BEN,,NICE1985 ALDATILMISTIM ŞIMDI HOŞLANİYORUM.YARDİMiNİZA IHTIYACİM VAR...

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
2015 şubatta aldatildigimi bilgisayarında ki otel rezervasyonundan Öğrenmiştim.bir türlü ne affedebildim ne de gidebildim.bu süreçte neler olmadiki ilk önce gidersen olurum diyen adadam eski otoritesini geri istedi.sanki o pisliği ben yapmışım gibi öyle giyinme, internet kapatıldı, sana tuşlu eski tel alicaz,beş sene once aldığım dantelli yarım çamaşırlar etek altından giyiyirdum çünkü eteklerinde aynı renk...nun için almıştım.tanga değil şort şeklinde.onlar yasaklandı.parfüm sikmam....her seyyyyyyyy belki yarın daha detaylı yazarım çok geç oldu.

En son beş gün once ona benim tüm duygularimin bittiğini.artik olmayacağını seni de çocuklarında bu hayatta mutsuz edemem.evet haklısın affedecekasem her şeyi unutup yeniden devam etmem gerekli .ya da bosanmam.ben asla unutmam.asla seninle konuşmam.asla seni koluma takip gezmem.asla sana sarilmam.asla elini tutmam.böyle de hayat geçmez dedim.bitti dedim.o da yok ben bu evdeyim dedi.
Ben bir gün sonra ise baslayacagimi söyledim.bir tanıdığımız magaza açtı.ve tek calitiracagim.güvenilir birini aradiklarini ve bunu kesinlikle yapmam için rica ettiler.kızımla yanıma alıp çalışacağım dedim.o da kizim calissin sen asla olmaz dedi.bende ben kararımı verdim dedim.bir kaç gün sonra yarın ise gidiyorum dedim.o da gidersen bu sonumuz olur dedi.ben de ben sana bittiğini zmn söyledim.bundan sonra elinden geleni ardına koyma bitti senin değil benm kararlarim var dedim.oda ben söyleyeceğimi söyledim dedi.ben ise gittim dört gün sonra bu ben isteyken giysilerini alıp gitmiş evden.bana da Msj attı.bende bbana Msj atma yap dedim.o da bir gün sonra bana boşanma davası açtı.resmini cekti yolladı.bunu sen istedin dedi bana.bu yuvası sen dağıttık dedi bbana.çalışma çocuklarının başında otur dedim sana gibi mesajlar.bu arada kizim lise dört oğlum ilk öğretim son.sanki bebekler.bende ona yolun açık olsun.güle güle dedim.
AYRİCA ben ona bizim çocuklarımız var anlasmali bosanalim.bu evi satip paylasmayalim.ben burda cocuklar büyüyen kadr başlarında durayim altkatin kirasını da sen al dedim.kabul etmedi.sırf bana zorluk cçıkarmak için dava açtı.az ince burdaki eniştesi aradı diyor ki

Senin kocanın ablasının bana borcu var.aradım istedim.o da senin vicdandan almamı çünkü ablasını borcu varmış.eeee bunu bana niye soyluyorsun dedim.hiç öylesine benim anladığım evi devlet satacak bizim anneme 20 mily.borcumuz var ya bu da kendi tarafına birçok cikartiyor.halbuki ablasi Bu parayı ablasi öylesine vermişti.biriktirdiği para dedi ev alıyorsunuz kimse duymasın dedigi para.öküz yere dustumu bıçak çeken çok olurmuş.

Ben ona anlasmali bosanmayi Teklif etmemin diger sebebi ise çocuklarımın babası tel pisliklerini cçıkarıp kayıtlara geçmesini istemedim.ama pişmanım.şimdi benim halen zina davası açma bunlari kanıtlama şansım var mi.ne yapabilirim.bana B ir yol gösterin.

Bir yıldan fazla zaman geçmiş o yüzden emin değilim ama büyük ihtimalle kanıtları delil olarak kullanıp maddi manevi tazminat alabilirsin, hatta yapmalısın.

umarım sizi yanlış anlıyorumdur.

Mutlaka avukata danış. Bu aşamada erkekler hiç acımaz. Sen de çocukların için acıma. O borç işinden tutturabileceğini sanmıyorum, noter tasdikli birşeyi yoksa, veya senet. Bakar mahkemede istediğini alamayacaksa ağlamalara, çocuklarımı çok seviyorum, intihar edeceğim falan der sakın inanma. Hepsi parayı kapana kadar. Sen konuşma avukat konuşsun. Vak seninle iletişime geçmeye çalışacak.

Bu kadar süre bu kararı almak için neden bekledin ki ,avukatsız iş yapmayın biz burda nedesek boş şuan en iyisini avukat bilir danışın, konuşun ona göre yönünüzü belirleyin.

Vay be ben de gecen diyordum acaba nice ne yapti. 1 yil gecmis ustunden he?
Keske affetmeseydin, burda neler yazildi. Sen cok kotuydun. Nerdeyse kendinin ve evlatlarinin canina kiyacaktin..
Benim bildigim bir sey var, eger ilk seferde aldatildiginizda affederseniz ikinci seferde maalesef zina davasi acamiyormussunuz yani böyle duymustum. Bi de ustunden 1 yil gecmis, demezler mi neden bekledin diye..
Cok zor senin icin tabiki. Rabbim hakkinda hayirlisini versin ama bir avukata danismalisin nice... !

Boşanmaya karar vermene sevindim canımcım.. inşallah hakkında hayırlısı olur.. vakit kaybetmeden bi avukatla görüş neler yapabilirsin bi bak.. üstelik çalışman da çok iyi olmuş.. yeni işin de hayırlı olsun..

Biraz dağınık yazmışsın, sanırım kafa karışıklığından olmuş.

Bir avukata danışmanızda fayda var, eşiniz çokta taviz verilecek biri değilmiş.
Herşeyde bir hayır vardır muhakkak, hakkınızda da hayırlısı olur umarım...

Bende acaba mağazada bir adam mı karşına çıktı da ondan hoşlandın sandım Nice:) Sabah sabah okuyunca böyle oluyor işte. Vay be 1 sene oldu mu??? Ne kadar çabuk geçmiş zaman. Neyse ki değişmeyen tek şey kocanın pisliği. Pislik çıkartıyorsa sende geri kalma. İyi bir avukat tut. Burdan öyle bizlere sormakla olmaz. Evet belki yardımcı olan olabilir ama çok sesli olur , kafan iyice karışır. Sen git oturduğun yerde bir avukata danış. Ama dişli bir avukat olsun. Anlat ne varsa o sana gerekeni söyler. Sende karşı dava açarsın misler gibi. Haber süreci.

zina nedeniyle boşanma davasını, zinayi öğrenmenizden itibaren 6 ay içinde açmanız gerekiyordu.
ama bu çekişmeli boşanamayacağınız anlamına gelmiyor.
bu aşamada bir avukata başvurun. sizi en doğru şekilde yönlendirecektir..

Aldatıldığını öğrendikten itibaren 6 ay içinde dava açmalıydın. Ama sen açmak yerine hayatına devam etmişsin bu durumda affetmiş sayılıyorsun. Affeden Zinayı boşanma sebebi olarak öne süremez.
Ancak evlilik birliğinin temelden sarsılmasına dayanarak dava açılabilir. Zaten eşin açmış davayı
Anlaşmalı boşanma hem sen hem çocukların için daha iyi olur
Bir avukat tut arattır eşini o ikna edebilir

Bu Arada eşin davacı olmasına rağmen bu boşanmada daha kusurlu. İtiraz ederek davayı düşürebilirsin boşanmak istemiyorsan. Ama eğer hakim çocukların bu evliliğin devam etmesinde bir yararı yoksa yaptığın itirazı dikkate almaz boşanmaya karar verir
Çalışmaya başlarsan küçük çocuğunun velayetini alabilirsin. Büyük çocuğun herhalde reşit.

Yaptığının üstüne bide hala sizin hayatınızımı kısıtlıyor?
Elbet siz kendiniz için en doğru kararı verirsiniz lakin bu adamdan size hayır gelmez gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…