Cnm benim çok tşk ederim.❤2 çocuğuna annelik yapan, evine gül gibi bakan, yıllardır sorunsuz anlaştığı güvendiği, üstelik fıstık gibi bir hatunu kaçırmış.
İnşallah mal varlığından da ciddi bir miktarı kaptırır.
Oturup arkanızdan ah çeken o olsun.
Size özel msj da kızımı oğlumun ve bnm Resmimi attım cnm.Ben kadar kızınız var nerdeyse nasıl böyle kaldınız bizlede paylaşın sırrıbel 2 cocuk doğurmuş bel değil japon beli gibi yüz gözükmüyor ona bir şey diyemecegim ama saclar falan cok güzel maşallah.
Ben de isterimSize özel msj da kızımı oğlumun ve bnm Resmimi attım cnm.
valla bizimkinin yüzünden de anlaşılmıyor hiç kırışığı sarkması yok kadının Allah hepimize nasip etsin :)Evet bende gözükmez demedim nadiren var anlaminda dedim benim var tanıdığım baya genc duruyor misal ama yine yuzden az olsa belli oluyor. Burda yuz tamamen kapalı. Herkes güzel yaslansin diyelim.
Çok genç annelerdensiniz demek.Hyr benim cnm
Ya ben de merak ettim yüzünü böyle genç kalabilmenizi maaşallah size..Size özel msj da kızımı oğlumun ve bnm Resmimi attım cnm.
Ben de isterim ayriyeten bakım tüyoları da istiyorum.Size özel msj da kızımı oğlumun ve bnm Resmimi attım cnm.
nice çok sevindim ne yalan söyleyeyimSize özel msj da kızımı oğlumun ve bnm Resmimi attım cnm.
Banada atın bu güzel aileyi görmek isterim hayırlı olsunSize özel msj da kızımı oğlumun ve bnm Resmimi attım cnm.
Size özel msj da kızımı oğlumun ve bnm Resmimi attım cnm.
Ay cnm bnm çok tşk ederim.❤Ne güzel kadınsın Nice..Boşuna mı demişler Allah çirkin şansı versin diye..
Dilerim bu sefer şansın hem senin için hem evlatların için döner..Hep huzurlu olun❣
Otuz mu dokuz ? Anneme bana verdiği genlerin hesabını sormaya gidiyorum39 yaşındayım cnm.
Hiç bakım yapmam cnm.ve ben ayrılıp birleşmedim hiç.çok şükür kurtuldum.Ben de isterim ayriyeten bakım tüyoları da istiyorum.
Konuna gelince umarım bu sefer kararlı olursun çünkü daha önceden de ayrılıp tekrar birleşmiştin.
Daha genç bir kadınsın kim bilir ilerde değerini bilen biri çıkar ve aradığın mutluluğu bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?