sana karşı görevlerini yerine getirmemiş. benim rahmetli dedemin bir lafı vardı ana babanın evlat üstünde hakkı varsa evladın da ana babanın üstünde hakkı vardır. sen hakkını ödemişsin gerektiğinden de fazla ama karşılığını görememişsin.
evladına rabbim şifa versin kocanla huzurla yaşa aileni de artık evine sokma derim. sana huzur vermeyecek üstüne huzurunu kaçıracak aile olmasa da olur.

Yanlışınız şurada; bu kadar saf olmayın artık, önceliğiniz kendi yuvanız olsun. Size adam gibi bir çocukluk bile yaşatmayan, evlilik telaşı gibi en mutlu günlerinizi zehir eden bir aileye ne kredisi çekiyorsunuz ki? Onu geçtim, niye hala eşiniz bu insanlardan kabul görsün, sevilsin istiyorsunuz?

Çekirdek ailenizle mutlu olmayı öğrenin.

Kapını kapa çocuğun eşin ve evliliğin.Kapının dışında kalan insanlara da belirli mesafede dur.Ana babadır saygını gösterirsin.Ama maddi ve manevi beklentiye girme.

Valla eşinde kusur yok. Sorun ailende. Hiç şikayet etmeye de hakları yok.

Ailen sorunlu. Para kaynağısın. Elle tutulur bir neden yoksa eşini bu yüzden istememiş ile olabilirler. Hani senin maaşına göz dikip eşininkiyle geçinin diye.

Artık kredi falan çekmeyeceksin. Sen kendi evladının için kazandığını kazık kadar insanlara yedirmeyeceksin.
Sağlık vs acil durumlar, ihtiyaçlar olur onları anlarım tabii ki sonuna kadar yardım edeceksiniz.

Sırtından geçinmek için yada yaşlılığında baksın diye çocuk doğurmak. İşte bu sizin aileniz bu düşüncede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…