Ben nette gezinirken

1. Ayda bir aynı konuyu aciyorsunuz farkında misiniz lütfen bir psikiyatra gidin artık bu takintidan kurtulmanız lazim

yapmayın Allah aşkına . bir insanla böyle konuşulmaz . siz o aşamalarda yanında olamazsınız . psikiyatrist değilsiniz çünkü . bence tıpla ilgili pek bilginiz de yok. olsa ilk senede öğretirlerdi tıp etiğini . çok acımasızca bir mesaj yazdığınız . ben de bir doktor olarak size bunu yazayım.
SAYGI DUYARIM. SİZE DE SAYGILARIMLA. ADINI GÖRÜNCE NE KONUSU AÇTIĞINI TAHMİN EDEBİLİYORUM DERYANIN. ACIMASIZ OLABİLİRM . DOST ACI SÖYLER:). PSİKOLOG KONUSUNDA TEK TAVSİYE VEREN DE BN DEĞİLİM. NEYSE. İYİ AKŞAMLAR

Gel beraber ağlayan im sen de ben neden çirkinim bende aynısını sana sorayım ben neden çirkinim Velhasıl birbirimizi tamamlariz bizi allah yaratıcı görüyoruz duyuyoruz ya gerçekten çirkinim ya da bizde sorun var.

SAYGI DUYARIM. SİZE DE SAYGILARIMLA. ADINI GÖRÜNCE NE KONUSU AÇTIĞINI TAHMİN EDEBİLİYORUM DERYANIN. ACIMASIZ OLABİLİRM . DOST ACI SÖYLER:). PSİKOLOG KONUSUNDA TEK TAVSİYE VEREN DE BN DEĞİLİM. NEYSE. İYİ AKŞAMLAR
okb ise zaten tedaviyi veren psikiyatristtir psikolog değil . bu arkadaşın belli ki bir takıntısı var . isimden direkt konu tahmin ediliyorsa . siz fizyoterapi okuyorsunuz sanırım . sağlık konusunda sizle meslektaşız o yüzden size yazdım diyeyim . kişisel algılamayın . iyi akşamlar .

okb ise zaten tedaviyi veren psikiyatristtir psikolog değil . bu arkadaşın belli ki bir takıntısı var . isimden direkt konu tahmin ediliyorsa . siz fizyoterapi okuyorsunuz sanırım . sağlık konusunda sizle meslektaşız o yüzden size yazdım diyeyim . kişisel algılamayın . iyi akşamlar .
EVET, HEMŞİREYİM. AYNI ZAMANDA FİZYOTERAPİ OKUYORUM

EVET, HEMŞİREYİM. AYNI ZAMANDA FİZYOTERAPİ OKUYORUM
YO YANLIŞ ALGILAMADIM. HATIRLAR MISINIZ GÜZEL OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN BİR ÖĞRENCİYİ ÖLDÜRENİ, İŞ ARKADAŞININ YÜZÜNE KEZZAP ATANI. BÖYLE YAZDIM ÇÜNKÜ NE DERSEK DİYELİM İKNA OLMAYACAK. BELKİ BİR UZMANA GÖRÜNMEYE İKNA OLUR.

Pardon da Allah sana bir gün bi dert verecek o Zaman anlayacaksın güzelliğin hiçbir şey olmadığını!!!
Derdimiz var zaten, ulkece dert batagindayiz su anda. Ben mesela tüm kaygilarimi bıraktım; yarın okula sağ salim gidip gelebilecek miyim diye endişeleniyorum. Can derdinde olmamız lazım şu anda, ülke nereye gidiyor diye endişelenmeliyiz ya da.

Back
X