BEN,NICE1985......ESIM IFTIRA ATTI

Beceremediniz ne demek?
Bunu boyle sinir bilmeden soyleme hakkini nerden buluyorsunuz?

Konuyu okudunuz mu?
Esi zorluk cikariyor, fark ettiniz mi?
Hayatta her sey herkes bizim parmagimizin ucunda, iki disimizin arasindaki sozlerimizde mi hemen ol deyince olsun.

Bosanmak icin bir adim atmissa, buna beceremedin denmez.
Ustelik duygusal ve mucadele eden bir kadina hic denmez.
Gayet umursamadan yazmayin ki bir tavsiyeniz bir gonul almaniz bir cozume ulastiran sorunuz olsun.

Nice,
Asla bir hata yapip bu adama geri donmeyin.
Sizi gordugunuz uzre sindirmeye ugrasiyor, asla sinmeyin.
Ne guzel bir adim atmissiniz, cocuklarinizi da yaniniza toplarsaniz, birbirinize manevi destek olarak ilerlersiniz, oh mis.

bundan sonraki hayatınızda yüzünüz hep çok gülsün inşallah çocuklarınızla beraber nice1985

o kocanız olacak adam da ettiklerini çeksin bir bir

Katılıyorum size,buraya can havliyle konu açan bir kadının canını acıtmak bu sadece.

Cute sanırım siz de, sizi bebeğinizle terkedip giden bir adamla boşandınız ve boşanırken size iftira atmaması sizin bu işi kendi adınıza becerdiğinizi mi gösteriyor?Bu nasıl bir bakış açısıdır?Kadın ne yapsın?

biz burada nice actıgı konulardan tanıyoruz , yasadıklarını bıze aktardıgı kadarını bılıyoruz. Zaten bıtmesı gereken bır evlılıktı cok daha onceden

20 sene evlı kalmıssınız 1 senedır bosanmayı beceremedınız
Madem böyle konuşuyorsunuz,ben de size soruyorum.sizi bebeğinizle terkeden kocanızdan boşanırken,size iftira atmadı diye siz becermiş mi oluyorsunuz?Adam lanetse kadın ne yapsın?
Şu kadın cinayetlerini görünce de aynı tepkiyi veriyorsunuzdur sanırım. Kadına 'Beceremedin' boşanmayı diyerek...

Mahkeme kagıtlarında belırtılmedı ama kendı annesı cocugun doktordan olabılecegını soyleyıp durdu. Sonuc olarak bıyolojık baba , cocugu aramadı bunca senedır. Sızce ıftıraya ugramamıs gıbı mı duruyoruz ?
Nıce bu aldatmayı zaten sındırecek bırı degıldı , kendıde bunu sındırmeye sındırmeye beraber kalmaya calıstı. Bu fedakarlık degıl.

Ayrıca ben beceremedın derken tekil bir kişiden bahsetmedim 20 sene evliliği yürütmeyi basarmıs kısıler , kendi baslarına sorunlarını cozemedıler yanı beceremedıler

Sadece kendi annesi söylemiş,nice ile bir tutmayın kendinizi.

Bence çoğul ya da tekil farketmez.siz bu kadar acı içersinde olan kadına neden yüklenmeyi seçiyorsunuz.bu boşanmayı beceremeyen o koca ama bu kadın değil.bunu anlamanız yeterli olur.

Yorumumu begenmnıyorsan oku gec arkadasım , ne bu artıslıkmı yapmak ıstıyorsun
Dur soyle sorayım , senın sorunun neydı ?

Zamaninda dilimizde tüy bitti bosan diye ama birakamadin o lanet kocani.Simdi basina is ordu herif.Ne diyelim sana nice.Insallah bu defa kararlisindir ve kurtulursun.

İyi ki 2 sene fılan dememısım yoksa benı napalardı

Bilmesek o surecte neler yasadigini tamam diyecegim.
Icine sindiremeyecegi asikardi aldatilmayi cunku baya baya aldatildi ama bosanamadi.Simdi herif karsi atak yapip piskinlikle nice aldatti diyor.Zamaninda keske cesaret edebilseydi bosanmaya.Kus gibi hafifti.Simdi ugras dur.

cok karısık yazmıssın canım
ama merak etme iftraları için kayıtlar incelenir geriye donuk arama felan cıkmayınca hiçbirşey cıkmaz
sen de ustune sana iftira attıfı için manevi tazminat davası acarsın hatta

Boşanmalar öyle bir gecede karar verilip, sabaha hayata geçmiyor,geçemiyor.20 yıl koskoca bir zaman dilimi,insanın kendini kandırması için,kendine bu kararı kabul ettirme mücadelesi için maalesef yeterli bir zaman.Neyse geç olmuş ama güç de olacak belli ki....Size hayatınızda bu kararınız ve seçiminiz mutluluklar getirsin,çocuklarınızla!

Attıgi iftirayı ispat edin nolur mahkemede pis şerefs.z ayrıca iftira ettıgı kişilerinde bilgisi olsun ve onlarda dava açsinlar..

Çocuklarin böyle bi babayla büyumesinden daha hayırlidir

ayrılmanız bence...adam hırsindan daha ne kadar çirkefleşicek kim bilir Allah yardimciniz olsun

bu evliliğin sonunun bu olacağı belliydi be arkadaş.
bitsin.
sen de kurtul o da.
o elinde olduğunu iddia ettiği şeylerden bir şey çıkmaz.
ne terbiyesiz biriymiş. boşansa bile bir kadını karalamak ne kadar adice.

Cok kotu yazmissiniz, gereksiz yerlere nokta falan koymussunuz, esinizin size iftira attigi kisimdan sonrasini okuyamadim. Ama iftiraysa bu bi sekilde kanitlanir zaten

Bir hayat bu kadar mı benzer. Aynı olaylar aynı suçlamalar. Malesef ki bende çekiyorum. Bana da iftira atıyor. Neymis efendim is yerinde sevgilim varmismis. Calistigim kazandığım paraları yerken sesi cikmiyodu. Şimdi ben namussuz oldum.

Burdaki bazı yorum yapanlara "bi gidiniz lütfen'' diyesim var..

Konu sah Allah yar ve yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…