Gözükenler var valla benim çalıştığım yerde bi ablam var 43 yaşında ama en fazla 27 dersin ben inanmayıp nüfus cüzdanına bakmıştım kadının tek bir kırışığı yok yawYok canım üniversite de kızı olan üniversite öğrencisi gibi gözükür mü?
Benim cevremde bir kişi var böyle anca abla da öyle mi dersin
Slm arkadaşlar.çok şükür davam sonuçlandı.boşanma gerçekleşti.
Sıra mal paylaşım davamda.davamı hemşeri olduğum bir avukatım açtı.kızım ünüversite oğlum ise 2.sınıfta; Ben ise kurumsal bir firmada çalışıyorum.çok şükür iyiyiz.Eki Görüntüle 2551892
Gözükmez demedim ki nadir dedim.Gozukur , neden gozukmesin
18 yasinda dogurduysa gayet normal fotodaki kisinin konu sahibi olmasi
Evet bende gözükmez demedim nadiren var anlaminda dedim benim var tanıdığım baya genc duruyor misal ama yine yuzden az olsa belli oluyor. Burda yuz tamamen kapalı. Herkes güzel yaslansin diyelim.Gözükenler var valla benim çalıştığım yerde bi ablam var 43 yaşında ama en fazla 27 dersin ben inanmayıp nüfus cüzdanına bakmıştım kadının tek bir kırışığı yok yaw
Evet benim cnmGözünüz aydın
Resimdeki zafer ✌ işareti yapan kim sizmisiniz
Yok canım üniversite de kızı olan üniversite öğrencisi gibi gözükür mü?
Hyr benim cnmHayırlı olsun.
Fotodaki kızınız mı?
Ne biliyim bu resmi zafer işareti hoşuma gitti paylaştım.sorun olmaz inş.ben sorun görmedim.yüzüm belli değil..İyi dilekleriniz için tşk ederim.Erken evlenip hemen çocuk yaptıysa gözükür. Biraz da genetik bir durum.
Ben 35 yaşımdayım kimse doğru tahmin etmiyor yaşımı. 18 yaşımda doğursaydım 17 yaşında çocuğum olurdu yine tahmin edemezlerdi.
35-40 yaş bana çocukken yaşlı gibi gelirdi. Yaşayınca öyle olmadığını anladım :)
Bu arada hayırlı olsun konu sahibi. Fotoğraf yerine emoji de olurdu. Hatta daha iyi olurdu..
Çok tşk ederimFotoğrafı görünce aklıma ilk gelen,
Eski kocanız çok şey kaybetmiş :)
Güzel günleriniz olsun..
Benim cnm.kızım değil.Yok canım üniversite de kızı olan üniversite öğrencisi gibi gözükür mü?
Heralde çok cok erken evlenmek lazım bunun için. Artık erken evlenmek moda değil 20 ye bile erken deniyorErken evlenip hemen çocuk yaptıysa gözükür. Biraz da genetik bir durum.
Ben 35 yaşımdayım kimse doğru tahmin etmiyor yaşımı. 18 yaşımda doğursaydım 17 yaşında çocuğum olurdu yine tahmin edemezlerdi.
35-40 yaş bana çocukken yaşlı gibi gelirdi. Yaşayınca öyle olmadığını anladım :)
Bu arada hayırlı olsun konu sahibi. Fotoğraf yerine emoji de olurdu. Hatta daha iyi olurdu..
Ne biliyim bu resmi zafer işareti hoşuma gitti paylaştım.sorun olmaz inş.ben sorun görmedim.yüzüm belli değil..İyi dilekleriniz için tşk ederim.
Ben kadar kızınız var nerdeyse nasıl böyle kaldınız bizlede paylaşın sırrıBenim cnm.kızım değil.
Heralde çok cok erken evlenmek lazım bunun için. Artık erken evlenmek moda değil 20 ye bile erken deniyor
Benim annemle de ablanizla kizi gibi yaşımız bizide öyle sanirlar ama fotodaki yandan gercekten baya baya küçük gözüküyor. Giyinis falan da cok etken tabi. Bende 25 i gecmeden cocuk istiyorum inşallah birazda bu etken varAblam 21 yaşında doğum yaptı. Kızı 18 oldu kızkardeş gibi dolaşıyorlar. Dediğim gibi genetik devreye giriyor. Yoksa 25 olup 30 görünen de var..
Ben 32 de doğurdum. Oğlum büyüyünce kaçarım yok yaşlanacağım
Ben sizin açınızdan dedim. Ama size göre hava hoşsa bize göre de hoş. Profil sizin, foto sizin sonuçta..
Cnm beni bekar kız zannediyor müşteriler.kızımı oğlumu gören şaşırıyor.gzl bir aileyizBenim annemle de ablanizla kizi gibi yaşımız bizide öyle sanirlar ama fotodaki yandan gercekten baya baya küçük gözüküyor. Giyinis falan da cok etken tabi. Bende 25 i gecmeden cocuk istiyorum inşallah birazda bu etken var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?