olabilir cnm lc waikikideki ürünlerde bazen kötü mal olabiliyorLcw nin montlatinin cok da guzel oldugunu dusunmuyorum kendinize haksizlik etmeyin. Lcw gunluk giyim icin guzel. He diyunce surekli mont degistirmiyoruz sonucta daha iyi bir yere bakin. Ben de alisveriste zor bir insanim bir ayakkabi icin bir sezon gezdigimi bilirim. Gordugumde giydigimde iste bu demem lazim. Bu yakistiramadiginizi degil tarzinizin oldugunu ve herseyi alamadiginizi gosterir.
hayır cnmÖzgüven sorununuz mu var?
olabilir cnm lc waikikideki ürünlerde bazen kötü mal olabiliyor
hayır cnm
bershka ya bak canım yada h&m cook guzeller :)
cnm kilom boyum yerinde kilolu değilimm bazen bakıyorum kotları çok güzel bazende bu ne dediğim oluyorBence de lcw nin dış giyimi o kadar iyi değil ..Sizde sorun olmayabilir bazen bakıyorum kolu bi yerde paçası bi yerde aman ne bilim sevmiyorum ..Ucuz diye çaput satıyolar resmen ..Bir de boy kaç kilo kaç
bunu bi tek yakıştırdım kendime ama renginden dolayı kararsızımbence bu mankende de emanet gibi durmuş
yok ya lcw da gercekten mont ceket vs almak için çok uğrasmak gerekiyor. çünkü kesimi bir tuhaf...GEÇEN HAFTA MONT ALCAKTIM LC DEN HEPSİNİ DENEDİM NERDEYSE Bİ TÜRLÜ YAKIŞTIRAMIORUM HEPSİDE ÇOK GÜZELLER.
kapalı olduğumuzdan pek bi tarz yaratamayız bana göre ama çoğu zaman dar giymemeye çalışıyorum olabildiğince rahat kıyafet giymek isterim beni sıkan bunaltan kıyafetler giyemem bakımlıyım makyajımı yaparım. kıyafetlerime dikkat ederim ama tarzımın daha ne olduğuna karar veremedimtarzınız nedir peki?
bence güzel değil..bunu beğenmiştim bide kapalıyım benEki Görüntüle 1332746
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?