- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Deryaderyya
- Ayda bir aynı konuyu aciyorsunuz farkında misiniz lütfen bir psikiyatra gidin artık bu takintidan kurtulmanız lazim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki bana da atar.görmek istiyorum çok merak ettim, kedi merakı var bendeözelden atmıştı bana
SAYGI DUYARIM. SİZE DE SAYGILARIMLA. ADINI GÖRÜNCE NE KONUSU AÇTIĞINI TAHMİN EDEBİLİYORUM DERYANIN. ACIMASIZ OLABİLİRM . DOST ACI SÖYLER:). PSİKOLOG KONUSUNDA TEK TAVSİYE VEREN DE BN DEĞİLİM. NEYSE. İYİ AKŞAMLARyapmayın Allah aşkına . bir insanla böyle konuşulmaz . siz o aşamalarda yanında olamazsınız . psikiyatrist değilsiniz çünkü . bence tıpla ilgili pek bilginiz de yok. olsa ilk senede öğretirlerdi tıp etiğini . çok acımasızca bir mesaj yazdığınız . ben de bir doktor olarak size bunu yazayım.
GÜLDÜRDÜN BENİ. ÇOK YAŞA E Mİ:)Cok cirkinsin keşke ölsen![]()
okb ise zaten tedaviyi veren psikiyatristtir psikolog değil . bu arkadaşın belli ki bir takıntısı var . isimden direkt konu tahmin ediliyorsa . siz fizyoterapi okuyorsunuz sanırım . sağlık konusunda sizle meslektaşız o yüzden size yazdım diyeyim . kişisel algılamayın . iyi akşamlar .SAYGI DUYARIM. SİZE DE SAYGILARIMLA. ADINI GÖRÜNCE NE KONUSU AÇTIĞINI TAHMİN EDEBİLİYORUM DERYANIN. ACIMASIZ OLABİLİRM . DOST ACI SÖYLER:). PSİKOLOG KONUSUNDA TEK TAVSİYE VEREN DE BN DEĞİLİM. NEYSE. İYİ AKŞAMLAR
EVET, HEMŞİREYİM. AYNI ZAMANDA FİZYOTERAPİ OKUYORUMokb ise zaten tedaviyi veren psikiyatristtir psikolog değil . bu arkadaşın belli ki bir takıntısı var . isimden direkt konu tahmin ediliyorsa . siz fizyoterapi okuyorsunuz sanırım . sağlık konusunda sizle meslektaşız o yüzden size yazdım diyeyim . kişisel algılamayın . iyi akşamlar .
Kimlik yaşın 34 olabilir ama konunu okuyunca insanın aklına ergen yaşı geliyor nedense34 be canım.bu yasa kadar hic olmadı begenwn vs
ben de bu yüzden meslektaş sayılırız dedim :)EVET, HEMŞİREYİM. AYNI ZAMANDA FİZYOTERAPİ OKUYORUM
yanlız değilsinKimlik yaşın 34 olabilir ama konunu okuyunca insanın aklına ergen yaşı geliyor nedense![]()
YO YANLIŞ ALGILAMADIM. HATIRLAR MISINIZ GÜZEL OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN BİR ÖĞRENCİYİ ÖLDÜRENİ, İŞ ARKADAŞININ YÜZÜNE KEZZAP ATANI. BÖYLE YAZDIM ÇÜNKÜ NE DERSEK DİYELİM İKNA OLMAYACAK. BELKİ BİR UZMANA GÖRÜNMEYE İKNA OLUR.EVET, HEMŞİREYİM. AYNI ZAMANDA FİZYOTERAPİ OKUYORUM
Derdimiz var zaten, ulkece dert batagindayiz su anda. Ben mesela tüm kaygilarimi bıraktım; yarın okula sağ salim gidip gelebilecek miyim diye endişeleniyorum. Can derdinde olmamız lazım şu anda, ülke nereye gidiyor diye endişelenmeliyiz ya da.Pardon da Allah sana bir gün bi dert verecek o Zaman anlayacaksın güzelliğin hiçbir şey olmadığını!!!
Deryacım valla güzelsin ya yüzün gayet güzel göz yapın kasların ağzın kaç kere söylicez ki nette çok bakma bu konulara herkesle karşılaştırma kendini cidden beğenilmicrk bi tarafın yok