BEN,,NICE1985 ALDATILMISTIM ŞIMDI HOŞLANİYORUM.YARDİMiNİZA IHTIYACİM VAR...

zamanında acsaydiniz davayı tazminat da alirdiniz adamın ev üstündeki hakkını da kisitlardinuz
Ama şimdi bu kadar cok hakkınız yok
belirli bir nafaka anlasın
anlaşmali boşanin
zamanında buradakikeri dinkeseydiniz siz kârlı çıkardınız beklediniz ne oldu adam kazandı

Başlık yanlış olmuş sanırım. .konuyu sonuna kadar okudum hala bu kadın bu adamdan nasıl hoşlanıyor diyecektim ki bosaniyorum yazmaya çalıştığınızı anladım))
Neyse hakkınızda hayırlısı sizi aldattığını kanıtlayacak belgeler olsa keşke elinizde..

sana hakkını ara bırak şu pisliği dendiğinde öldüm bittim geberdim demekten başını kaldıramıyordun.
çok ciddi üzüldüm durumuna ve ayrıca kocan tam bir pislik muhtemelen gidip bir avukata danıştı 6 ay sana yalvardı yakardı 6 aydan sonra seni hayatından çıkarmak için elinden geleni yaptı.geçmiş olsun.
bence hala aldatılıyorsun takipte ol delil topla ve lütfen yakalayınca ölüyorum deyip çocuklarına kabus yaşatma.

eşin çantasını alıp gitmiştir birinin yanına... zamanında aç davayı dedik sen bekledin 1 yıldır. hayırlısı olsun artık bi şekilde boşanmana bak.

Ahh Nice .. Bence diğer benzer yorum yapanlarla aynı düşüncedeyim .. Güncel olsun diye yazıyorum birazda bir avukat arkadaş görür de yorum yazar die ..
Bence maddi imkanın varsa bir an evvel bir avukat ile görüş ve şahit toplamaya bak .

Nice geçen sene epey bir şaşırtmıştın bizi hakkında hayırlısı olsun

1 sene geçmiş üstünden geçmişe dönük nasıl olacak ki zina davası,affettin bi kere yani mantıken olmaz heralde

Affetmeseydin keşke, hatırladım sizin konunuzu,
Affedince işte böyle oluyor

Adam planli yapmis bence...affedince sorun kalmıyor hakkınızı kaybediyorsunuz diye.
Hatirliyorum sizi esiniz aldatinca intihar edecegim demistiniz. Forumca fatihanizi okumak uzereydik ki allaha şükür ortaya cikmistiniz...
Once iyi bir avukata danışın derim durumu anlatin tek başınıza hareket etmeyin esiniz cok uyanikk bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…