Ben nerden bileyim yahu

Erkeğe gel anam. (Yanaktan makas)

:D
Kendi verseydi ayarı ya madem..

Kaldı ki ağır saçmalamış.
Ne olmuş kart verdiyse yahu?

Terbiyeyi falanı filanı karıştırıyorsun.Saçmalamakta bir sınırın vardır umarım.Yoksa söyle,bir durum değerlendirmesi yapacağım deyip çekilin kenara.Kıskançlık krizi tutmuş belliki.Bırakın kendi düşünsün.

Ben şuna takildim kartini size veren adaminki saçmalik ne alaka o sizin kartinizi istemeliydi.Avukat ne yapacak o adami arayip avukatlik is varmi diyemi soracaksiniz.Nisanliniz eger adam sizin kartinizi isteseydi bence takilmazdi boyle.O adamin size kart vermesi bence resmen kroluk nisanlinizin bozulmasi o nedenle garip gelmedi

Herkese iyi akşamlar,

Bugün anlam veremediğim bir olay yaşadım.Şöyle nişanlım iş adamı ben avukatım.Bugün bir yere iftara gittik.Orada nişanlımın iş alanından tanıdıkları vardı kendisinden yaşça büyük.5 dakika yanlarında oturduk.Bu süre zarfında adamlardan biri avukat olduğumu öğrenince kartını uzattı bana nişanlımdan müsade isteyerek.Bende aldım kartı inceledim masaya koydum.Neyse sonra ben nişanlımdan önce geçtim bizim masamıza kalkarken de adama ayıp olmasın( hani beni salladı demesin diye) diye kartı aldım masadan yerime geçtim.
Sonra nişanlım geldi yüzü 5 karış.Bey iş efendim o varken yanımda o kartı alıp ona uzatmalıymışım.Bir erkek yanındayken başka bir erkeğin kartını almam yanlışmış.Hele masadan kalkarken bırakmam gerekiyormuş o kartı neden almışım??
Yani adam kartı uzattığında o kartı alıp nişanlıma verecekmişimde adam hayatının dersini alacakmış birdaha yanında bir erkek varken bir bayana kart uzatmayacakmış.Ayrıca bu tür şeyler terbiyeyi ölçermiş
Tamam da ben bunu nerden bileyim??? Ben adama ayıp olmasın diye aldım kartı.Bunları nerden düşüneyim??.
Şuan benle asla konuşmuyor.
Siz ne düşünüyosunuz kızlar merak ettim.
Sizde onunla asla konusmayin. Bu davranis adami gectim size cok saygisizlik. Fragmani böyleyse filme vakit harcamayin.

Ayrica siz yemege gitmissiniz nezaketen 5 dakika masalarinda oturmussunuz ben avukat olsam adamin biri ondan bir hizmet almayacaksam boyle bir talebim yoksa kartini vermesine gıcık olurum avukata kart verilmez kartı istenir.Ben nişanlinizi haksiz bulmadim

Ayrica siz yemege gitmissiniz nezaketen 5 dakika masalarinda oturmussunuz ben avukat olsam adamin biri ondan bir hizmet almayacaksam boyle bir talebim yoksa kartini vermesine gıcık olurum avukata kart verilmez kartı istenir.Ben nişanlinizi haksiz bulmadim
Bana kartını veren kişi bilirkişilik yapan hukukla ilgili bir insan.Büyük ihtimalle ona belki iş bağlarım diye verdi.

Ben şuna takildim kartini size veren adaminki saçmalik ne alaka o sizin kartinizi istemeliydi.Avukat ne yapacak o adami arayip avukatlik is varmi diyemi soracaksiniz.Nisanliniz eger adam sizin kartinizi isteseydi bence takilmazdi boyle.O adamin size kart vermesi bence resmen kroluk nisanlinizin bozulmasi o nedenle garip gelmedi
Size katılıyorum.
Avukat olan konu sahibesi ilk mesleğe başladığımda da ben kartını veriyordum. İnsanların vekil olarak bize ihtiyacıları var onlar bizim müstakbel muvekkillerimiz oluyorlar. Zaten gerekli olan diğer kişileri mahkemeler hallediyor. Ihtiyacınız olan kişilere bir şekilde ulaşılıyor zaten.
Diğer yandan nisanlinizi bir şey rahatsiz etmiş olmali muhakkak , herseyi de kiskancliga yormamak lazım , kiskansa ortamına sizi de götürmez.

Ama direkt kartınızı alayım demek yerine kartını çıkarıp veriyorlar siz de cevabi olarak kartı veriyorsunuz

Her toplantı öncesi bir kart değişme seremonisi olduğu Zaman'lar bile vardır

Numaranı istemiş gibi bir hava oluşmasın diye kart verir ki sizinkini de alsın

Ama konu sahibinin nişanlısı olaya ters bakmış

Bir de Adam çıkarıp vermiş kartı almamak, masada bırakmak, zaten dağa önce tanıyan nişanlıya vermek çok abes olurdu

Kendi verememis ayarı bir de sana atarlaniyor, kaldi ki ayar vermelik ne var?! Gerçekten ortada rahatsız olmalik bir durum varsa madem neden nişanlısının yanında kendini hissettirmemiş... neyse, zaten kendiniz bir yol bulursunuz aranizda, bol şans.

Herkese iyi akşamlar,

Bugün anlam veremediğim bir olay yaşadım.Şöyle nişanlım iş adamı ben avukatım.Bugün bir yere iftara gittik.Orada nişanlımın iş alanından tanıdıkları vardı kendisinden yaşça büyük.5 dakika yanlarında oturduk.Bu süre zarfında adamlardan biri avukat olduğumu öğrenince kartını uzattı bana nişanlımdan müsade isteyerek.Bende aldım kartı inceledim masaya koydum.Neyse sonra ben nişanlımdan önce geçtim bizim masamıza kalkarken de adama ayıp olmasın( hani beni salladı demesin diye) diye kartı aldım masadan yerime geçtim.
Sonra nişanlım geldi yüzü 5 karış.Bey iş efendim o varken yanımda o kartı alıp ona uzatmalıymışım.Bir erkek yanındayken başka bir erkeğin kartını almam yanlışmış.Hele masadan kalkarken bırakmam gerekiyormuş o kartı neden almışım??
Yani adam kartı uzattığında o kartı alıp nişanlıma verecekmişimde adam hayatının dersini alacakmış birdaha yanında bir erkek varken bir bayana kart uzatmayacakmış.Ayrıca bu tür şeyler terbiyeyi ölçermiş
Tamam da ben bunu nerden bileyim??? Ben adama ayıp olmasın diye aldım kartı.Bunları nerden düşüneyim??.
Şuan benle asla konuşmuyor.
Siz ne düşünüyosunuz kızlar merak ettim.
Sizin ne suçunuz var kim olsa alır öyle bi durumda..nişanlınız o kadar hassassa böyle konularda o masada tepki gösterşeymiş kartı veren kişiye tepkisini tarzını yanlış bi durum olduğunu belli etseymiş ne güzel valla kendi tanıdığına gıkkk diyememiş hırsını sizden almış günah keçisi siz olmuşsunuz..karşısındaki adama tepki göstermeyip size bunu ifade etmesi bi hakarettir adama güvenmiş susmuşta sizi hafife almış size bozulmuş küsmüş..

Çok güldüm, inanılır gibi değil:KK57:

Yahu birbirine kart verip-almak sadece avukatlıkta geçerli değil ki
Ben de finans sektöründe çalıştım. Müşteriler, personel, vs vs habire birbirimize kartlar verirdik, kartlar nerdeyse havada uçuşurdu..yani öylesine alelade birşey bu kartları değiş tokuş etmek..
Ama bir iş adamı olarak, nişanlısınız bunu haydi haydi biliyor olması gerek.
Ayrıca sizin için ne kadar aşağılayıcı bir durum; adamın verdiği kartı alıp nişanlınıza uzatacakmışsınız..

Bilemiyorum adamın benle ilgilenmesine ve sorular sormasına gıcık olmuş da olabilir.Ama benim çantam yoktu yanımda o şekilde yaklaşmak durumunda kaldım.

Nişanlınız iş adamı falan değil o net,kendi işi olan herkesi iş adamı yapmayalım lütfen.. Gerçekten iş adamı olsa buna takılmak aklına en son gelecek şey bile olamazdı.. Esnaf galiba ??
Bak meslektaşım,ben o masada gerçekten işime yarayan adamlar varsa eğer konuyu öyle bir yere getirirdim ki kartınızı alabilirmiyim diyen onlar olurdu.. masadan kalkıncada eşim yine bağladın işi derdi ve gülüşürdük. Sizi kaldıramayacak adamlarla birlikte olup hayatı zehir etmeyin.

Back
X