BEN,NICE1985......ESIM IFTIRA ATTI

Kadın ne yapsın?kötü bir kocası varsa,tamam çocuklar zarar görüyor fakat bu adamın koca,baba sıfatlarını taşıyamamasından.bu kadıncağız huzurlu bir yuva istemez mi? çocukları için.boş boş konuşmayalım...

Ben de üvey bana elinde büyüdüm.son senem di kredi eksiğim vardı.bu da evlenelim diye deliriyordu....eve gidersem babam yaz okuluna kaldığım için beni dövecekti.korkudan karneleri almadan kaçtım.aslinda başarılı öğrenciydim.sabah 8.30 akşam 18 e kdr ders.ve harcliksiz günler.. .acliktan ders dinleyemezdim.. ..bir akşam babamdan çok kötü dayak yedim...o akşamda yazılı ya çalışıyordum.ve sabah sınav var...o halde sınava girdim.ve sınıfta tek 100 puanı ben aldım.o gün çok ağlamıştım.ben dışarıda oynuyorsam babam beni çağırıp kitabı acar soru sorardı.. .en son sayfalardan.diyemezdim ki baba biz daha o konulara gelemedik.tespihiyle ellerimin üzerini kızartırdı....evlendim gülmedim.hep bir baskı.. ..ve geçen gün artık babama ağlayıp sarıldım baba beni neden dövdüm dövmeseydin ben gitmezdim.
Ben de eşimi kurtuluş sandım ama o da bıraktı yarıyolda beni.

Allah bundan sonrasında senin de cocuklarınında bol bol yüzünü güldürsün insallah,yaşadıklarınız çok zor gerçekten Allah can sağlığı güç kuvvet versin

Ve ınş bundan sonra kararlarımı ben vereceğim.kacta uyuyup kacta uyanacagima...tulumu ne zaman açıp ne zaman kapatcagima, lambalar açıkken mi kapalıyken mi stor u indirecegime.....ruyalarimda bile ne göreceğime....kendimi gelinlikle gördüm diye kocam iki gün benimle küstü.. ..cunku ben hayal ediyormuşum o niye gormuyormus ....ki o sırada kadinla otellerde geziyor.bu kdr pişkin.. ..ne zaman gülüp ne zaman agliyacagima....carsida gezerken birine yanlışlıkla çarparken geeizekalimiyim ben karar vericem.inadina çarpacağım.bi erkekle konuşmak orospuluk değil.calisan kadinlar aranan kadinlar değil......bunu ona mahkemede göstereceğim.....

Allah bundan sonrasında senin de cocuklarınında bol bol yüzünü güldürsün insallah,yaşadıklarınız çok zor gerçekten Allah can sağlığı güç kuvvet versin
Amin.ben ondan ayrılmadan önce gittim buz dolabını açtım bunları şunları alabilirmiyim....ciktim üst kata deterjanlara baktım bunları aldım bitti mi yine alabilirmiyimmmmm....diye düşündüm.once kendimi buna hazırlamalıydım.kendim için değil.bahceme iki kuru soğan diler bir ekmekle yerdim.ama iki cocugum var.....ve bilgisayarı açtım.. ..karsima su yazı çıktı.. arkadaşım paylaşmış.. ..

Allahtan başkasına güvenen ne zavallıdır..

Ve dedim ki rabbim benimle.....

Yaa önceki konularını bilmiyorum ama ağlıcam şimdi.
İnşallah hayatının bundan sonrası hayal ettiğin gibi olur. Baska bir sey yazamıyorum.

Allah yardımcınız olsun. Kimsenin imtihanını kimse yargılayamaz, herkes yaşadığını bilir.
İnşallah bundan sonra yazdığınız gibi yalnız rahat hesap vermediğiniz özgür güzel günlere kavuşursunuz..

Bazilarimiza hayat cok zor,baba evinde de çok cekmissin ne diyeyim ki söylenecek çok söz varda nasil hangi kelimelerle yazsam bilemedim...ne mutlu sana ama iki çocuğunu bahane edip boşanmaya bilirdin ama o köpeğe boyun egmedin herşeye rağmen karsinda dik durdun ne mutlu sana...ben hep suna inanarim dünyaya gelen her insanin farklı bir imtihani vardır,bu adi adamda senin imtihanindi cok sukurki geçip bitiyor,evlatlarinla mutlu huzurlu ol gerisini boşver Allah inşallah bundan sonraki hayatinda sizi hep mutlu etsin,iftira konusuna gelince pislik rezil olduğuyla kalicak üzülme zaten burada bu aralar o kadar çok okudumki aldatan adamlar nedense aldatildigini soyluyorlarmis kendi pisliklerini örtmek için hatta denildiği gibi çocuklarına bile DNA testi isteyen manyaklar var senin kicanda dahil hepsi Allah sonunu gösterecek...

Rabbim ni kapıyı kapatır diğerini açar hiç üzülme inş daha mutlu olursun

Bu üç mesajıniz beni mahvetti sabah sabah. Çok üzüldüm,babanıza eşinize denecek çok şey var,sayfalarca yazılır ama ben sadece hakkınızda hayırlısını diliyorum. Umarım bundan sonra çocuklarınızla mutlu,huzurlu bir yuvanız olur,hiç yokluk yüzü görmezsiniz.
Rabbim yardımcınız olsun. Çok güçlenmişsiniz,yaşadıklarınız sizi cidden güçlendirmiş,eminim kendi ayaklarınızın üzerinde dimdik duracaksınız,kimseye eyvallah etmeden.

Merak etme mahkeme telefon kayıtlarıı ister zaten görüşmediğin ortaya çıkar hiçbir şey olmaz.

20 sene evlı kalmıssınız 1 senedır bosanmayı beceremedınız

20 sene evlı kalmıssınız 1 senedır bosanmayı beceremedınız

Ya neden bu kadar agresif bu kadar sert bu kadar igneleyici konusuyorsunuz?
Tum maharetiniz bu mu?
Neden bu kadar buyuk burnunuz?
Bosanmaya ugrasiyor ve hakkini talep etmek icin anlasmaliya da yanasmiyor, surunse de mucadele ediyor.
Daha hala gecmisi konusmanin, yapamadin, beceremedin demenin alemi ne?

Halbuki yazılı mesajlarda duygular anlasılmadıgı ıcın bu sızın ıc gudunuz .
Ben gayet umursamaz bır sekılde
bosanmayı beceremedınız dedım karı koca aılecek.
Nedenı ne gelınce, ben gayet acık ve yalın yazdıgımı dusunuyorum neyını tercume edeyım sımdı

Katılıyorum size

avukatınızın söyledikleri bana birkaç ay önce yine burada okuduğum
avukat eşinin tarafına yarayacak şekilde savunma yaptığı için az daha mağdur olan ama son anda adamın iç niyetini farkedip çarkeden birini hatırlattı
ortak tanıdıklara güvenmeyin

aldatıldığınızı öğrendiğiniz ilk gün bitirecektiniz bu işi, o zaman bu kadar çirkinleşmezdi bu durumlar.
hem siz yıprandınız hem çocuklarınız, çok yazık oldu, neyse artık iftirayı falan bırakın bir an önce bu adamdan kurtulmaya bakın, sanki hala ayrılmasa ayrılmayacakmış gibi bir haliniz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…