- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
kapalı olduğumuzdan pek bi tarz yaratamayız bana göre ama çoğu zaman dar giymemeye çalışıyorum olabildiğince rahat kıyafet giymek isterim beni sıkan bunaltan kıyafetler giyemem bakımlıyım makyajımı yaparım. kıyafetlerime dikkat ederim ama tarzımın daha ne olduğuna karar veremedim
cnm ilgilendiğiniz için teşekkür ederim bakıyorum şimdi
Bunu bende beğendim hangi marka
bak bu modeller çok güzel..
üstteki zaraBunu bende beğendim hangi marka
aynen cabım bende kapalıyımkapalılıkla ne alakası var canım bende kapalıyım ama herkesin kendine göre bir tarzi vardır mesela ben kendi vücudumu tanıyorum ince belliyim o yüzden yüksek bel etekler giyiyorum .önce vücudunuzu tanıyın ona göre kıyafetler seçin açık kapalı farketmez her bayanın hatta her insanın bir tarzı vardır
kayra çok güzel accort da harika bak benim yukarıda linkini verdiğim paltoyu ben 150ye aldım indirimden hemde accortun kalıpları harika armine de öyleaynen cabım bende kapalıyım
Şu sıura kayrada süper şeyler var bir indirime girseeee
bakayım hemen ama armine bu sezon bozdu yakayra çok güzel accort da harika bak benim yukarıda linkini verdiğim paltoyu ben 150ye aldım indirimden hemde accortun kalıpları harika armine de öyle
Aslında pahalı değil ama mango ve koton indirime girince çok düşüyor be kardeşimmmmmMagaza degistirsen?
Mesela bulundugun yerde oxxo, h\m,koton,batik,mango... Varsa.
Bu magazadaki kiyafetlerin fiyati hem cok pahali da degil.. Fotografni koydugunuz urunlerden daha guzel ve hos urunler var:)
Ne anlamda dusuyor canmAslında pahalı değil ama mango ve koton indirime girince çok düşüyor be kardeşimmmmm
bakayım hemen ama armine bu sezon bozdu ya
çok yaşlı işi yaptıkları..
bu arada baktım tarzlarımız çok benzer seninlee:))
fiyat olarak..Ne anlamda dusuyor canm
ay evet puanne cok kaliteli birdesevindim canımarminenin bu sezonunu bilmiyorum genel olarak bahsettim ama accortun malları çok kaliteli birde puanne markanın elbiseleri çok güzel oluyor
ay evet puanne cok kaliteli birde
ben kayra ve setrems e de bayılıyorum ciddi manada çok güzel şeyler var..
eskiden diktiriyordum yada dikiyordum şimdi vaktim olmuyor aslında kendim en güzelini dikerim..
vay nerede oturuyorsun nerde bu terzinevet bende anneme diktirirdim :) şimdi terzilere diktiriyorum ki en akıllıcası bu 100 tl lik eteği 20 tlye diktirdim
ama çoook uzak banaaafyonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?