- Konu Sahibi Deryaderyya
-
Özelden atmıştı bananerde gördünüz ben neden görmedim
Yine kendinden şikayet ettiği bir konuda birkaç kişiye resmini göndermişti . Ama bana hiç göndermedi derya, aşk olsun deryanerde gördünüz ben neden görmedim
34 be canım.bu yasa kadar hic olmadı begenwn vs
Kuzenim 13 yasında dalandımSana çirkin olduğunu ilk kim söyledi?
Sana çirkin olduğunu ilk kim söyledi?
Evlenememek,yalnızlık bunlar da dert..yalnız olmek istemiyorumYeter ya yeter !!
Artık banlanirsam da kadere ama demeden duramicam.
Derya misin takma ismin mi her neyse sej laftan anlamiyor musun arkadasim ?
Burda sana insanlar kac kere daha gorduk seni guzelsin sen diyor. Bu israrin ne acaba ?
Cirkin sen cirkinsin neyi zorluyosun daha ?
Bos vaktin bol galiba baya bir. Hayir en cok burdaki arkadaslarim sana kac kere diyor ısrarla hayir diyorsun.
Tatmin etmiyor galiba seni burdaki cevaplar.
Insanlarin gozu yok kolu yook bacagi yok ne kadar guzel ve sansli olduğunun farkina varman icin bir tarafını kaybetmen mi gerek illa ?
34 yasina gelmisin ama kafa ergenlikte kalmış.
Seni begenmeyen insanlar neden beğenmiyor acaba bir dusun.
Karakterin yüzünden !!
Şükür etmeyi bilmeyen insandan korkarım ben !
Senin dertler derya deniz olmuş gidiyor haberin yok.
Gece gece sistim.
Burda sizin yorumlariniza deger vermeyen tatmin etmeyen kisi icin daha fazla yorulmaya kafa yormaya ne gerek var arkadaslar.
Gercek dertleri olan arkadaslar ile ilgilensek sevap kazaniriz en azindan.
Kuzenim 13 yasında dalandım
Evlenememek,yalnızlık bunlar da dert..yalnız olmek istemiyorum
Annem,erkek arkadasım,sıra arkadasım ama en cok hissettiren hep yanımda olan kisiye bakılması,ona teklif g itmesi sanırımAy kendi mesajıma alıntı yapmışım. Görmeme ihtimaline karşı tekrar soruyorum. Sadece kuzenin mi? Sonra kimler söyledi?
Sıkıntımı atıyorum sadece.tabiki biliyorum ulkem kotu halde ve benim alanım tam da bu alan aslında.ben butun gun bunlardan bahsediyorum zaten.ülkeler,siyasi tarih vs vs tez konmdu.ben burada birikmisligi atıp rahatlıyorum.gunluk hayatımda bunlar yok aslında.burada yazıyorum ve sanıyorsunuz ki baska derdim yokTek geldin tek gidicen . Burdan kimse sana es bulamaz derdin buysa.
Yeter ya yeter !!
Burda sana insanlar kac kere daha gorduk seni guzelsin sen diyor. Bu israrin ne acaba ?
Bos vaktin bol galiba baya bir. Hayir en cok burdaki arkadaslarim sana kac kere diyor ısrarla hayir diyorsun.
Insanlarin gozu yok kolu yook bacagi yok ne kadar guzel ve sansli olduğunun farkina varman icin bir tarafını kaybetmen mi gerek illa ?
Karakterin yüzünden !!
Gece gece sistim.
Burda sizin yorumlariniza deger vermeyen tatmin etmeyen kisi icin daha fazla yorulmaya kafa yormaya ne gerek var arkadaslar.
Sıkıntımı atıyorum sadece.tabiki biliyorum ulkem kotu halde ve benim alanım tam da bu alan aslında.ben butun gun bunlardan bahsediyorum zaten.ülkeler,siyasi tarih vs vs tez konmdu.ben burada birikmisligi atıp rahatlıyorum.gunluk hayatımda bunlar yok aslında.burada yazıyorum ve sanıyorsunuz ki baska derdim yok
Anlasmayalım.Seninle anlaşmayiz hayırlısı
Yeter ya yeter !!
Karakterin yüzünden !!
Gece gece sistim.
Annem,erkek arkadasım,sıra arkadasım ama en cok hissettiren hep yanımda olan kisiye bakılması,ona teklif g itmesi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?