Ben nie kendime hiç bir zaman bişey yakıştıramıyorum....

kapalılıkla ne alakası var canım bende kapalıyım ama herkesin kendine göre bir tarzi vardır mesela ben kendi vücudumu tanıyorum ince belliyim o yüzden yüksek bel etekler giyiyorum .önce vücudunuzu tanıyın ona göre kıyafetler seçin açık kapalı farketmez her bayanın hatta her insanın bir tarzı vardır

aynen cabım bende kapalıyım
Şu sıura kayrada süper şeyler var bir indirime girseeee

aynen cabım bende kapalıyım
Şu sıura kayrada süper şeyler var bir indirime girseeee
kayra çok güzel accort da harika bak benim yukarıda linkini verdiğim paltoyu ben 150ye aldım indirimden hemde accortun kalıpları harika armine de öyle

kayra çok güzel accort da harika bak benim yukarıda linkini verdiğim paltoyu ben 150ye aldım indirimden hemde accortun kalıpları harika armine de öyle
bakayım hemen ama armine bu sezon bozdu ya
çok yaşlı işi yaptıkları..

bu arada baktım tarzlarımız çok benzer seninlee:))

Magaza degistirsen?
Mesela bulundugun yerde oxxo, h\m,koton,batik,mango... Varsa.
Bu magazadaki kiyafetlerin fiyati hem cok pahali da degil.. Fotografni koydugunuz urunlerden daha guzel ve hos urunler var:)

Magaza degistirsen?
Mesela bulundugun yerde oxxo, h\m,koton,batik,mango... Varsa.
Bu magazadaki kiyafetlerin fiyati hem cok pahali da degil.. Fotografni koydugunuz urunlerden daha guzel ve hos urunler var:)
Aslında pahalı değil ama mango ve koton indirime girince çok düşüyor be kardeşimmmmm

bakayım hemen ama armine bu sezon bozdu ya
çok yaşlı işi yaptıkları..

bu arada baktım tarzlarımız çok benzer seninlee:))

sevindim canım arminenin bu sezonunu bilmiyorum genel olarak bahsettim ama accortun malları çok kaliteli birde puanne markanın elbiseleri çok güzel oluyor

sevindim canım arminenin bu sezonunu bilmiyorum genel olarak bahsettim ama accortun malları çok kaliteli birde puanne markanın elbiseleri çok güzel oluyor
ay evet puanne cok kaliteli birde
ben kayra ve setrems e de bayılıyorum ciddi manada çok güzel şeyler var..
eskiden diktiriyordum yada dikiyordum şimdi vaktim olmuyor aslında kendim en güzelini dikerim..

ay evet puanne cok kaliteli birde
ben kayra ve setrems e de bayılıyorum ciddi manada çok güzel şeyler var..
eskiden diktiriyordum yada dikiyordum şimdi vaktim olmuyor aslında kendim en güzelini dikerim..

evet bende anneme diktirirdim :) şimdi terzilere diktiriyorum ki en akıllıcası bu 100 tl lik eteği 20 tlye diktirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…