BEN NİCE1985.OĞLUM BANA GERİ DÖNDÜ

Devran dönecek oğlun doğruları görecek size hak verecek demiştik o zaman da sana❤Gözün aydın, siz şimdi tekrar aile oldunuz o şahıs ise yalnız, duvarlara baka baka kaybettiği hayatını layık olamadığı ailesini düşünsün
Evet söylemiştiniz ama ben o acıyla anlayamzdım bunu...çok şükür cnmmm..

Merhaba arkadaşlar.konularımı biliyorsunuz.küçük bir dipnot düşeceğim.
Aldatıldım...ona git anlaşmalı dava aç yarında gidip boşanalım demiştim.o da hmn boşanmamak için çekişmeli açmıştı...son dava sonucu boşanmanıza karar verilmişti 4 yılın ardından sonra.dosyada bna nafaka ödemesi karar verilmişti.buda itiraz etti.dosya yargıya gitti.yargı bunun boşanma davasını red etti.geçersiz saçma nedenler diye.ve 3 yıl Bana dava açamıyor.
Ben mutluyum ..neden.????
Çünkü kızım üni okuyo bu Evde 3 yıl Daha otrcam.sonra bir dava açarsa o da uzuycak velhasıl biz evimizde yapıcaz...

En güzeli de oğlum yanıma geldi.seninle kalcm anne dedi.babası yalvardı ama o bni seçti.çok mutluyum.kızım kardeşinin çoktan yanıma gelmek istediğini ama bna maddi olarak yük olmaktan korktuğu için gelmediğini söyledi....çok şükür biz yine yuvamızı kurduk.o tek başına ve yanlız.
Ne diyim darısı başıma

Gözünüz aydında
Ee boşanmamışsınız ama dava düşmüş sizi aldatan adamdan ev için boşanmadığınıza sevinmişsiniz bunu garip buldum
Çocuklarınızla bir arada olduğunuz içinde sevindim
beni aldattı ben onu evden yollayarak ayakta durarak cezasını verdim...O evd3ki ısrarım alt katta kiracım var ordan kira alıyorum kızım üniversitede onun kirasını ödüyorum.2 yılı var..Bu süreçte evden çıkarsam mal paylaşım davası 1 buçuk yıl sürüyor...ve bu süreçte hem kendi kiramı hem kızıma yetemem...ve oturduğum yer çok güvenli ..komşularım çok s3viyorm.aile gibiyiz.işim olsa yardımdılar ..oğluma göz kulaklar ...
Onun soyadında durmak evt onur kırıcı ama ben anneyim ilk önce çocuklarımı düşünmeliyim.çocuklarım olmasa hemen satar evi payımı alır giderdim.ama işte mecburiyetlerim var.

canımsın yaaaa.sarılmak istedim size...
Elbette ev icin sevinecek, ne yapacak cocuklariyla evsiz barksiz surunecekler mi
Bu gurur yapilacak bir mesele degil kaldi ki aldatan kimse evden o gitmeliydi zaten
O evde konu sahibinin de cocuklarinin da hakki var.

Konu sahibi daha guzel gunler goresiniz insallah

canımsın yaaaa.sarılmak istedim size...

Sarıldık biilee :)
Gönülden.
Ben sizin öteden beridir bilirim konularınızı, bir annenin bir kadının çaresizliğini de gördüm konularınızda bir kadının nasıl yıkılan dağları altına alıp yükselebileceğini de gördüm.
Bundan sonraki hayatınız hep sağlık, mutluluk, huzur getirsin inşallah.

Sarıldık biilee :)
Gönülden.
Ben sizin öteden beridir bilirim konularınızı, bir annenin bir kadının çaresizliğini de gördüm konularınızda bir kadının nasıl yıkılan dağları altına alıp yükselebileceğini de gördüm.
Bundan sonraki hayatınız hep sağlık, mutluluk, huzur getirsin inşallah.
Cnmsın.çok teşekkür ederim.inş bundan sonra hakedenler mutlu olur.

Merhaba arkadaşlar.konularımı biliyorsunuz.küçük bir dipnot düşeceğim.
Aldatıldım...ona git anlaşmalı dava aç yarında gidip boşanalım demiştim.o da hmn boşanmamak için çekişmeli açmıştı...son dava sonucu boşanmanıza karar verilmişti 4 yılın ardından sonra.dosyada bna nafaka ödemesi karar verilmişti.buda itiraz etti.dosya yargıya gitti.yargı bunun boşanma davasını red etti.geçersiz saçma nedenler diye.ve 3 yıl Bana dava açamıyor.
Ben mutluyum ..neden.????
Çünkü kızım üni okuyo bu Evde 3 yıl Daha otrcam.sonra bir dava açarsa o da uzuycak velhasıl biz evimizde yapıcaz...

En güzeli de oğlum yanıma geldi.seninle kalcm anne dedi.babası yalvardı ama o bni seçti.çok mutluyum.kızım kardeşinin çoktan yanıma gelmek istediğini ama bna maddi olarak yük olmaktan korktuğu için gelmediğini söyledi....çok şükür biz yine yuvamızı kurduk.o tek başına ve yanlız.
Tüm konularınıza baktım meraktan, harika bi insansın. Evlatlarınla güzel bir ömür geçirirsin umarım 😊

nice senı artık hepımız nerde gorsek tanıyoruz :D ben nice ıle baslayan tum konuların

hadı sevındım adına en azından gozun aydın oglun yanında :)

Back
X